Το άρωμα του Lenny Kravitz

Ένα mini movie με πρωταγωνιστή τον εκρηκτικό showman

Cool και Sexy.

Ένας showman που ηλεκτρίζει το κοινό με επιτυχίες που άφησαν εποχή, όπως το «Are You Gonna Go My Way», το «It Ain’t Over Til It’s Over», το «American Woman», το «Again», το «Fly Away».

Αυτόν το Σεπτέμβριο αλλάζουν πολλά και το ίδιο ισχύει για την οικογένεια του οίκου YSL Beauté που καλωσορίζει με ενθουσιασμό τον Lenny Kravitz ως τον νέο global ambassador του ανδρικού αρώματος Y που θα λατρέψεις για αυτόν τον Χειμώνα. Η πρώτη επερχόμενη καμπάνια του Lenny, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου δημιουργού ταινιών Anton Corbijn (Control, The American, A Most Wanted Man), θα εμπλουτίσει τον κόσμο του Y, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του.

Η νέα ταινία απαθανατίζει τόσο την έξαψη όσο και την οικειότητα μίας από τις εμβληματικότερες στιγμές στη ζωή ενός ροκ σταρ. Τη μοναχική διαδρομή του από τα παρασκήνια στη σκηνή, που συμβολίζει το ταξίδι της ζωής του, όλα όσα τον οδήγησαν σε αυτή τη στιγμή. Η απόλυτη αυτοπραγμάτωση: μια ηλεκτρική ερμηνεία μπροστά σε ένα πλήθος θαυμαστών. Η στιγμή που ο άνδρας μεταμορφώνεται στον θρύλο της rock.

«Ανέκαθεν λάτρευα τον Yves Saint Laurent. Τη δουλειά του, την αισθητική του, τον τρόπο ζωής του, την τόλμη του. Ήταν άκρως εκλεκτικός και εμπνεόταν από πολλά και διάφορα μέρη. Τυχαία επίσης, φορούσα ήδη πολλές δημιουργίες Saint Laurent. Πάντα το έκανα. Δε χρειαζόταν να το σκεφτώ ή να κάνω κάτι για να μου ταιριάξουν. Είναι κομμάτι του τρόπου ζωής μου εδώ και πολλά χρόνια. Οπότε η συνεργασία μας προέκυψε πολύ φυσικά.» LK

Ανατρεπτικό, sexy και απόλυτα cool για τον άνδρα που νιώθει μοντέρνος και έτοιμος να σαγηνεύσει το ανδρικό άρωμα του οίκου YSL Y  είναι εδώ

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed