Δημήτρης Κεχαγιάς: «Η στήριξή μου στη Σοφία έπαιξε ρόλο στην αποχώρησή μου»

Η πρώτη συνέντευξη μετά το Big Brother δεν είχε «συγγνώμη» -για άλλη μια φορά-, είχε μοίρασμα ευθυνών, άδειασμα παικτών, μια «τραγουδιάρα» Σοφία, λίγη Άννα-Μαρία και πολλές δηλώσεις

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποχώρησε από το Big Brother την Παρασκευή και σήμερα, Δευτέρα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Εξήγησε γιατί δεν λέει «συγγνώμη» για το περιστατικό του καβγά, πόσο ευθύνεται η Σοφία για την αποχώρησή του, μίλησε για τους συμπαίκτες που τον πρόδωσαν και για πολλά ακόμη.

«Πολλά πράγματα είναι διαφορετικά απ’ό,τι φαίνεται προς τα έξω. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε κάμερες και μικρόφωνα, απέχουμε πολύ από αυτή την κατάσταση, υπάρχει πίεση. Το ένα λάθος μπορεί να φέρει το άλλο, μπορείς να ξεφύγεις πολύ εύκολα. Η εικόνα σου μπορεί να χαλάσει πολύ εύκολα ανά πάσα ώρα και στιγμή με κάτι που έχει δημιουργηθεί» είπε αρχικά ο πρώην παίκτης.

Για το συμβάν και κατά πόσο είναι ο λόγος που αποχώρησε αλλά και η συγγνώμη που δεν ζήτησε: «Λάθος κίνηση, λάθος έκφραση της κατάστασης. Για να φτάσει ένας άνθρωπος σαν κι εμένα σε τέτοιο σημείο, συμβαίνουν πολλά. Δεν έρχομαι στα όριά μου τόσο εύκολα. Μπορεί, αγόρια, πιο μικροί, να ήμασταν πιο δραστήριοι. Εγώ τραμπούκος δεν είμαι» απάντησε.

Δικαιολόγησε κατά κάποιο τρόπο τη συμπεριφορά του χωρίς να ζητήσει συγγνώμη, πάλι. «Το να γυρίσω εγώ και να πω “συγγνώμη”, δεν καλύπτομαι. Θεωρώ πιο σημαντικό να εξηγήσω γιατί έφτασα εκεί. Θα εξηγήσω απόλυτα γιατί έφτασα, δεν ξέρω αν θα με αντιληφθεί κάποιος. Έχω ακούσει συγγνώμες….». Δες παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed