Αφροδίτη στον Ζυγό: Προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Άση Μπήλιου αναλύει στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η Αφροδίτη μπαίνει σε ένα ζώδιο που της ταιριάζει, σε ένα ζώδιο των σχέσεων.

Ανάδρομη αρχικά για 15 μέρες και μετά συνεχίζει σε ορθή πορεία, μετά τις 16 Νοεμβρίου, στο ζώδιο του Ζυγού.

Είναι μια περίοδος που επανεξετάζουμε τι είναι αυτά που μας αρέσουν. Γυρίζουμε πίσω σε φίλους ή έρωτες.

Δεν είναι καλή περίοδος για νέα οικονομική συμφωνία αλλά μπορούμε τώρα να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις σε ήδη υπάρχουσες συμφωνίες.

Δεν είναι καλή περίοδος γενικά και για μια μεγάλη απόφαση δέσμευσης ή γάμου.

Μετά τις 16, όμως, όλες αυτές οι κακές περίοδοι αλλάζουν.

Κριός: Περνά ακριβώς απέναντί σας άρα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε υποσχέσεις. Η επιθυμία να κάνετε κάτι μπορεί τελικά να σας κάνει να μετανιώσετε. Θα είναι πιο απαιτητικοί οι άλλοι από εσάς. Θα μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης σχέσεων και συνεργασιών. Είναι και μια καλή ευκαιρία να βάλετε τέλος σε εκκρεμότητες, κυρίως σε σχέσεις του παρελθόντος.

Ζώδια Νοεμβρίου από την Άση Μπήλιου

 

Ταύρος: Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας περνά στο κομμάτι των επαγγελματικών και της καθημερινότητας της δουλειάς. Σχέσεις με συναδέλφους μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Ενώ είχατε εμπιστευθεί ανθρώπους να κάνουν πράγματα για σας μπορεί στο τέλος να μην τα καταφέρουν κι εσείς να εκτεθείτε. Μετά τα μέσα Νοεμβρίου θα βελτιωθούν τα πράγματα. Προσοχή μέχρι τότε σε θέματα υγείας.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη περνά ανάδρομη στο κομμάτι των ερωτικών σας. Ίσως να μη μπορείτε να κρύψετε συναισθήματα, να επιστρέφετε ξανά σε καταστάσεις του παρελθόντος. Ένας άνθρωπος τώρα μπορεί να επανεμφανιστεί και να μπείτε σε δίλημμα. Από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική σας. Η κρίση σας θα είναι πιο ξεκάθαρη.

Καρκίνος: Τη μία μέρα θα νιώθετε τέλεια και την άλλη όχι. Μερικές φορές θα είστε και υπερβολικοί στην έκφρασή σας. Για κάποιους μπορεί να είναι μια βουτιά στο αισθηματικό σας παρελθόν. Από τα μέσα Νοεμβρίου τα πράγματα φτιάχνουν αλλά τίποτα δε θα είναι τόσο καλό όσο ο Δεκέμβρης.

Λέων: Η θέση αυτή σας ευνοεί. Μπορεί τώρα να μη στρώνουν τα πράγματα μέχρι μέσα Νοέμβρη αλλά όλα θα είναι πιο άνετα απ’τον Οκτώβριο. Θέματα που αφορούν το άμεσο περιβάλλον σας μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα είναι σε δύσκολη θέση, πράγματα και σχέσεις μπορεί να χαλάσουν. Είναι μια περίοδος επανεξέτασης συμφωνιών και θα κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε επαγγελματικά θέματα και συμφωνίες.

Κέρδισε ένα ταξίδι στην Ορεινή Ναυπακτία

 

Παρθένος: Βήματα επαναπροσέγγισης σε σχέσεις. Χωρισμός και προβληματικές καταστάσεις τώρα θα λυθούν. Μπορεί να είναι προσπάθειες και σε οικονομικό επίπεδο επίσης. Αν σας είχε γίνει μια πρόταση, τώρα θα μπείτε στη διαδικασία να τα ξανασκεφτείτε. Προσοχή σε αναίτια έξοδα και παρορμητικές κινήσεις στα οικονομικά.

Ζυγός: Η Αφροδίτη επανέρχεται στο ζώδιό σας αν και ανάδρομη. Ξεκαθαρίσματα και επανατοποθετήσεις σε σχέσεις έρχονται. Το θέμα είναι εσείς οι ίδιοι να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε στη ζωή και τα συναισθηματικά σας. Μας κάνει να γυρίζουμε προς τα πίσω αυτή η Αφροδίτη. Μέχρι τα μέσα του μήνα τα πράγματα θα είναι μπερδεμένα αλλά θα ξεκαθαρίσουν το τελευταίο 15ήμερο του Νοέμβρη.

Σκορπιός: Αρχίζουν και μπαίνουν τα πράγματα στο ρελαντί. Ερωτικά και οικονομικά είναι σε αναμονή εξελίξεων. Δε θα έρθουν άμεσα, βέβαια. Υπομονή. Θα έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα που έχετε θάψει. Οι λύσεις και οι εξελίξεις θα ξεκινήσουν από τον Δεκέμβρη, όταν ξαναμπεί σε ορθή πορεία η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα κάνει καλές όψεις με τον Άρη που τότε θα μπει στους Ιχθείς.

Τοξότης: Η Αφροδίτη έχει εξωστρέφεια και σας ταιριάζει περισσότερο. Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου μπορεί να προκύψουν κάποιες παλαιότερες σχέσεις στο προσκήνιο. Όχι μόνο ερωτικές, μπορεί και ένας συνεργάτης να επανεμφανιστεί. Ίσως μια παλαιότερη πρόταση επιστρέψει πάλι. Προσοχή στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα και εντάσεις. Αυτή η περίοδος έχει ξεκαθαρίσματα αλλά καλύτερα κάντε τα μετά τα μέσα του μήνα.

Τυχερές μέρες Νοεμβρίου, από την Άση Μπήλιου

 

Αιγόκερως: Σε σας η Αφροδίτη μπαίνει στο κομμάτι της καριέρας. Τα ερωτηματικά μπορεί να μην έχουν να κάνουν αναγκαστικά με ερωτικές αλλά με επαγγελματικές, με τους πάνω από εσάς αλλά και τους κάτω από εσάς. Επανεξετάζετε πώς θα βελτιώσετε τη δουλειά σας και τι αλλαγές θα μπορούσατε να κάνετε. Πάρτε το χρόνο σας, σκεφτείτε το και βάλτε το σε πράξη αργότερα. Αναθεωρήσεις στα επαγγελματικά.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη είναι σε καλύτερη θέση από πριν που ήταν στον Σκορπιό, είναι σε ζώδιο του αέρα και σας ισορροπεί. Θα διαπιστώσετε διαφορές σε αξίες και αντιλήψεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Ακόμα και διαφορές σε αντιλήψεις. Όταν εντοπίσετε τις διαφορές ή θα πρέπει να τις λύσετε ή μια σχέση ενδεχομένως δε θα συνεχιστεί. Μπορεί με την άλλη πλευρά να σας χωρίζει ένα χάος. Μια νομική υπόθεση μπορεί να παρουσιάσει καθυστερήσεις. Λύσεις θα έρθουν μετά τα μέσα του Νοέμβρη.

Ιχθείς: Η Αφροδίτη μπαίνει ανάδρομη στον τομέα των οικονομικών. Επανεξετάστε την οικονομική διαχείριση. Πρέπει να δείτε τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας σας ή αυτής στην οποία δουλεύετε. Θέλει προσοχή στα οικονομικά θέματα για να μην προκύψουν λάθη. Αποφύγετε συγκρίσεις στα ερωτικά, μην το κάνετε σε νέα σχέση. Αν έχετε κοινό πορτοφόλι με τον σύντροφο, μπορεί τα οικονομικά να προκαλέσουν διαμάχες.

Η χειμερινή συλλογή παπουτσιών της Μαίρης Συνατσάκη