Σελήνη στον Λέοντα: Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο

Πέμπτη και Παρασκευή αυτή η όψη, εξηγεί η Άση Μπήλιου

Η Σελήνη μπήκε στο ζώδιο του Λέοντα και συνάντησε τον Άρη απέναντί της, φόρεσε δηλαδή γάντια του μποξ, είδε και την Αφροδίτη σε περίεργη όψη. Άρα και ωραία Σελήνη που είναι, τα σταθερά ζώδια πιέζονται, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί.

Κριός: Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Προσωπικά θέματα σας καίνε λίγο περισσότερο αυτές τις μέρες. Προσοχή στις εντάσεις σήμερα και αύριο. Μια απλή διαφωνία μπορεί αν εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο.

Ταύρος: Το δικό σας ζώδιο είναι στις επάλξεις. Πιο απαιτητική η Πέμπτη σε θέμα οικογένειας, δουλειά και σπιτιού. Μια πίεση μπορεί να έρθει αλλά μην μπείτε στη διαδικασία αυτή και δώσετε γρήγορες απαντήσεις. Σκεφτείτε το λίγο.

Σπυράκια και στίγματα τέλος

Δίδυμοι: Εμμονές βγαίνουν στην επιφάνεια. Προκειμένου να κάνετε κάτι τέλειο και ιδανικό, τελικά δεν κάνετε τίποτα γιατί δεν είναι τόσο εξαιρετικά φτιαγμένο όπως το είχατε στο μυαλό σας. Μην αυτομαστιγώνεστε αυτές τις μέρες. Πέμπτη και Παρασκευή δείξτε κατανόηση, πρώτα σε εσάς τους ίδιους. Δεν έγινε κάτι αν δεν είστε απόλυτα τέλειοι.

Καρκίνος: Διαπροσωπικά, ερωτικά και οικονομικά σας απασχολούν. Δηλαδή όλα. Θα μπείτε σε διαδικασία να φτιάξετε επιφανειακά τη διάθεσή σας. Προσοχή σε παρορμητικά έξοδα για να φτιάξετε το κέφι σας. Από την Παρασκευή έρχεται ανάδρομη Αφροδίτη άρα χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σας. Μην έχετε καταναλωτική μανία.

Ερωτικά Οκτωβρίου από την Άση Μπήλιου

Λέων: Με τη Σελήνη στο ζώδιο, τον Άρη απέναντι και την Αφροδίτη σε τετράγωνο έχετε περισσότερο στρες, περισσότερο εκνευρισμό και οι άλλοι έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσάς τώρα. Μην υποχωρείτε, κάντε τη δική σας επίθεση αν έχετε δίκιο. Όχι αν νομίζετε πως έχετε δίκιο όπως πάντα. Να είστε σίγουροι. Με την «επίθεση» θα φέρετε τη λύση.

Παρθένος: Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια συζήτηση που και για σας να είναι πιεστική σε επαγγελματικό επίπεδο. Θέματα φυσικής κατάστασης πρέπει να φροντίσετε περισσότερο. Δεν είναι κάτι κακό αναγκαστικά. Θέματα επαγγελματικών ή προσωπικών θα λυθούν με διάλογο, μην ανησυχείτε. Σήμερα ειδικά αντιμετωπίστε λίγο το άγχος σας. Αγχώνεστε για φόβους και όχι για γεγονότα.

Ζώδια Οκτωβρίου από τη Λίτσα Πατέρα

Ζυγός: Τα θέματα μιας ομάδας συνεργασίας θα σας απασχολήσουν περισσότερο και η αιτία θα είναι μάλλον τα οικονομικά. Ίσως τώρα χρειαστεί να δείτε τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα και να είστε πιο δίκαιη στο πώς μοιράζετε ευθύνες και οικονομικά. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας βρει σε διαφωνία με έναν φίλο που σχετίζεται με τα οικονομικά σας.

Σκορπιός: Επικεντρωθείτε σε θέματα δουλειάς αλλά επειδή ο Άρης είναι στο κομμάτι της οικογένειας και του σπιτιού, φαίνεται ότι προσπαθείτε να προλάβετε τις υποχρεώσεις σε δουλειά και σπίτι. Μπορεί σήμερα, Πέμπτη, να σας ασκήσουν κριτική για τον τρόπο που δουλεύετε. Εσείς θα πρέπει να αποδείξετε ότι δεν είναι έτσι. Σας προτείνω να μην μπείτε στη διαδικασία να τα πάρετε πολύ προσωπικά αυτά τα λόγια. Αφήστε απλά τη μέρα να περάσει.

Ζώδια Οκτωβρίου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης: Σήμερα ίσως αγνοήσετε κάποια πράγματα. Όλα αυτά που είναι βαρετά και δε θέλετε να τα κάνετε θα τα αποφύγετε. Θέλετε να ασχοληθείτε με πιο δημιουργικά πράγματα. Βέβαια, στο τέλος θα αναγκαστείτε να τα κάνετε όλα. Γι’αυτό πειθαρχήστε και κάντε τα όλα αυτά που βαριέστε. Σας πάει αυτή η Σελήνη γενικά. Όμως επειδή συναντά Άρη και Αφροδίτη, προσέξτε μην είστε υπερβολικοί στα πράγματα που θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας.

Αιγόκερως: Σήμερα και αύριο υπάρχει μια μεγαλύτερη ένταση και σε συναισθηματικό επίπεδο. Υπάρχει μια ψυχολογική αναμόχλευση. Συζητήστε πράγματα που σας απασχολούν, μην τα κρατάτε μέσα σας. Ό,τι σας αφορά και σας ενοχλεί, συζητήστε το.

Υδροχόος: Προτεραιότητα σήμερα είναι οι προσωπικές σχέσεις σας. Ξεκαθαρίζετε το τοπίο. Ίσως ρίξετε και έναν καυγά για να ξεσπάσετε και να βρεθεί έτσι η λύση. Προσοχή με τον Άρη όμως που είναι έντονος και παρορμητικός. Αν μέσα σας είναι μπερδεμένα τα φιλικά με τα επαγγελματικά και τα όρια δεν είναι ξεκάθαρα, θα υπάρξει πρόβλημα αυτές τις μέρες. Οι επιθέσεις θα φαίνονται σα να γίνονται σε προσωπικό επίπεδο ενώ εσείς ή οι άλλοι θα μιλάνε μόνο για επαγγελματικά.

Ιχθείς: Η καθημερινότητα που έχουμε όλοι μας, σας αγχώνει. Εμμονές μπορεί να αποσπάνε την προσοχή σας από τις υποχρεώσεις σας. Αρκετοί παράγοντες που δε σας αφορούν, σας αποσυντονίζουν.

***Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου είναι από την καθημερινή της στήλη στη «Φωλιά των ΚούΚου».

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.