Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι προβλέψεις από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Έχουμε μια επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη τη Δευτέρα. Επηρεάζονται τα άτομα πρώτου 10ημέρου Λέοντα, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί. Επηρεάζονται όμως και τα άτομα τρίτου 10ημέρου των παρορμητικών ζωδίων, Κριών, Ταύρων, Καρκίνου και Αιγόκερου.

Προσεκτικοί εσείς αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κριός: Φασίνα και έξοδα το Σαββατοκύριακο. Καλύτερη η Δευτέρα για σας. Σημαντικά θέματα βάλτε τα από Τρίτη και μετά.

Ταύρος: Μια συνεργασία, μια σχέση, ένας συνεταιρισμός κλείνει τον κύκλο του. Δύο άνθρωποι και να θέλουν να είναι μαζί  αλλά οι καταστάσεις μπαίνουν εμπόδιο. Εδώ θα φανεί ποιες σχέσεις μπορούν να συνεχίσουν και ποιες κλείνουν τον κύκλο τους.

Δίδυμος: Σάββατο πιο βοηθητικό για σας αν και με νευρικότητα. Η περίοδος αυτή έχει πολλά έξοδα. Ακόμα δεν μπορείτε να βρείτε κοινές συνισταμένες με τους ανθρώπους που θέλετε.

Καρκίνος: Φόρτιση συναισθηματική αυτό το Σαββατοκύριακο. Έξτρα έξοδα με αυτή την Έκλειψη. Λίγη υπομονή, η ερχόμενη εβδομάδα, από τη μέση και μετά, θα σας δώσει μια άνεση.

Λέων: Σιγά σιγά ξεκαθαρίζουν τα άτομα που θα μείνουν δίπλα σας. Δείξτε προσοχή σε συνεργασία και σχέσεις αλλά και στην υγεία. Σαββατοκύριακο πιο κλειστό για σας.

Παρθένος: Τα κρυφά, τα μυστικά, το παρασκήνιο, αυτά πρέπει να προσέξετε. Μην εκτίθεστε πολύ και μην εκθέτετε άλλους.

Ζυγός: Μην επενδύσετε πολλά στο Σαββατοκύριακο. Μέχρι τις 23/1 υπάρχει ένα αλαλούμ, δεν μπορείτε να βρείτε και να έχετε όσα θέλετε. Έντυπα, έγγραφα, κάρτες, λογαριασμοί γίνονται βραχνάς για σας.

Σκορπιός: Ανατροπές μπορεί να έρθουν αλλά εσείς θα καταφέρετε να τις αντιμετωπίσετε. Ακόμα και τα δύσκολα, το Σάββατο τα διαχειρίζεστε με καλό τρόπο χωρίς εντάσεις. Τώρα σχέσεις και συνεργασίες που δεν μπορούν να προχωρήσουν, τώρα θα φανούν.

Τοξότης: Δημόσιο, ξένοι, εξωτερικό, όλα αυτά θέλουν μια προσοχή. Θέματα δικαιοσύνης περισσότερο. Το Σαββατοκύριακο πιο ουδέτερο, η έκλειψη θα σας πιάσει ξόφαλτσα. Όχι κάτι σημαντικό.

Αιγόκερως: Με λιγότερο συναίσθημα και περισσότερη λογική. Αυτό πρέπει να έχετε το Σαββατοκύριακο.

Υδροχόος: Σχέσεις και συνεργασίες επί τάπητος και για σας. Μπορεί να κλείσει ένας κύκλος και να ανοίξει ένας άλλος καθώς έχετε βοήθεια λόγω Αφροδίτης και Δία. Είστε ευνοημένοι συγκριτικά με τα υπόλοιπα σταθερά ζώδια.

Ιχθείς: Το Σαββατοκύριακο δίνει ώθηση και κάποια καλά. Σάββατο και Κυριακή ευνοϊκές μέρες. Σε όλα θα είστε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.