Αφροδίτη στον Καρκίνο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου» για κάθε ζώδιο

Κι άλλη πλανητική αλλαγή σήμερα. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο και αγαπάει τις οικογενειακές χαρές, γίνεται πιο συναισθηματική και όλα αυτά μέχρι τις 27 Ιουλίου. Μετά θα μπει στον Λέοντα.

Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς.

Κριός: Η θέση της Αφροδίτης αυτή έχει να κάνει με τα προσωπικά σας θέματα αλλά και οικογένεια και ακίνητα. Από τις 28 Ιουλίου θα σας ταιριάζει περισσότερο η Αφροδίτη στον Λέοντα. Δεν διαφοροποιεί κάτι αν έχετε μια σχέση, ούτε είναι καμιά σπουδαία Αφροδίτη για νέα ευρήματα.

Ταύρος: Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας και μπαίνει σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει. Γλυκαίνει την επικοινωνία με τους άλλους, ευνοεί κοντινά ταξίδια και πράγματα που σας φτιάχνουν το κέφι. Προσέξτε λίγο περισσότερο κοντά στις 17 την κόντρα με τον Κρόνο σε θέματα επαφών, συμφωνιών και έκφρασης συναισθημάτων.

Δίδυμος: Η Αφροδίτη μπαίνει σε ένα κομμάτι που αφορά πολύ τα οικονομικά σας και την αυτοπεποίθησή σας. Βγαίνετε δυναμικά και απαιτείτε, διεκδικείτε τώρα. Πρέπει να το κάνετε. Είναι μια Αφροδίτη που αν έχετε κάνει μια νέα σχέση, τώρα θα σιγουρευτείτε για τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος: Είναι ένας καλός οιωνός η Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Έχετε ζοριστεί αρκετά και τώρα ευτυχώς έρχεται η Αφροδίτη να σας γλυκάνει λίγο. Η Αφροδίτη αυτή βοηθά και σε θέματα εμφάνισης και ομορφιάς. Είναι μια περίοδος αυτή τώρα που μια χαρά ευνοεί εξόδους και προσκλήσεις. Γενικά ξεκινά ένα δημιουργικό και ερωτικό διάστημα. Προσοχή γύρω στις 17 του μήνα.

Λέων: Η Αφροδίτη πριν μπει στο ζώδιό σας, μπαίνει σε ένα πιο εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Βοηθά να έχετε ειρήνη με τον εαυτό σας και ψυχική ηρεμία τώρα. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην αναλώνεστε σε άσκοπες επαφές.

Παρθένος: Με αυτή την Αφροδίτη θα έχετε μια μεγάλη κινητικότητα στο κομμάτι των φίλων και της παρέας γενικά. Φίλοι είναι στο πλευρό σας και έχουν να σας προτείνουν πράγματα, εξόδους. Είναι μια γλυκιά και συναισθηματική Αφροδίτη. Προσοχή γύρω στις 17 Ιουλίου.

Ζυγός: Η Αφροδίτη περνά σε ένα κομμάτι σας που αφορά περισσότερο την κοινωνική προβολή, την καριέρα σας και τους στόχους σας. Δεν έχει να δώσει πολλά σε νέες ερωτικές σχέσεις. Τα ευρήματα στα ερωτικά μπορεί να μην είναι και ιδιαίτερα θετικά τώρα. Δείτε καλύτερα καριέρα και επαγγελματικό προφίλ τώρα.

Σκορπιός: Είναι μια φιλική Αφροδίτη προς εσάς, σε ένα ζώδιο του νερού σαν εσάς. Δίνει ευκαιρίες σε ταξίδια, σε επαφές. Τώρα μπορεί να σχεδιάζετε ταξίδια, έστω και για αργότερα. Ευνοεί επαφές με ξένους και εξωτερικό.

Τοξότης: Η Αφροδίτη περνά στα οικονομικά σας. Σας απασχολούν με έσοδα και έξοδα. Μάχες για τα οικονομικά δίνετε τώρα. Η Αφροδίτη έχει εύνοια τώρα και θα ανταποκριθείτε μια χαρά σε όλα τα έξοδα. Στα ερωτικά δεν είναι κακή αυτή η Αφροδίτη αλλά μετά τις 27 Ιουλίου, όταν μπει στον Λέοντα, θα είναι όλα καλύτερα.

Αιγόκερως: Απέναντί σας η Αφροδίτη και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περισσότερη κατανόηση και τρυφερότητα από τους άλλους προς εσάς. Μπορεί για κάποιους να σημαίνει και μια επιστροφή στα ερωτικά τους, κάτι από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει προς τα τέλη του μήνα. Σχέσεις που μπορεί να είχαν χαλάσει, τώρα γλυκαίνουν πάλι.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη είναι στο κομμάτι της δουλειάς για σας άρα είναι μια καλή περίοδος τώρα για σχέσεις με συναδέλφους. Έρχεται μεγαλύτερη ισορροπία εκεί. Προβλήματα, γκρίνιες, ασυμφωνίες τώρα χαλαρώνουν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί και τη φυσική κατάστασή σας, κάντε πράγματα για να νιώσετε πιο όμορφοι.

Ιχθείς: Ευχάριστα νέα για σας αυτά. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοούνται τα ερωτικά σας, τονώνεται το ηθικό σας και αν υπήρχαν ερωτικά προβλήματα, τώρα βρίσκετε λύσεις, ηρεμία και γαλήνη. Καλή περίοδος και για τα δημιουργικά σας σχέδια.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.