Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Αφήνουμε πίσω μας την έκλειψη και μπαίνουμε σε μια καλύτερη εβδομάδα.

Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθείς και αυτό είναι το ζώδιο της έξαρσής της. Είναι στα πιο ρομαντικά της. Γλυκαίνουν τα πράγματα λίγο τώρα, σιγά σιγά. Θα μείνει εκεί μέχρι 7 Φεβρουαρίου.

Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο στις 16 του μηνός. Ταιριάζει ο Ερμής με αυτό το ζώδιο.

Κριός: Μετά από διάφορα που περάσατε, τώρα θα έχετε καλύτερη επαφή με το συναίσθημά σας. Πράγματα του παρελθόντος σας ζόρισαν αυτές τις μέρες αλλά από απόψε τα πράγματα χαλαρώνουν. Από τις 16 του μήνα με τον Ερμή στον Υδροχόο, η επικοινωνία και το μυαλό σας λειτουργούν καλύτερα. Θα βρίσκετε πιο εύκολα λύσεις και θα έχετε ωραίες νέες ιδέες.

Ταύρος: Τώρα μπορείτε να βελτιώσετε κάθε είδους σχέση και να στοχεύσετε σε νέες. Ξεκινά μια πιο γλυκιά περίοδος τώρα. Ο Ερμής στον Υδροχόο σας βοηθά επαγγελματικά και τώρα μπορείτε να ψαχτείτε για καλύτερα αποτελέσματα.

Δίδυμοι: Ο Ερμής περνά σε ένα ζώδιο του αέρα σαν το δικό σας και αυτό είναι μια καλή εξέλιξη. Θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη κρίση. Διευκολύνεται η επικοινωνία από τις 16 Ιανουαρίου. Προτείνετε πράγματα, προωθήσετε ιδέες σας. Η Αφροδίτη περνά στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικότητας. Τώρα μπορείτε να διαφημίσετε καλύτερα τη δουλειά σας.

Καρκίνος: Μετά από εβδομάδες πίεσης, τα πράγματα χαλαρώνουν. Από απόψε με την Αφροδίτη στους Ιχθείς θα μπορέσετε τις επόμενες μέρες να κάνετε στόχους πραγματικότητα και να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Ίσως τώρα σας ανοίξει η όρεξη για ένα πιο μακρινό ταξίδι.

Λέων: Αυτή η εβδομάδα θέλει διάλογο. Αν υπάρχουν πράγματα να ξεκαθαρίσετε και θέλετε να κάνετε ακόμα και επαφές για νέες συνεργασίες, τώρα μπορείτε να τα κάνετε. Κυρίως από την Τρίτη και μετά. Μπορείτε να φτάσετε τώρα το μαχαίρι στο κόκκαλο αν χρειαστεί, μην βάζετε πράγματα κάτω απ’το χαλί.

Παρθένος: Περνώντας από απόψε η Αφροδίτη απέναντί σας, αφορά τους άλλους στη ζωή σας. Σύντροφο, συνεργάτες, φίλοι. Σχέσεις, λοιπόν, θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρως μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Η Αφροδίτη εκεί σας δίνει ευκαιρίες για να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή.

Ζυγός: Ήταν μια πιο έντονη η περασμένη περίοδος. Τώρα θα είστε πιο ανακουφισμένοι, από αυτή την εβδομάδα και μετά. Καθημερινά θα νιώθετε και καλύτερα. Οι άνθρωποι δίπλα σας θα έχουν περισσότερη όρεξη. Οι λύσεις θα έρχονται πιο εύκολα σε πολλούς τομείς.

Σκορπιός: Από απόψε ξεκινά μια πιο ήπια περίοδος. Η Αφροδίτη παίρνει θέση στον τομέα της χαράς που δίνει η διασκέδαση, τα παιδιά, τα ερωτικά. Αυτά θα σας γλυκάνουν από δω και κάτω. Τώρα μπορείτε να το ρίξετε λίγο έξω. Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας απασχολούν.

Τοξότης: Η Αφροδίτη περνά σε ένα κομμάτι σας που έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε αλλαγές μέσα στο σπίτι προκειμένου να έχετε ένα ωραιότερο περιβάλλον. Ίσως ο χώρος του σπιτιού τώρα γεμίσει με φίλους και συνεργάτες.

Αιγόκερως: Μετά από μια απαιτητική περίοδο, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, τώρα τα πράγματα χαλαρώνουν γιατί οι πλανήτες φεύγουν από σας. Έρχεται περισσότερο γλύκα. Μετακινήσεις, επικοινωνία και ταξίδια ευνοούνται. Τώρα θα έχετε και πολλές ευκαιρίες για εξόδους. Ο Ερμής από τον Υδροχόο σας βάζει σε διαδικασία να δείτε πρακτικά ζητήματα οικονομικών.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς και ευνοεί τα οικονομικά σας. Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου μπορείτε να επωφεληθείτε. Κάντε τώρα ρυθμίσεις και όσα χρειάζονται. Τακτοποιήστε ζητήματα οικονομικών με καλύτερο τρόπο. Μπαίνοντας ο Ερμής στο ζώδιό σας βοηθά να έρθουν οι εξελίξεις που περιμένατε.

Ιχθείς: Έρχεται η Αφροδίτη απόψε στο ζώδιό σας και είναι στην καλύτερή της θέση. Σας βγάζει από μια «βαρεμάρα» που είχατε πέσει, κυρίως στα ερωτικά. Όσοι είστε μόνοι, τώρα μπορεί να αρχίσουν να κινούνται τα πράγματα. Κινηθείτε, όμως, κι εσείς. Αν θέλετε να κάνετε πράγματα για την εμφάνισή σας, τώρα είναι η στιγμή. Τώρα μπορείτε να κάνετε και πιο αισθητή την παρουσία σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed