Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

Οι προβλέψεις από το «Πρωινό»

Θέματα οικονομικών προκύπτουν στις αρχές της εβδομάδας και μπορούν να λυθούν.

Όσα αρχίζουν τώρα, Δευτέρα και Τρίτη, θα έχουν διάρκεια.

Ο Ερμής στους Ιχθείς, μας κάνει να αλλάζουμε εύκολα γνώμη αλλά να είμαστε και πιο συναισθηματικοί. Έχει πολύ διαίσθηση, ρομαντισμό και ευνοεί φιλανθρωπικές δράσεις.

Κριός: Είναι μια καλή περίοδος τώρα, κοινωνική και επαγγελματική ζωή έχουν να προσφέρουν. Έχετε φίλους που σας αγαπούν και σας προστατεύουν.

Ταύρος: Μπορεί τώρα να συναντήσετε ανθρώπους που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή να οργανώσετε ταξίδια στο εξωτερικό. Ξεκινήστε δράσεις τώρα, θα τις καταφέρετε πιο εύκολα. Βάλτε στόχους. Προωθήστε τώρα θέματα που σας απασχολούν.

Δίδυμος: Στον κόσμο σας. Ο Ερμής ψιλοκοιμάται στους Ιχθείς άρα θα ασχοληθείτε πολύ με την προσωπική σας ζωή αλλά τίποτα δε θα είναι πιο ωραίο απ’το σπίτι, τον καναπέ και το κρεβάτι σας. Η συναισθηματική ζωή μπερδεμένη αυτό το διάστημα.

Καρκίνος: Μπορείτε να δείτε φίλους και να προωθήσετε συλλογική δουλειά. Βελτιώστε τη σχέση σας. Τα οικονομικά σας ευνοούνται. Η θέση του Ερμή, μέχρι τον Απρίλιο, σας ανοίγει δρόμους για να γράψετε, για να επικοινωνήσετε. Εκρηκτικό το τέλος της εβδομάδας, προσοχή.

Λέων: Νέες ιδέες πολύ σημαντικές προκύπτουν τώρα. Η θέση του Ερμή θα σας κάνει να αγωνιστείτε για ένα οικονομικό θέμα που αφορά ασφάλειες, κληρονομιές, ακίνητα, φορολογικά.

Παρθένος: Η Αφροδίτη είναι καλή για σας και ο Ερμής θα φέρει αρκετές σκέψεις, συζητήσεις αλλά και μπερδέματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ωραίες μέρες οι πρώτες της εβδομάδας για οικονομικά θέματα και ταξίδια στο εξωτερικό. Αποφύγετε υπερβολές παρότι ο Δίας ευνοεί ακίνητη περιουσία.

Ζυγός: Τα οικογενειακά θέματα και τα της ακίνητης περιουσίας αρχίζουν να τακτοποιούνται. Προσοχή στον δρόμο και στο μεταφορικό σας μέσο.

Σκορπιός: Ευνοούνται τα συναισθηματικά σας και οι άνθρωποι που είναι κοντά σας τους νιώθετε πιο συναισθηματικά. Η Σελήνη στις αρχές της εβδομάδας βοηθά να ‘ρθείτε πιο κοντά στους συνεργάτες σας. Από 14/2 και μετά με τον Άρη απέναντί σας μπορεί τότε να υπάρξει μια ρήξη,

Τοξότης: Πρέπει να κάνετε λίγη αυτοκριτική. Αρχίζει μια περίοδος με οικογένεια και ακίνητη περιουσία να σας απασχολούν. Καλή μέρα η Δευτέρα για να λύσετε οικονομικά και θέματα εργασίας, επίσης.

Αιγόκερως: Είναι μια ωραία μέρα σήμερα, η Αφροδίτη συναντά τη Σελήνη. Οικονομικά και συναισθηματικά πηγαίνουν αρκετά καλά. Έρχονται συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες, γραψίματα. Προσοχή τη βιασύνη στο τέλος της εβδομάδας.

Υδροχόος: Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να επιλυθεί τώρα. Κρατήστε μυστικά και μην τα κοινολογείτε όλα. Αυτή είναι μια περίοδος για οικονομικές συζητήσεις. Προσπαθήστε να τα ρυθμίσετε όλα μέχρι 6 Μαρτίου που γίνεται ανάδρομος ο Ερμής.

Ιχθείς: Είναι ωραία μέρα η Δευτέρα για σας. «Κοντά» σας έχετε φίλους και προωθείτε θέματα που σας απασχολούν. Έρχονται ειδήσεις, μηνύματα, συναντήσεις.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.