Ζώδια Πέμπτης 11 Οκτωβρίου, από τη Λίτσα Πατέρα

Όσα είπε στο «Πρωινό»

Η χθεσινή μέρα ήταν έντονη. Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί συζητήσεις και θα υπάρξουν διαμάχες.

4 πλανήτες στον Σκορπιό σήμερα. Η Σελήνη κάνει μια ωραία όψη με τον Ποσειδώνα, της αγάπης, των ευχών, των ονείρων.

Ειπώθηκαν λόγια χθες και αυτές τις μέρες αλλά σήμερα είναι μια καλή μέρα μέσα στην ένταση της Αφροδίτης με τον Άρη.

Ευχηθείτε πράγματα και κάντε καλό στους άλλους.

Κριός: 4 πλανήτες στα οικονομικά και συναισθηματικά σας. Με τόσο μπέρδεμα δεν ξέρω πως θα τα καταφέρετε. Η θέση του Ερμή στον Σκορπιό δείχνει νέες σημαντικές ιδέες που μπορεί να σας έρθουν και να σας βοηθήσουν.

Ταύρος: Μπερδεμένα είστε. Διάλογοι με νεύρα αυτές τις μέρες προσέξτε γιατί οι σχέσεις κλονίζονται. Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης του Ταύρου στον τομέα που έχει σχέση με σύντροφο και συνεργάτες, δέχεται δύσκολη όψη με τον Άρη και εκεί είναι που γίνονται όλα κουβάρι.

Διάβασε επίσης: Αλέξανδρος Σήαρς-Όσα θέλεις να ξέρεις για τον παίκτη του Nomads

Δίδυμοι: Πολλή δουλειά σας περιμένει. Μια καλή μέρα για εμπνεύσεις σήμερα. Προσοχή στην υγεία σας. Αγαπημένα πρόσωπα σας βοηθούν. Κάνετε σπουδαία πράγματα αυτόν τον καιρό.

Καρκίνος: Είστε μπερδεμένοι. Έχετε διαφωνίες με αγαπημένα πρόσωπα αυτό το διάστημα. Τώρα ελάτε πιο κοντά στα παιδιά σας, πείτε τους ένα καλό λόγο. Ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας τα οποία ταρακούνησε ο Ουρανός τις προάλλες.

Διάβασε επίσης: Η τηλεθέαση θέλει λάθος τρόπους ακόμα κι αν λες τα σωστά

Λέων: Σίγουρα είχατε εντάσεις αυτές τις μέρες με σύντροφο ή συνεργάτες. Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να ρυθμιστεί σήμερα αν και είναι μπερδεμένο. Ένα οικονομικό θέμα επίσης μπορεί να έχει μια καλή εξέλιξη.

Παρθένος: Πολλές υποχρεώσεις αυτές τις μέρες. Ένα οικονομικό θέμα καθυστερεί αλλά σήμερα κάντε προσπάθειες να λύσετε θέματα, θα τα καταφέρετε. Τώρα βάζετε θεμέλια για τη νέα περίοδο που θα ξεκινήσει στη ζωή σας. Θα σας φανεί αργά αλλά ο Δεκέμβρης του 2019 θα ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή σας.

Ζυγός: Προσοχή σε οικογενειακά θέματα. Φυσικά τα οικονομικά σας απασχολούν αλλά σήμερα είναι γλυκιά μέρα και μπορείτε να βρείτε λύσεις που προέρχονται από τα επαγγελματικά σας. Θέματα ακίνητης περιουσίας και σπιτιού είναι σημαντικά αλλά ο Άρης σας δίνει δύναμη να τα καταφέρετε. Προσέξτε απλά τα νεύρα σας.

Διάβασε επίσης: Δοκίμασα τη σειρά μακιγιάζ WANTED

Σκορπιός: Προσοχή εσείς των πρώτων ημερών σε διαλόγους και συζητήσεις. Η Αφροδίτη γυρίζει άρα είστε μπερδεμένοι εσείς του Οκτωβρίου. Σήμερα είναι ωραία μέρα για εσάς που είστε γεννημένοι περίπου στις 6 του μηνός και ιδανική μέρα για εσάς των τελευταίων ημερών. Εντασούλες υπάρχουν αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό.

Τοξότης: Παρασκήνιο στη ζωή σας, πολύ. Ετοιμάζετε πράγματα που δεν ανακοινώνετε, μέχρι να ‘ρθει ο Δίας στο ζώδιό σας. Φίλοι θα σας βοηθήσουν. Μετακινήσεις πολλές μπορεί να σας εκνευρίζουν.

Αιγόκερως: Φίλοι και κοινωνική ζωή στο φουλ για σας. Διαφωνίες με φίλους μην τις φοβάστε. Μια συζήτηση από ένα δικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε. Ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας, μέχρι τέλος του μήνα.

Διάβασε επίσης: 5 σειρές που πρέπει να δεις (αν δεν τις βλέπεις ήδη)

Υδροχόος: Οι πλανήτες είναι στον 10ο οίκο σας, στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή σας. Αν είστε παντρεμένοι προσοχή. Η κοινωνική σας ζωή φωτίζεται απ’τη Σελήνη. Περνάτε ωραία έξω αλλά ασχολείστε και με τα επαγγελματικά σας πολύ. Εσείς του δεύτερου 10ημέρου προσοχή στις εντάσεις.

Ιχθείς: Συζητάτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, κάνετε νέα σχέδια, επιστρέφει κάτι από τα παλιά. Όλα αυτά μαζί. Ωραία μέρα σήμερα για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5 του μηνός για να κάνετε όνειρα και ευχές.