Τετράγωνο Ήλιου-Άρη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Ήλιος φτάνει πιο κοντά σε μια όψη έντασης με τον Άρη. Από σήμερα αρχίζει να δημιουργείται μια ένταση στην ατμόσφαιρα η οποία θα κορυφωθεί προς το Σαββατοκύριακο.

Κριός: Ο Άρης είναι δικός σας κυβερνήτης άρα αυτή η όψη σας αφορά. Η ένταση σε εσάς μπορεί να εμφανιστεί μέσα από μια διαφωνία απόψεων και ιδεών. Αν δεν εκφράσετε, επίσης, θυμό και αγανάκτηση τότε θα έρθει θλίψη, ένας ανέκφραστος θυμός. Οπότε μήπως καλύτερα να πείτε αυτό που θέλετε;

Ζώδια εβδομάδας από την Άση Μπήλιου

 

Ταύρος: Η ένταση μπορεί να είναι με φίλους ή συνεργάτες. Αντιπαραθέσεις σε οικονομικά έρχονται. Να είστε πιο ψύχραιμοι. Άλλωστε είστε ένα ζώδιο που έχει υπομονή.

Δίδυμοι: Αυτή η όψη σας αφορά, όπως κάθε μεταβλητό ζώδιο. Είναι ακριβώς απέναντί σας ο Ήλιος και ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων αφορά πολύ τα επαγγελματικά και τα θέματα καριέρας. Τώρα θα υπάρξουν μπερδέματα. Προσοχή μην είστε πιεστικοί με τους συνεργάτες σας και τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σας. Όλη η ένταση των ημερών μπορεί να είναι δημιουργική για σας.

Καρκίνος: Εστιάζεται περισσότερο αυτή η επιρροή της όψης στο κομμάτι της δουλειάς αλλά και στις πεποιθήσεις και απόψεις σας. Μπορεί το κλίμα έντασης να σας αφορά έμμεσα και όχι άμεσα. Προσοχή στον τρόπο που λέτε πράγματα.

Ζώδια εβδομάδας από τη Βίκυ Παγιατάκη

 

Λέων: Τα οικονομικά δημιουργούν μια μεγαλύτερη ένταση, ένα άγχος. Καθυστερήσεις σε πληρωμές έρχονται τώρα. Προσοχή μην φτάσετε σε καυγάδες με τον σύντροφό σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Η Τετάρτη θέλει μια πιο μεγάλη προσοχή γιατί οι αντιπαραθέσεις θα είναι αρκετά πιο έντονες.

Παρθένος: Προστατεύστε λίγο παραπάνω προσωπικές ή οικογενειακές σχέσεις. Μια επικριτική στάση κάποιου μπορεί να σας εξοργίσει. Προσοχή πως αντιμετωπίζετε τις εντάσεις των ημερών. Σε καμία περίπτωση μην καταπιείτε όσα συμβαίνουν και σας ταράζουν, πείτε τα. Μη βράζετε μέσα σας και μετά σας βγαίνουν ψυχοσωματικά.

Ζώδια εβδομάδας από τη Λίτσα Πατέρα

 

Ζυγός: Προσοχή στις μετακινήσεις. Περίεργη μέρα σήμερα. Προσοχή επίσης σε συμφωνίες. Δεν είναι ευνοϊκή μέρα για υπογραφή συμβολαίων ή για να δώσετε τα χέρια. Θέλει την τριπλάσια προσοχή σε τέτοια θέματα.

Σκορπιός: Σας αφορά αυτή η όψη που συμβαίνει. Θέλει προσοχή μέχρι τη Δευτέρα που ολοκληρώνεται η επιρροή. Προσοχή σε ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις. Σε κάθε πτυχη σχέσεων. Ακόμα και μια ένταση του παιδιού σας με κάποιον άλλον μπορεί να κάνει εσάς να λειτουργήσετε σαν κυματοθραύστης. Έντονη η σημερινή μέρα.

Τοξότης: Το τετράγωνο του Ήλιου από το δικό σας ζώδιο με τον Άρη στους Ιχθείς δημιουργεί ένα κλίμα περίεργο στο σπίτι, στο χώρο ως ακίνητο. Μπορεί κάτι να μη λειτουργήσει τώρα και να μπείτε σε μια δυσκολία στην καθημερινότητά σας.

Πώς θα κάνεις το μακιγιάζ της Βασιλικής Καρανζογιάννη

 

Αιγόκερως: Ο Ήλιος σε ένα πιο παρασκηνιακό, σκοτεινό, ψυχολογικό κομμάτι σας δημιουργεί μια θλίψη ή ακόμα και ψυχοσωματικά. Προσοχή σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Προσοχή σε θέματα υγείας. Έντονες οι μέρες μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Υδροχόος: Οι καθημερινές σας επαφές θα σας ταλαιπωρήσουν. Ο Άρης στους Ιχθείς είναι στο οικονομικό σας κομμάτι κι εκεί μπορεί να έρθει πίεση. Μια μεγάλη οφειλή ίσως που τώρα δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε. Ψάχνετε πως θα πάρουν την ανιούσα τα οικονομικά σας. Περίεργες μέρες αυτές.

Ιχθείς: Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο έρχεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο στον Τοξότη και θέλει προσοχή στην υγεία σας αλλά και στα επαγγελματικά σας. Θα υπάρξουν μεγαλύτερες εντάσεις στη δουλειά. Δε θα συμφωνείτε με τους άλλους. Απλά αν ο «άλλος» έχει λόγο για τη δουλειά σας και εξαρτάται από αυτόν, ε, μην του πάτε πολύ κόντρα, υποχωρήστε λίγο.

QUIZ: Ποια παίκτρια του Next Top Model είσαι;

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.