Ζώδια Σεπτεμβρίου

Μηνιαίες προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη

Όλο τον μήνα θα υπάρχει το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό που είναι ουσιαστικά το πάντρεμα του μοντέρνου με το παραδοσιακό. Αυτά που αξίζουν στη ζωή μας θα τα κρατήσουμε, όχι μόνο τα νέα, θα κρατήσουμε και τα πιο παλιά και παγιωμένα πράγματα.

Ξεκαθαρίστε τι αξίζει στην προσωπική σας ζωή και τι όχι. Τι πρέπει να κρατήσετε και τι όχι.

Σημαντικές όψεις αυτού του μήνα είναι η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μία όψη που έχει αντίθεση με Ποσειδώνα καθώς συμμετέχει και ο Πλούτωνας και ο Δίας. Από τη μία ωραιοποιούμε καταστάσεις και άτομα και κινδυνεύουμε να πέσουμε θύμα. Από την άλλη, μας οδηγεί σε αλλαγές. Αν έχουμε πίστη και μπορούμε να κάνουμε πράγματα που κοιμόμαστε ξέγνοιαστοι το βράδυ, τότε οι αλλαγές που θα έρθουν θα είναι αναζωογονητικές.

Στις 11 Σεπτεμβρίου ο Άρης θα έρθει και πάλι στον Υδροχόο και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Μεγάλο SOS στο διάστημα 24-29 Σεπτεμβρίου, ο Άρης περνά στη θέση που είχε κατά την έκλειψη του Ιουλίου που ήταν η πιο δύσκολη. Ενεργοποιείται πάλι αυτή η έκλειψη και ενισχύεται από την Πανσέληνο που θα γίνει στον άξονα Ζυγού-Κριού στις 25 του μήνα γιατί στην Πανσέληνο συμμετέχει και ο Άρης που πυροδοτεί την κατάσταση. Εκείνο το διάστημα να προσέχουν πολύ οι Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί.

Κριός: Μέσα στο Σεπτέμβρη πρέπει να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Επικεντρωθείτε σε αυτά και μην κάνετε συμβατικές δουλειές που σας πιέζουν. Εσείς του πρώτου 10ημέρου θα πρέπει να προσέχετε στο τέλος του μήνα. Άτομα που θεωρούσατε συμμάχους θα σας εγκαταλείψουν.

Ταύρος: Προτεραιότητα αυτό το μήνα πρέπει να είναι η προσωπική σας ζωή. Επειδή και η νέα Σελήνη στην Παρθένο και όλες αυτές οι πλανητικές επιδράσεις στην Παρθένο, στο ζώδιο των ερώτων σας, σας βάζουν σε διαδικασία να ασχοληθείτε ακόμα περισσότερο με την προσωπική σας ζωή. Προσοχή στο παρασκήνιο που μπορεί να δημιουργηθεί.

Δίδυμοι: Τακτοποιείτε το πρακτικό κομμάτι της ζωής σας. Είναι απαραίτητο να το κάνετε αυτό τώρα, μην αφήνεστε. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε έναν προγραμματισμό και να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικών και ακίνητης περιουσίας.

Άννα Βίσση: Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της

Καρκίνος: Μέσα στον μήνα καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας και να κάνετε τα σημαντικά ραντεβού που θα σας βοηθήσουν. Χρησιμοποιήστε ανθρώπους για τη δουλειά σας, όχι άσχημα, ως βοήθεια απλά. Είναι καλός μήνας για να αξιοποιήσετε ικανότητες και ταλέντα. Προσοχή μετά τις 23 του μήνα σε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.

Λέων: Πολλές φορές οι ανάγκες σας είναι κάποιες αλλά η πρακτική ζωή δε σας επιτρέπει να τις ικανοποιήσετε. Τώρα, όμως, πρέπει να βρείτε μια φόρμουλα και αυτά τα δύο να γίνουν ένα. 24 με 29 του μηνός προσοχή στη δουλειά και τον ανταγωνισμό. Θα είναι τεράστιος και πισώπλατος.

Χριστίνα Μπόμπα: Πώς θα κάνεις το μακιγιάζ της νύφης

Παρθένος: Προσοχή! Κρατήστε μικρό καλάθι αυτό το μήνα. Επιστρατεύστε το ένστικτό σας για να δείτε ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι. Υιοθετήστε νέες ιδέες, ξεβολευτείτε αν χρειαστεί.

Ζυγός: Μην ονειροπολείτε και μπείτε σε δράση. Θα έχετε την τάση να αφήνεστε στα πράγματα και να τα βλέπετε με ένα μάτι σαν όλα να γίνονται στον αυτόματο. Στο τέλος του μήνα με την Πανσέληνο προσοχή στην προσωπική σας ζωή.

Σκορπιός: Νέες ιδέες υλοποιούνται αυτό το διάστημα και είστε ευνοημένοι μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Μπείτε σε δράση αλλά αποδεχτείτε όσα έρχονται, μην αντιδράτε. Απλά κάντε κινήσεις αμέσως μετά. Στο τέλος του μήνα προσοχή με εντάσεις στα οικογενειακά.

Ζώδια εβδομάδας από τη Σμάρω Σωτηράκη

Τοξότης: Δίνετε αγώνα για μια καλύτερη καριέρα και καταξίωση. Χρειάζεται να αναλάβετε ευθύνες και να σοβαρευτείτε. Η παιδιάστικη τάση σας δε θα λειτουργήσει τώρα. Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Μάθετε από τα λάθη σας. Στο τέλος του μήνα θα έρθει μια μοναδική ευκαιρία.

Αιγόκερως: Ανανεώνεται τους τρόπους επικοινωνίας σας. Αξιοποιήστε την οπωσδήποτε γιατί τώρα σας επιτρέπει όλη αυτή η διαδικασία με τις νέες γνωριμίες να έρθουν πολλά ευχάριστα. Πρέπει να αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας και κυρίως τις επικοινωνιακές. Ακούστε περισσότερο και μιλήστε λιγότερο. Μην αυτοπροβάλεστε τόσο, μιλήστε με το έργο σας.

Πώς θα πετύχεις το beauty look της Χριστίνας Μπόμπα

Υδροχόος: Ψάχνοντας την ουσία των πραγμάτων. Αν δεν έχετε μπει στη διαδικασία αυτή, θα μπείτε άμεσα. Ψάχνετε να βρείτε τι είναι ουσιαστικό και τι όχι. Βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου ναι, καλή η δουλειά, καλή η αναγνώριση, αλλά υπάρχει κάτι πιο ουσιαστικό και αυτό είναι η ζωή σας. Μέσα στον Σεπτέμβριος θα έχετε και την έμπνευση και ένα αίσθημα ασφάλειας να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να προσέξετε παραπάνω τον εαυτό σας.

Ιχθείς: Δημιουργείτε μέσα στο μήνα ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων. Ή τουλάχιστον αυτό πρέπει να κάνετε. Νέες γνωριμίες αλλά και ξεκαθάρισμα στις προηγούμενες. Στο τέλος του μήνα θα βρείτε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει.

Δες τις προβλέψεις αναλυτικά:

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.