Ζώδια ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Σήμερα η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω και δείχνει ότι θα θέλουμε να κάνουμε πράγματα σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ο Ουρανός είναι στον Ταύρο και κάνει τετράγωνο με τον πυροδότη Άρη και θα λέγαμε ότι πρέπει να προσέχετε γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού, όμως, φέρνει και θέματα καλοκαιριού στην επιφάνεια πάλι.

Κριός: Τα επαγγελματικά είναι σημαντικά για σας αλλά πρέπει και να ασχοληθείτε με αυτά. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να τακτοποιηθεί αλλά κάντε το γρήγορα, τρέξτε το τώρα, πριν τις 5 Οκτωβρίου. Μην μπλέξετε φίλους με οικονομικά.

Ταύρος: Είναι πολύ σημαντική περίοδος για σας με τον Ουρανό, δε θα φύγει εύκολα. Μπορεί να έχετε μια ένταση σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά θα βρείτε εξαιρετικές λύσεις στο τέλος. Αλλαγές που γίνονται τώρα, θα αποδώσουν αργότερα, μη βιάζεστε, δώστε χρόνο. Ο Κρόνος θα σας δείξει το δρόμο για νέες σταθερές καταστάσεις.

Ζώδια νέας σεζόν από τη Λίτσα Πατέρα

Δίδυμοι: Σας απασχολεί πολύ η ακίνητη περιουσία. Εμπόδια προκύπτουν σε νομικά και διαδικαστικά θέματα. Όλα αυτά θα πάρουν τέλος από την άλλη εβδομάδα με τον Ήλιο στο Ζυγό και τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Καρκίνος: Εσείς του Ιουνίου έχετε συναισθηματικά θέματα να σας απασχολούν. Από 5 Οκτωβρίου και μετά θα μετανιώσετε γι’αυτό κρατήστε μικρό καλάθι. Ενώ εσείς του τελευταίου 10ημέρου τώρα θα απολαύσετε τη ζωή σας μετά από ό,τι έχετε περάσει τον τελευταίο καιρό. Έχετε εξαιρετική τύχη σε επιχειρηματικό επίπεδο. Η Σελήνη σήμερα απέναντί σας δεν είναι και το καλύτερο αλλά μια μέρα είναι, θα περάσει.

Λέων: Είστε καιρό σε ένταση, ειδικά οι γεννημένοι τον Ιούλιο, αλλά θα βρεθεί λύση. Με τα οικογενειακά έχετε θέματα που σας απασχολούν. Από μεθαύριο τα πράγματα καλύτερα για σας. Θυμηθείτε ότι εσείς των τελευταίων ημερών, ένα σχέδιο που δεν έχει τελειώσει, θα επανέλθει και θα πάρει το δρόμο του.

Ερωτικά Φθινοπώρου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος: Έρχονται μηνύματα και ειδήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Κάποια εμπόδια που θα συναντήσετε αυτές τις μέρες είναι παροδικά, μη σας ανησυχούν. Προσοχή στην υγεία σας.

Ζυγός: Είστε λίγο μπερδεμένοι με άγχος, νιώθετε περίεργα. Θέματα παιδιών και ερωτικού συντρόφου σας απασχολούν. Ένα οικογενειακό θέμα επίσης έχει προτεραιότητα.

Σκορπιός: Κάτι γίνεται με σας, σημαντικό. Η γοητεία σας ανεβαίνει. Μετά τις 5 Οκτωβρίου πράγματα θα καθυστερούν γι’ αυτό κάντε τώρα πράγματα, βιαστείτε. Με τα οικογενειακά σας έχετε ένα θέμα. Σήμερα θα δείτε φίλους, είναι καλή μέρα.

Tips για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σου

Τοξότης: Κάνετε μυστικά πράγματα τώρα που θα βγουν στην επιφάνεια από τον Νοέμβρη και μετά. Μην κάνετε υπερβολές, προετοιμαστείτε απλά για τα καλύτερα.

Αιγόκερως: Εσείς των πρώτων ημερών, ναι μεν έχετε θέματα αλλά σιγά σιγά επιλύονται τώρα μέχρι αρχές Οκτώβρη. Τα οικονομικά τρέχουν και σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα. Οι φίλοι σας στηρίζουν και σας δίνουν σημαντική βοήθεια.

Υδροχόος: Δράση για σας. Δουλειές αλλά ακόμα και γυμναστική. Ο Άρης και ο Ουρανός δείχνουν ένταση σε οικογενειακό επίπεδο. Τα επαγγελματικά πάνε καλά αρκεί να μην υπεραισιοδοξείτε. Επαφές με εξωτερικό ευνοούνται.

Estee Lauder: Online εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα!

Ιχθείς: Επαφές με το εξωτερικό που μπορεί να είναι και συναισθηματικές. Προσοχή γιατί από 5 Οκτωβρίου μπορεί να αρχίσετε να το μετανιώνετε. Μια αλλαγή που μπορεί να σας ενοχλήσει να ξέρετε ότι στο τέλος θα είναι πολύ καλή.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα: