Βίκυ Παγιατάκη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κριός: Πιο δυναμικά και αποφασιστικά αυτή την εβδομάδα. Κινείστε καλύτερα. Εστιάζετε στα επαγγελματικά μέχρι την Τετάρτη. Υπάρχουν εκκρεμότητες και θέματα που θέλετε να αλλάξετε και να βελτιώσετε.

Ταύρος: Πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι τώρα για να κερδίσετε περισσότερο ή έστω να χάσετε λιγότερα. Προωθήστε όσα θέλετε τώρα. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά τώρα. Οι άλλοι τώρα σας ακολουθούν και σας συμπαραστέκονται.

Δίδυμος: Με δυνατότητες αυτή η εβδομάδα αλλά και μικροπαγίδες. Ο Άρης σας δίνει τη δύναμη να ξεκαθαρίσετε πράγματα, να αλλάξετε καταστάσεις. Αλλά προσέξτε και συνυπολογίστε το κόστος σας κάθε κίνησή σας. Συμφωνίες και αγοραπωλησίες ας γίνουν καλύτερα στο τέλος της εβδομάδας.

Καρκίνος: Συνεχίστε τις καλές προσπάθειες. Υπάρχει εύνοια τώρα. Η εβδομάδα ξεκινά βοηθητικά για σας, για συμφωνίες, αιτήσεις, αλλά και για να λάβετε απαντήσεις. Θέματα μεταφορικού μέσου και παιδιών προχωράνε καλύτερα τώρα.

Λέων: Προστίθεται ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα σας. Θα το δείτε ειδικά από Τετάρτη μετά. Νέα πελατεία έρχεται, ρυθμίσεις κάνετε τώρα σε θέματα πάσης φύσεως.

Παρθένος: Οι δυσκολίες εμφανίζονται παντού από το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά. Όπως και μέχρι την Τετάρτη θα βλέπετε τα δύο πρόσωπα της κάθε μέρας. Τώρα ξεφυτρώνουν αντιφατικότητες, διαφορές σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Να είστε ψύχραιμοι, μην κρίνετε πολύ

Ζυγός: Δύο ημέρες εξαιρετικά χρήσιμες, Δευτέρα και Τρίτη. Ο Ερμής είναι σε ουδέτερη θέση τώρα ενώ από Τετάρτη και μετά με Πανσέληνο και διαφορετικό Ερμή τα πράγματα δυσκολεύουν. Τώρα μπορείτε να κάνετε γραφειοκρατικά θέματα και να προχωρήσουν, μετά θα είναι όλα πιο δύσκολα. Καλές μέρες τώρα και για τις σχέσεις σας, όχι από Τετάρτη και μετά.

Σκορπιός: Δευτέρα και Τρίτη δύο καλές μέρες για σας. Συμφωνήστε, υπογράψτε, πουλήστε, αγοράστε. Μιλήστε ουσιαστικά με τον άνθρωπό σας τώρα. Θα υπάρξει βοήθεια από κει που δεν το περιμένατε.

Τοξότης: Υπάρχουν πολλά που είναι σε ευαίσθητη φάση τώρα. Πολύ ρευστή περίοδος αυτή. Πιο καθαρή εικόνα για όσα σας απασχολούν θα έχετε από Τετάρτη και μετά. Ο Ερμής τώρα είναι σε κόντρα θέση.

Αιγόκερως: Βάλτε τα δυνατά σας γιατί έχετε ρεύμα τώρα και μπορείτε να κάνετε πράγματα. Οι μέρες τώρα προσφέρονται για να συζητήσετε, να ζητήσετε, να υπογράψετε, να συμφωνήσετε. Ρυθμίστε θέματα με το έτερον ήμισυ τώρα.

Υδροχόος: Χρήματα, συμφέροντα, συναισθήματα, όλα ανακατεύονται. Όσα μοιράζεστε με άλλους, τα αισθήματα ή τα υλικά, τώρα σας απασχολούν. Ένα μπέρδεμα έρχεται. Θα ξεκαθαρίσει από Πέμπτη και μετά. Ψυχραιμία και μην δραματοποιείτε τα αρνητικά.

Ιχθείς: Δύσκολο να ακολουθήσετε τους άλλους. Μέχρι Τετάρτη τα πράγματα είναι πιο ευαίσθητα. Να είστε επιφυλακτικοί και μη ρισκάρετε σε κανένα επίπεδο της ζωής σας.