Βάλε το όνομά σου πάνω σε αυτό το Diptyque άρωμα

Ο οίκος diptyque οραματίστηκε το «Parfum de Voyage», για ταξίδια κάθε είδους. Με σημείο αναφοράς τέσσερα eaux de toilettes εμβληματικά του Οίκου, τα Do Son, Philosykos, Eau Rose και Eau des Sens, τα travel sprays έχουν τη μορφή ενός μαύρου γραφικού κυλίνδρου, ο οποίος εξατομικεύεται, δίνοντας σας τη δυνατότητα να εφεύρετε μια μοντέρνα τυπογραφική εικόνα που θα είναι απόλυτα δική σας.

Τώρα τα αγαπημένα μας diptyque αρώματα έρχονται στις πιο cute travel size συσκευασίες που μπορούμε μόνοι μας να ξαναγεμίσουμε και να εξατομικεύσουμε αφού περιλαμβάνει 72 κομμάτια από γράμματα, αριθμούς και αστέρια όπου μαύρος γραφικός κύλινδρος γίνεται το μέσο πάνω στο οποίο μπορείτε να παίξετε με τις λέξεις, με το χρόνο, με το οικείο και το απόμακρο, ώστε να εφεύρετε μια μοντέρνα τυπογραφική εικόνα που θα είναι απόλυτα δική σας.

Βρες το travel spray Philosykos εδώ

Βρες το travel spray Do Son εδώ

Βρες το travel spray Eau Rose εδώ

Βρες το travel spray Eau des Senses εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed