Ζώδια νέας σεζόν από τη Λίτσα Πατέρα

Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος

Η Λίτσα Πατέρα επέστρεψε στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και έδωσε τις δικές της προβλέψεις για Σεπτέμβρη και Οκτώβρη.

Ο Σεπτέμβρης έχει επιστροφή παλιών ερώτων. Η Αφροδίτη, η βασίλισσα των σχέσεων, έχει περάσει στον Σκορπιό. Εκεί είναι το βασίλειο του Πλούτωνα ο οποίος είναι αναμορφωτής αλλά και ζηλιάρης. Εκεί θα παραμείνει σχεδόν μέχρι τέλη Δεκέμβρη ενώ συνήθως μένει 1 μήνα. Τώρα θα είναι εκεί 4 μήνες. Θα δείτε ότι παλιοί έρωτες γυρνάνε. Νέοι έρωτες χωρίς διάρκεια προκύπτουν. Παθιασμένες καταστάσεις έρχονται.

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μοναδικός μήνας γιατί παρά τις εντάσεις Ουρανού και Άρη είναι καλός για τους επιχειρηματίες. Τώρα είναι καλή στιγμή να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Οι τελευταίες μέρες Σεπτέμβρη ειδικά είναι εξαιρετικές για συμφωνίες και συμβόλαια.

Ο Οκτώβρης θα φέρει θαύματα στην ιατρική και θα σωθούν ζωές. Είναι ένας καλός μήνας για σχέδια για το μέλλον. 5 Οκτωβρίου η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη στον Σκορπιό και θα έχουμε αρκετά σκαμπανεβάσματα κυρίως Σκορπιοί και Καρκίνοι.

Γενικά ο Οκτώβριος είναι μήνας για σχέδια. Μπαίνει και ο Ερμής και ο Ήλιος στον Σκορπιό άρα θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά θα έρθουν στο προσκήνιο. Δε θα ολοκληρωθούν αλλά υπόσχονται λύσεις.

Ο έρωτας θα βασιλεύσει αλλά θα έχει και πολλές απιστίες.

Αν αρχίσετε μια σχέση μετά τις 6 Οκτωβρίου θα έχει μεν πάθος αλλά όχι διάρκεια. Τον Νοέμβρη θα το μετανιώσετε. Το τέλος του Νοέμβρη ενώ ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη και θα φέρει αισιοδοξία και χαρά, έχει και μια Πανσέληνο ιδιαίτερα κρίσιμη για αλλαγές.

Από τις 8 Νοεμβρίου ευνοούνται οι Κριοί, ειδικά των πρώτων ημερών. Συμβόλαια και συμφωνίες έρχονται αλλά και ένας έρωτας. Δίδυμοι και Λιοντάρια των πρώτων ημερών θα ευνοηθούν επίσης. Μέσα στο Νοέμβρη θα διορθώσετε πράγματα. Ευνοούνται Ζυγοί και Τοξότες αλλά και Υδροχόοι για τον Νοέμβρη.

Ο Δίας στον Σκορπιό έφερε υπερβολές στους Υδροχόους ή ζυγίσατε τα πράγματα λάθος. Ελπίζατε πολλά και απογοητευτήκατε.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα:

Προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

Estee Lauder: Online εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα!

Μαίρη Συνατσάκη: -40% στη συλλογή παπουτσιών της!