Ο Σταύρος Σβήγκος για το γιο του: «Έχει αλλάξει ο τρόπος μεγαλώματος. Προσπαθούμε να εξαλείψουμε την πατριαρχία και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με ισορροπία»

«Δεν πήγε καλά η προηγούμενη διαπαιδαγώγηση. Δε βλέπουμε γύρω τις γυναικοκτονίες;»

Ο Σταύρος Σβήγκος, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Έρωτας Φυγάς” του Open, ήταν καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη στο “Open Weekend” και μίλησε για τη σχέση που χτίζει με τον γιο του αλλά και την πρώην σύντροφό του, έπειτα από το χωρισμό τους.

Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε ότι έχει πάρει το γιο του σε γυρίσματα σειρών και στο θέατρο, γιατί επιθυμούσε από πολύ μικρή ηλικία να αντιληφθεί την έννοια της δουλειάς και πώς βγαίνουν τα χρήματα. «Από πολύ μικρό τον είχα κοντά μου και του έχω εξηγήσει τι είναι η δουλειά μου. Τον έχω πάρει και στα γυρίσματα και σε παραστάσεις. Δεν κάνω κάτι ξεχωριστό, είναι μια δουλειά, όπως όλοι οι άνθρωποι. Δίνω χρόνο» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Φέτος είχα την ανάγκη να έχω χρόνο για εμένα και για την προσωπική μου ζωή, οπότε αποφάσισα να μην κάνω θέατρο. Θέλω να ξέρει τι γίνεται γύρω του κι όχι μόνο να κρίνει τα πράγματα από την δική του καθημερινότητα. Να καταλάβει τι σημαίνει χρήμα και να είσαι χρήσιμος στην κοινωνία. Τώρα μαθαίνω τον χαρακτήρα του, το πως εξελίσσεται».

Όπως ανέφερε ο Σβήγκος, ο τρόπος διαπαιδαγωγήσεις του παιδιού διαμορφώνεται και από τους δύο γονείς, παρόλο που με τη σύντροφό του δεν είναι μαζί. «Σαφώς δεν το κάνω μόνος μου, είμαστε σε ωραία συνεργασία με την μαμά του. Δεν είμαστε κάτι καινούριο, το βλέπω και σε φίλους μου ότι έχει αλλάξει ο τρόπος μεγαλώματος. Προσπαθούμε να εξαλείψουμε την πατριαρχία και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με ισορροπία. Δεν πήγε καλά η προηγούμενη διαπαιδαγώγηση. Δε βλέπουμε γύρω τις γυναικοκτονίες; Πώς θα αγαπήσεις κάτι χωρίς να το κατανοήσεις;» είπε ηθοποιός.

Προσέθεσε μάλιστα πως «Δεν μπορώ να χωρίσω τα φύλα στο θέμα αγάπης και σεβασμού. Το ίδιο μου είναι. Μεγάλωσα σε απόλυτη ισορροπία μέσα στο σπίτι. Δεν ήταν ο μπαμπάς κι η μαμά, ήταν μαζί κι υπήρχε ισορροπία κι ισότητα. Μεγάλη τύχη».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed