Ποιο είναι το πιο καλοκαιρινό χρώμα στο μακιγιάζ; Ποια απόχρωση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις προτάσεις των αγαπημένων μας brands κάθε θερινή σεζόν;

Εύκολες ερωτήσεις για τους λάτρεις της ομορφιάς.

Μα φυσικά το κοραλί!  Ένα χρώμα που στέκεται ανάμεσα στο ροζ, το κόκκινο και το πορτοκαλί, παίρνοντας από το καθένα τα πιο όμορφα στοιχεία του και διαμορφώνοντας ένα αποτέλεσμα τόσο φωτεινό και τόσο θηλυκό, όσο ταιριάζει στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις!

Πώς πρέπει, όμως, να φορέσουμε σωστά το κοραλί χρώμα ώστε να δείχνει υπέροχο; 
Το κοραλί είναι τέλεια επιλογή για τα χείλη. Ένα μόνο προϊόν μπορεί να αλλάξει την εικόνα του προσώπου μας, αφού χαρίζει αμέσως χρώμα και σέξι διάθεση στην εμφάνισή μας. Δεν έχει σημασία αν είναι κραγιόν ή lip gloss, αρκεί να το εφαρμόζουμε σωστά πάνω στα χείλη και να αποφεύγουμε τις έντονες λάμψεις ή τα πρόσθετα glitter που «χαλάνε» το αποτέλεσμα αντί να το αναδεικνύουν.
Στην περίπτωση των κοραλί αποχρώσεων οι συνδυασμοί είναι περιορισμένοι. Αν δεν είμαστε από τη φύση μας πολύ εκκεντρικές, τότε καλό είναι να τις συνδυάζουμε με ήσυχα χρώματα, στις παλέτες της γης ή σε κοντινούς χρωματισμούς. Συνδυασμοί με κίτρινο, πράσινο, έντονο μπλε κτλ δεν κολακεύουν και πρέπει να αποφεύγονται.

Το monochromatic look με κοραλί είναι μια σύγχρονη πρόταση, αρκεί να δώσουμε μια μικρή διαφορά στην ένταση και να φροντίσουμε ώστε  «σβήνονται» σωστά σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά. Μια παραλλαγή είναι και η ελαφρώς διαφορετική απόχρωση ανά σημείο, ώστε να είναι μεν το look σε αρμονία, αλλά να δίνει μια πιο ενδιαφέρουσα αίσθηση.

Το κοραλί στα μάτια μπορεί να κολακεύσει και να ζεστάνει πολύ το βλέμμα. Δε χρειάζεται ούτε πολλή ένταση, ούτε να καλύψει μεγάλη επιφάνεια, αρκεί να δώσει το βάθος που πρέπει. Ο συνδυασμός του με λίγη μάσκαρα για ένα μακιγιάζ στο νησί ή με ιριδίζοντα στοιχεία για μια κοινωνική εκδήλωση κάνουν το αποτέλεσμα άκρως καλοκαιρινό.

Το ιδανικότερο χρώμα για να το ταιριάξουμε με το Bronzer. Απαλύνει τη σκληρότητα του bronzer και γλυκαίνει την όψη μας. Αν είμαστε λευκές και ο ήλιος δεν έχει αφήσει τα σημάδια του πάνω μας, τότε και μόνο του στέκεται άψογα στα μάγουλά μας, για πιο φυσικό, girly αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάμε τα νύχια! Αν κάπου αναδεικνύεται τέλεια η μοναδικότητα του κοραλί είναι στα άκρα μας, γι’ αυτό αξίζει να το τιμήσουμε σε χέρια και πόδια, αρκεί να είναι πολύ περιποιημένα και να μην έχουμε πάρα πολύ σταρένια επιδερμίδα.

Τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε για φέτος:

Set your heart on fire με το πλούσιο κόκκινο-κοραλλί βερνίκι νυχιών essie Color 63 Too Too Hot με κρεμώδες τελείωμα. How hot is too hot?

Απόκτησέ το εδώ!

Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση χειλιών που θα λατρέψετε με το Playful Beauty: The Sculpted Coral Lip Set.
Περιλαμβάνει: Pure Color Envy Sculpting Lipstick στην απόχρωση Out of Control, 3.5g (κανονικό μέγεθος), Pure Color Envy Sculpting Gloss στην απόχρωση Red Extrovert, 5.8ml (κανονικό μέγεθος), Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil στην απόχρωση Coral, 8g (ειδικό μέγεθος)

Απόκτησέ το εδώ με έκπτωση -20%.

Το Master Blush στην απόχρωση Coral Fever, ένα ρουζ με μεγάλη διάρκεια, φυσικό αποτέλεσμα και απαλή μεταξένια υφή.

Απόκτησέ το εδώ!

ΠΗΓΗ: atticabeauty.gr

 

Οι καλοκαιρινές συνήθειες που μας ομορφαίνουν

https://www.yourtipster.gr/wellness/pos-tha-katalaveis-oti-einai-kalos-sto-seks/

Καλεσμένη σε Γάμο: Οδηγός αγοράς για φόρεμα

Ζώδια Σεπτεμβρίου

To tip περιποίησης για να μην ξεφλουδίζεις