Ζώδια Δεκεμβρίου από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Δεκέμβρης δίνει το πράσινο φως επιτέλους, μετά από τόση αναμονή και προσοχή.

Κριός: Αν υπάρχει ένα πράσινο φως, αυτό είναι στα ερωτικά όπου έρχεται ξεκαθάρισμα αλλά και στα οικονομικά. Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να έφερε οικονομικά θέματα αλλά τώρα θα δείτε ξαστεριά. Θα υπάρξει κούραση αυτό το μήνα, ακόμα και στις γιορτές μπορεί να δουλέψετε. Είναι, όμως, από τους μήνες που δε θα σας βάλει τόσο δύσκολα.

Flight Phobia: 8 τρόποι για να απαλλαγείς

 

Ταύρος: Είναι ένας σημαντικός μήνας για τις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη ξαναμπαίνει στον Σκορπιό μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Αυτός ο μήνας θα φέρει μια ουσιαστική εξέλιξη στο κομμάτι μιας ουσιαστικής σχέσης. Μια πρόταση γάμου, μια συγκατοίκηση ίσως. Σημαντικός μήνας και για επαγγελματικές εξελίξεις.

Δίδυμοι: Υπάρχει ο Άρης στους Ιχθείς που μέχρι και τις τελευταίες μέρες του 2018 θα σας κοντράρει. Αυτό σημαίνει απαιτητικά προγράμματα και ρυθμούς στην καθημερινότητά σας. Ο τομέας των επαγγελματικών με κάποιο τρόπο φορτίζεται ιδιαίτερα μέσα στον Δεκέμβριο. Είναι και ένα ψάξιμο. Θέλει προσοχή στις σχέσεις με προϊσταμένους και ανωτέρους. Μπορεί να έρθει και μια αλλαγή δουλειάς. Πρέπει να προσαρμοστείτε ίσως σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον.

Τα καλύτερα drugstore highlighters μέχρι 15 ευρώ

 

Καρκίνος: Ο Δεκέμβριος έρχεται με καλές προδιαγραφές. Είναι ένας καλός μήνας για να προωθήσετε δουλειά και ταλέντα. Θα δώσει ευκαιρίες για ταξίδια. Είναι ένας μήνας που ο τομέας των ερωτικών θα είναι στις επάλξεις. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σας ευνοήσει με την έξοδό της. Αν υπήρχαν θέματα το φθινόπωρο στις προσωπικές σας σχέσεις, τώρα έρχεται μια νέα κατάσταση όπου κι εσείς θα ξέρετε αν πρέπει να περιμένετε ή να κλείσετε το κεφάλαιο στην καρδιά σας.

Λέων: Έρχεται ένας ενθουσιασμός για νέα ξεκινήματα, για νέα σχέδια. Δημιουργικά σχέδια προκύπτουν. Νέες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή στα έξοδα. Θα υπάρξει μια πίεση αν και θα μπουν χρήματα στην τσέπη. Απλά θα βγουν εύκολα. Μετά τις 12 του μηνός θα είστε πιο σίγουροι για όσα θέλετε, για όσα μπορούν να λειτουργήσουν. Καλός μήνας αυτός. Ακόμα κι αν δεν φέρει το 100%, υπάρχει πάντα ο Ιανουάριος που είναι ακόμα καλύτερος.

Παρθένος: Ο Δεκέμβρης έχει αγωνία για σχέσεις, συμμαχίες, συνεταιρισμούς. Το κομμάτι των σχέσεων δε σας αφήνει να χαλαρώσετε και πάρα πολύ. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό για σας είναι μια καλή πλανητική αλλαγή. Θα βοηθήσει σε επικοινωνιακό επίπεδο και για να προωθήσετε τα θέματά σας. Είναι ένας αρκετά ερωτικός μήνας για σας. Διάφορα πράγματα θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Στα οικονομικά θα έρθουν λύσεις.

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 

Ζυγός: Αρχίζετε να βλέπετε αποτελέσματα στους κόπους που έχετε καταβάλει. Έχει μια μεγάλη κινητικότητα. Αν ψάχνατε κάτι καλύτερο, τώρα θα το βρείτε. Ειδικά όταν τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, στις 6 του μήνα. Καλός μήνας στα οικονομικά σας. Θα βελτιώσει μια κατάσταση. Αν ήταν πρόβλημα μέσα στους επόμενους μήνες, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου τα πράγματα θα φτιάξουν. Καλύτερα και με ξεκάθαρη άποψη στο μυαλό σας το κομμάτι των ερωτικών σχέσεων.

Σκορπιός: Ο Δεκέμβρης έρχεται να απαλύνει πληγές. Το 2018 βελτιώθηκαν κάποια πράγματα για σας αλλά δεν έγινε εύκολα. Μετά τον Μάιο, ειδικά, πιεστήκατε πολύ. Ο Δεκέμβρης έρχεται να κλείσει τη χρονιά και να σας αφήσει με χαμόγελο. Ο μήνας αυτός θα έχει μια γενικότερη ανάκαμψη σε προσωπικές, ερωτικές ή φιλικές σχέσεις. Είναι ένας μήνας για να κυνηγήσετε πράγματα και να τα καταφέρετε.

Τοξότης: Γενέθλιος μήνας αυτός για σας. Έχει τρέξιμο, υποχρεώσεις και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο. Ενισχύεται ο επαγγελματικός τομέας από 7 Δεκεμβρίου. Στις 21 Ερμής και Δίας συναντούνται κι εκεί θα δείτε πράσινο φως σε δικά σας σχέδια. Δεν είναι στρωτός μήνας, έχει κούραση αλλά στο τέλος θα έρθει κάτι καλό.

Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

 

Αιγόκερως: Είναι ένας μήνας προετοιμασίας για τα νέα εγχειρήματα, τη νέα χρονιά που θα έρθει. Κυνηγήστε στόχους και νέα σχέδια. Το σημαντικό είναι ότι η Αφροδίτη επιστρέφει στον Σκορπιό και θα βοηθήσει σε επίπεδο σχέσεων να βελτιωθούν τα πράγματα. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σας. Η χρονιά θα κλείσει με χαμόγελο.

Υδροχόος: Ξεκαθαρίζει αρκετά το τοπίο σε δουλειά και καριέρα. Θα έχετε ευκαιρίες στα επαγγελματικά με νέες προτάσεις και πράγματα που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα αλλά φρέναραν. Έρχονται δυνατότητες στα οικονομικά Θα μπει χρήμα στην τσέπη, βέβαια εσείς το πετάτε και γρήγορα. Στα ερωτικά καλύτερα σας ταιριάζει ο Ιανουάριος. Τώρα κρατήστε μικρό καλάθι.

Ιχθείς: Ο Άρης είναι στο ζώδιό σας όλο τον μήνα και θα σας τρέξει λίγο. Έντονοι ρυθμοί στην καθημερινότητα, μπορεί να ξεκινήσετε ακόμα και γυμναστική. Προσοχή στην υγεία σας. Είναι ένα απαιτητικό διάστημα για τη δουλειά. Η επιστροφή της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα βοηθήσει, θα φέρει στήριξη από συναδέλφους και φίλους. Καλύτερα τα πράγματα σε φιλικές σχέσεις αλλά και στα ερωτικά που ευνοούνται.

Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.