Καταγγελίες κατά του Κώστα Σπυροπούλου για σεξουαλική παρενόχληση

«Υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον Κώστα Σπυρόπουλο»

Τα τελευταία 24ωρα ακούγαμε για έναν ηθοποιό που θα είναι ο επόμενος στις καταγγελίες καθώς είχε ανάρμοστη παρελθοντική συμπεριφορά σε συναδέλφους του.

Σήμερα, η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μοιράστηκαν στα social media posts που κατηγορούν ανοιχτά τον Κώστα Σπυρόπουλο ότι προέβη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα μπροστά τους. Αφορμή για τη δήλωσή τους στάθηκαν οι καταγγελίες της Ζέτας Δούκα.

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν» έγραψαν στο Instagram.

 

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed