Καλεσμένη σε Γάμο: Οδηγός αγοράς για φόρεμα

Low budget επιλογές μέχρι 67 ευρώ

Είναι αυτή η εποχή που όλοι παντρεύονται ή βαφτίζουν τα παιδιά τους, σε έχουν καλέσει παντού αλλά δε θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα οπότε αναγκάζεσαι σε μερικά καλέσματα να απαντάς αρνητικά.

Επίσης, είναι αυτή η εποχή που όλες οι φίλες μου με ρωτάνε τι να βάλουν και αν μου αρέσει.

Έφτιαξα, λοιπόν, μια γρήγορη λίστα με διαφορετικά μεταξύ τους φορέματα που μπορείς να βάλεις σε ένα γάμο ή μια βάφτιση και η τιμή του καθενός δεν ξεπερνά τα 67 ευρώ.

Αν η τελετή και η δεξίωση είναι σε ανοιχτό χώρο που θα φυσάει το καλοκαιρινό αεράκι, σκέψου μόνο το εφέ που θα κάνει ΑΥΤΟ το φόρεμα! Fantastic

Κοστίζει 53 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

Θα το πρότεινα κυρίως για βάφτιση είτε είσαι έγκυος σαν το κορίτσι της φωτογραφίας είτε όχι. Safe χρώμα, ταιριάζει σε κάθε δέρμα, ακόμα κι αν φέτος το καλοκαίρι δεν μαύρισες. Ιδανικό επίσης αν έχεις πάρει κανένα κιλάκι τον φετινό Αύγουστο.

Κοστίζει 53 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

Oh la la! Μην κολλάς στο χρώμα που είναι μαύρο. Αν στο γάμο που θα πας θέλεις να έχεις sexy αέρα και να ασχοληθούν όλοι οι εργένηδες μαζί σου, that’s the right choice!

Κοστίζει 67 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

Το ιδανικό φόρεμα να το συνδυάσεις με πανύψηλα πέδιλα. Κολακεύει κάθε σωματότυπο και αναδεικνύει την πιο θηλυκή σου πλευρά.

Κοστίζει 59 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

Η πιο stylish επιλογή. Αποθεώνεται τέλεια με κοσμήματα και ανεβαίνει επίπεδα αναλόγως πόσο θέλεις εσύ. Τι εννοώ; Αν το συνδυάσεις με βαριά χρυσά κοσμήματα τότε είναι τέλειο για γάμο ή βάφτιση όσο επίσημη κι αν είναι η περίσταση. Αν, επίσης, το φορέσεις σκέτο, με sneakers και μαζεμένα μυαλά θα μοιάζεις μοντέλο μετά από casting. Αυτό το φόρεμα πρέπει να το πάρεις ακόμα κι αν δεν έχεις να πας σε γάμο ή βάφτιση.

Κοστίζει 59 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

Η πιο ρομαντική επιλογή. Ιδανικό για ηλικίες κοντά στα 20 όπου δεν χρειάζεται να ντυθούν πιο «βαριά» για μια περίσταση σαν το γάμο και τη βάφτιση. Συνδυάζεται τέλεια με κοσμήματα σε κάθε απόχρωση που σίγουρα έχεις στη συλλογή σου. Πρόσεξε μόνο μην κάνεις έντονο μακιγιάζ και χάσει το ρομαντισμό του το look. Επίλεξε γήινους τόνους ή αν θέλεις να τολμήσεις κάτι πιο έντονο, ας είναι σε τόνους του φορέματος. Είναι η απόλυτη τάση.

Κοστίζει 34 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

Η πιο σοφιστικέ επιλογή. Bold and beautiful with a twist. Συνδυάζεται υπέροχα με μεγάλα σκουλαρίκια και πέδιλα σε λευκή ή nude απόχρωση. Αν είσαι τόσο τολμηρή, δοκίμασε ένα κόντρα χρώμα όπως κάτι κίτρινο στο παπούτσι σου.

Κοστίζει 64 ευρώ και θα το βρεις εδώ.

ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ

MR. TIPSTER

Γράφει για όσα τον ενδιαφέρουν, αξίζουν την προσοχή σου και του κινούν την περιέργεια να γνωρίσει.

No Comments Yet

Comments are closed