Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στο Πρωινό για τις καταγγελίες των ηθοποιών για παρενόχληση και κακοποίηση στον εργασιακό χώρο. Επίσης εξομολογήθηκε μια προσωπική του εμπειρία.

«Η προηγούμενη είναι μια γενιά που συνέχισε όσα περνούσε. Αν εμένα με έδερνε ο μπαμπάς μου ή θα προστατεύσω το παιδί μου ή θα γίνω χειρότερος γιατί έτσι έμαθα. Το θέμα είναι ότι είμαστε ένας χώρος που γεννά το φως στην κοινωνία και αυτό πρέπει να κάνουμε από την πρόβα μέχρι την παράσταση. Το να σε βάζω στα σκοτάδια για να βγεις στο φως που θέλω εγώ, δεν είναι λύση».

«Έχουμε όλοι ευθύνη γιατί όλοι το ξέραμε. Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα. Η στάση μου είναι να σταθώ δίπλα στον αδύναμο και πάντα αυτό κάνω. Το να βγω εγώ να πω για κάποιον που έπαθε κάτι από άλλον είναι λάθος. Πρέπει να τα λέει ο ίδιος. Όπως κι εγώ αν πάθω κάτι, θα το πω εγώ. Όπως και μου συνέβη».

«Όταν ήμουν 18 και πήγα σε κινηματογραφική οντισιόν, πήγα σε ένα σπίτι. Θεωρούσα ότι έτσι γίνεται. Όταν η πρόφαση της οντισιόν και με έξυπνο τρόπο…. γιατί είσαι 18 και ο άλλος 40 και ξέρει πως να τα χειρίζεσαι τα πράγματα… δεν ξέρεις ποια είναι τα όρια. Δεν ξέρεις αν αυτό είναι οντισιόν ή παρενόχληση. Το καταλαβαίνεις αργότερα. Αν είσαι ανώμαλος και βρίσκεις πρόφαση γιατί ξέρεις ότι ο άλλος δεν μπορεί να σε κατηγορεί, είναι πρόβλημα του καθενός αλλά όχι γενικό. Το καλό είναι ότι τώρα θα αρχίσουν όλοι να φοβούνται».

Δες περισσότερα στο παρακάτω video:

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.