Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Μετά από ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο, μπαίνουμε στην πιο έντονη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Κάθε μέρα γίνεται και κάτι.

Εκτός από τη Δευτέρα που διατηρεί μια ψυχραιμία, από Τρίτη μπαίνει ο Ουρανός στον Κριό για ένα τετράμηνο. Επίσης, την Τρίτη αλλάζει η Σελήνη άξονα και αφήνει Λέοντες Υδροχόους. ήταν εκεί όλες οι εκλείψεις αλλά όχι πια. Πλέον θα είναι στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερου, μέχρι το 2020 εκεί θα είναι οι εκλείψεις.

Την Τετάρτη έχουμε νέα Σελήνη που είναι καλή.

Κριός: Γίνονται πολλά και σας αφορούν. Το πιο σημαντικό είναι η επιστροφή του Ουρανού σε σας κι έτσι θα βάλετε έναν επίλογο σε ένα ταξίδι αλλαγών που ξεκίνησε για σας πριν από 7 χρόνια. Μέχρι τον Μάρτιο εσείς που έχετε γενέθλια μετά τις 17 Απριλίου θα επηρεαστείτε περισσότερο και θα κάνετε τις τελευταίες αλλαγές σε δουλειά και προσωπική ζωή. Αυτή η εβδομάδα έχει μια έμφαση στον οικονομικό τομέα.

Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

 

Ταύρος: Τα ευχάριστα είναι ότι φεύγει ο Ουρανός από το ζώδιό σας. Είστε παιδιά της σταθερότητας και ο Ουρανός είναι το αντίθετο. Σας τάραξε λίγο το τελευταίο διάστημα και έφερε νέα πράγματα, τώρα ηρεμείτε και σας ξανάρχεται τον Μάρτιο. Φεύγει και ο Άρης από τον Υδροχόο στις 16 Νοεμβρίου και όλα ηρεμούν μετά και το φορτωμένο πρόγραμμα θα χαλαρώσει. θετικές προοπτικές στα οικονομικά. Η νέα Σελήνη απέναντί σας έχει να κάνει περισσότερο με θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Δίδυμοι: Η νέα Σελήνη θέτει θέματα υγείας και συνεργασίας σε προτεραιότητα. Το πιο σημαντικό είναι ότι περνά ο Δίας απέναντί σας και για σας είναι οι άλλοι, οι συνεργασίες, ο γάμος. Για εσάς τώρα είναι ένα διάστημα, ένας χρόνος, που μπορεί να σας φέρει ένα γάμο ή έναν απόγονο. Ο Νοέμβριος έχει ακόμα κάποιες ανάδρομες πορείες οπότε τα πράγματα δεν στρώνουν απόλυτα. Κρατήστε όμως ότι από τον Δεκέμβρη θα αρχίσουν να τρέχουν τα πράγματα.

Αφροδίτη στον Ζυγό: Προβλέψεις για κάθε ζώδιο

 

Καρκίνος: Ξεκινούν από αύριο, Τρίτη, αλλαγές στην προσωπική σας ζωή μέχρι το 2020. Πολλά μπορεί να συμβούν, γάμοι μπορεί να έρθουν. Πολύ σημαντικές όψεις στα προσωπικά σας. Ο Δίας μπαίνει στον Τοξότη και θα ευνοηθείτε στα επαγγελματικά σας. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου μπορεί να έχετε και στα επαγγελματικά σας αλλαγές.

Λέων: Αέρας αισιοδοξίας από την Πέμπτη με τον Δία στον Τοξότη. Πολύ ευνοημένα τα ζώδια της φωτιάς, ειδικά τη νέα χρονιά που θα ξεκινήσει πολύ δυναμικά για σας. Πιο κουραστική αυτή η εβδομάδα με θέματα σπιτιού. Τώρα μπορεί να κάνετε μια προετοιμασία για να αλλάξετε σπίτι ή να το διορθώσετε.

Τα ελληνικά eshops με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις

 

Παρθένος: Είναι μια έντονη εβδομάδα με έμφαση στην επικοινωνία. Καλές ημέρες για συναντήσεις εκεί με τη νέα Σελήνη. Μπαίνοντας ο Δίας στον Τοξότη σημαίνει ότι θέματα που αφορούν την οικογένεια και τους φίλους σας θα πάνε καλύτερα. Με τη νέα επιρροή αυτή μπορεί να φτιάξετε το δικό σας σπίτι. Ίσως φύγετε από το πατρικό τώρα, επίσης.

Ζυγός: Με τη νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικονομικά ζητήματα και οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι γύρω από αυτά. Θα δείτε λίγο καλύτερα τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη ανάδρομη τονίζει αυτή την ενασχόληση με τα οικονομικά. Θα υπάρξει μια θετική έκβαση, θα το καταλάβετε τον Δεκέμβρη. Γεννημένοι τις τελευταίες μέρες μετά τις 20 Οκτωβρίου μπορεί να έχετε αλλαγές με την επιστροφή του Ουρανού στον Κριό. Ξαφνικά προκύπτουν πράγματα!

Η Laura Mercier έρχεται με περισσότερη λάμψη!

 

Σκορπιός: Ο Δίας κάνει την έξοδό του από εσάς και μπαίνει στον Τοξότη που για σας σημαίνει οικονομικά. Για 1 χρόνο θα ευνοηθείτε πολύ και θα φτιάξετε τις προοπτικές να έρθει περισσότερο χρήμα στη ζωή σας. Τώρα μπορείτε να θέσετε νέους στόχους. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται. Μια κατάσταση με πολλές αλλαγές έρχεται.

Τοξότης: Είναι η εβδομάδα που περιμέναμε πως και πως. Έρχεται ο Δίας στο ζώδιό σας και υπόσχεται καλύτερα πράγματα. Μέχρι τον Δεκέμβρη του 2019 θα μείνει και τα πράγματα θα αρχίσουν τώρα σιγά σιγά να στρώνουν. Θα είστε πιο αισιόδοξοι. Αυτός ο μήνας, όμως, με τόσες ανάδρομες πορείες δεν είναι και ο ιδανικός για να ξεκινήσουν τα καλά να έρχονται, τα καθυστερεί λίγο.

Αιγόκερως: Οι δεσμοί της Σελήνης είναι πια στον δικό σας άξονα με τον Καρκίνο, αυτό είναι το σημαντικό για σας αυτή την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το 2020 τα πράγματα αλλάζουν πολύ για σας στο κομμάτι των σχέσεων, επαγγελματικών και προσωπικών. Δεν είναι αναγκαστικά κακές οι αλλαγές. Η αλλαγή είναι στοιχείο προόδου.

Ζώδια Νοεμβρίου από την Άση Μπήλιου

 

Υδροχόος: Φεύγει ο Ουρανός από τον Ταύρο, ο κυβερνήτης σας, και όταν φύγει και ο Άρης από το ζώδιό σας στα μέσα Νοεμβρίου θα δείτε ότι θα αλλάξουν πολύ οι καταστάσεις. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα και αξιοποιήστε αυτές τις μέρες κυρίως για επαγγελματικά θέματα καθώς η νέα Σελήνη εκεί θα σας επηρεάσει και θα φέρει ευκαιρίες.

Ιχθείς: Οι επαγγελματικές προοπτικές βελτιώνονται. Υπάρχει μια μικρή αστάθεια στην ατμόσφαιρα. Όταν φύγουν οι ανάδρομοι πλανήτες θα νιώσετε καλύτερα, ειδικά τον Δεκέμβριο. Η νέα Σελήνη της Τετάρτης ευνοεί ταξίδια, επαγγελματικά σχέδια και μελλοντικά σχέδια. Ευνοεί και σπουδές. Είναι μια αρμονική νέα Σελήνη για σας και κάνει ωραίο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που είναι κυβερνήτης σας.

Πώς θα κάνεις τα χείλη σου σαν της Ελένης