Παναγιώτης Βασιλάκος: Μετά τις πασαρέλες και τον Γκλέτσο, πήγε στο Nomads

Όσα δεν ξέρεις για τον «ωραίο» του Nomads

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θεωρείται ο «ωραίος παίκτης» του Nomads. Από την πρώτη μέρα έδειξε έναν έντονο χαρακτήρα που ωστόσο τον οδήγησε σε αυτή εδώ την αμήχανη συζητήση.

Ας τα αφήσουμε, όμως, αυτά και δες παρακάτω άγνωστες φωτογραφίες από τη ζωή του αλλά και λεπτομέρειες που δεν ξέρεις για εκείνον:

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 27 ετών και κατάγεται από τη Μάνη ενώ από παιδί έπαιζε ποδόσφαιρο. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Β’ Εθνικής, όπως το Χαϊδάρι, η Προοδευτική, ο Εθνικός και ο Ατρόμητος Πειραιά.

 

 

Μετά το ποδόσφαιρο, σειρά είχε η μόδα καθώς υπέγραψε σε πρακτορείο μοντέλων. Στο βιογραφικό του έχει συνεργασίες με εταιρείες όπως η La Perla.

 

 

 

Αφού εγκατέλειψε και την «καριέρα» του μοντέλου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανέλαβε χρέη υπευθύνου Νεολαίας στην «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου.

 

 

 

Πλέον, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ασχολείται με αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

 

Περισσότερα για το Nomads εδώ.

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed