Ζώδια Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων από το βράδυ της Παρασκευής.

Ευνοείται περισσότερο το συναίσθημα, η ονειροπόληση, η φαντασία. Δεν έχει δράση. Προσοχή μη χάσετε τη λογική σας επειδή το ΣΚ αυτό έχει πολύ συναίσθημα.

Κριός: Βρείτε χρόνο για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις. Ασχοληθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε, αφήστε το μυαλό σας να πάρει μια ανάσα. Δώστε οξυγόνο στον εαυτό σας.

Ταύρος: Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για ξεκούραση γιατί τη νέα εβδομάδα θα γίνει μια Πανσέληνο στο ζώδιό σας και θα σας ταράξει. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που η φαντασία σας μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε ένα στόχο.

Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Λίτσα Πατέρα

 

Δίδυμοι: Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στους Ιχθείς μπορεί να σας καίνε θέματα δουλειάς. Μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο στα επαγγελματικά σας. Αν κάτι πάει στραβά, μην πέσετε, τα πράγματα θα φτιάξουν.

Καρκίνος: Μην κάνετε μεγάλες ανακοινώσεις, κρατηθείτε λίγο σε επαγγελματικά και προσωπικά. Το πολύ σε 2 ανθρώπους, δεν χρειάζεται σε περισσότερους. Ένα ωραίο Σαββατοκύριακο για ταξίδια και εκδρομές. Ακόμα και για εξόδους.

Λέων: Το Σαββατοκύριακο είναι δημιουργικό για σας. Θα ασχοληθείτε ίσως με θέματα δουλειάς και θα ενδιαφερθείτε για τα οικονομικά σας περισσότερο.

Δούκισσα Νομικού: Tips για τα μαλλιά της

 

Παρθένος: Αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να αφεθείτε. Κάτι που δεν κάνετε εύκολα και συχνά. Αν προσπαθήσετε να ελέγξετε τα πράγματα, θα χτυπήσετε πάνω σε εμπόδια. Αρκετά κοινωνικό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ζυγός: Θέλει μια ευελιξία το Σαββατοκύριακο. Έτσι θα αποφύγετε προβλήματα αλλά και υποχρεώσεις της δουλειάς που θα προκύψουν ακόμα και το Σαββατοκύριακο.

Σκορπιός: Το Σαββατοκύριακο είναι πιο γλυκό. Σας δίνει ευκαιρίες για πιο ευχάριστα πράγματα και να νιώσετε πιο ανέμελα.

My Style Rocks: Όταν παίρνεις σοβαρά τον εαυτό σου και όχι αυτό που κάνεις

 

Τοξότης: Το Σαββατοκύριακο η φαντασία σας θα τρέξει πιο μπροστά από την πραγματικότητα. Επίσης θα είστε ευκολόπιστοι. Ωραίο Σαββατοκύριακο αλλά όχι πολύ εξωστρεφές.

Αιγόκερως: Υποχρεώσεις εξακολουθούν το Σαββατοκύριακο αλλά μην ανησυχείτε, θα βρείτε χρόνο για να κάνετε όσα αγαπάτε.

Υδροχόος: Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Δε θα υπάρχουν υποχρεώσεις. Οπωσδήποτε βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Η Πανσέληνος που έρχεται τη νέα εβδομάδα σας αφορά οπότε ξεκουραστείτε τώρα.

Ιχθείς: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε τάσεις φυγής από τον τόπο αλλά και τις αγωνίες. Είναι ένα ΣΚ με μια γλυκιά και πιο ρομαντική πλευρά. Απολαύστε το ταξίδι του μυαλού ή το κανονικό ταξίδι που θα κάνετε. Με τη Σελήνη στο ζώδιό μας πάντα νιώθουμε μια μικρή πίεση αλλά τώρα δε θα είναι δύσκολα.

Κρίση Πανικού και Next Top Model: Η χειρότερη στιγμή so far