Ερωτικά Οκτωβρίου από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο πιο περίεργος μήνας για τις σχέσεις και υπάρχει λόγος. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη από τις 5 Οκτωβρίου στον Σκορπιό. Ένα ζώδιο που προκαλεί έντονα συναισθήματα, περίεργα και σκοτεινά.

Μέχρι 31 Οκτωβρίου θα είναι ανάδρομη άρα όλο τον μήνα.

Στη διάρκεια θα ανοίξουν πληγές του παρελθόντος, ίσως και μια επιστροφή. Προβλήματα του παρελθόντος μπορεί να επανέλθουν τώρα σε μια σχέση. Νέες και γοητευτικές σχέσεις μπορεί να προκύψουν με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό αλλά αυτές οι σχέσεις θα έχουν θεματάκια, δε θα προχωρήσουν πολύ.

Κριός: Ο μήνας αυτός έρχεται για να σας θυμίσει ότι οι ερωτικές σχέσεις δεν είναι εύκολες, όχι ότι δεν το ξέρατε. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά ψέματα, εμμονές, κρυφές καταστάσεις. Θα βγουν πολλά στην επιφάνεια, πράγματα που ήταν κρυφά. Για ζευγάρι που συγκατοικούν μπορεί να προκύψουν θέματα στα κοινά οικονομικά. Είναι ένας σημαντικός μήνας για τις σχέσεις σας. Προσοχή σε θυελλώδεις έρωτες.

Ταύρος: Πιο περίεργη διάθεση μέσα σε αυτό τον μήνα, ίσως και πιο παιχνιδιάρικη με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Η σταθερότητά σας τώρα μπορεί να αλλάξει και να κάνετε την έκπληξη. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στο τέλος του μήνα θα γίνετε πιο επιρρεπείς σε πειρασμούς. Μπορεί να νιώσετε ότι ο σύντροφός σας είναι απόμακρος. Θα παίξουν επιστροφές από το παρελθόν αλλά σκεφτείτε το καλά πριν κάνετε μια νέα αρχή.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η αλλαγή στα μαλλιά της από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Δίδυμοι: Η νέα Σελήνη είναι στα ερωτικά, την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί να προκύψει μια νέα κατάσταση στη ζωή σας, μια νέα γνωριμία. Μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το χώρο της δουλειάς και να εξελιχθεί. Με την ανάδρομη Αφροδίτη αυτό το φλερτ μπορεί να έχει μια καθυστέρηση, μια αναβλητικότητα.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη γυρνά ανάδρομη και ένας μετανιωμένος πρώην μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο. Δε θα είναι εύκολο. Αυτή η επιστροφή θα φέρει ένταση και δε θα είναι εύκολη. Τώρα, επίσης, θα δείτε περίεργες συμπεριφορές σε μια σχέση σας ενώ μέχρι τώρα ζούσατε τον μήνα του μέλιτος.

Η συλλογή ρούχων της Τάμτα

Λέων: Η Αφροδίτη τώρα αφορά το σπίτι σας. Τα προβλήματα θα έρθουν λόγω της συμβίωσης με τον σύντροφό σας. Παιχνίδια εξουσίας μπορεί να παιχτούν. Μη δοκιμάσετε τώρα τη συμβίωση αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, κάντε το προς Δεκέμβρη μεριά. Προσοχή σε μια αναστάτωση από το παρελθόν, ή κάποιος που τα είχατε ή κάποιος που παλιά θέλατε να τα είχατε.

Παρθένος: Θα νιώσετε αμφιβολία για τις σχέσεις σας. Επίσης, μπορεί να ανακαλύψετε ψεματάκια που έχει πει ο σύντροφός σας. Προσοχή σε όσα κρύβετε, επίσης, γιατί μπορεί τώρα να αποκαλυφθούν. Επαφές από το παρελθόν ευνοούνται, προσοχή μπορεί να είναι περίεργες.

Δούκισσα Νομικού: Υιοθετεί την τάση του χειμώνα στα χείλη

Ζυγός: Σημαντική αυτή η ανάδρομη πορεία γιατί η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας. Τώρα θα νιώσετε ότι ο σύντροφός σας δεν σας εκτιμά όσο και όπως θα θέλατε. Δεν θα εκδηλώνει τα συναισθήματά του όπως θα θέλατε. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 8 Οκτωβρίου μπορεί να δείξει την προοπτική για κάτι νέο, την πιθανότητα για μια νέα σχέση. Ο Οκτώβριος, όμως, δε θα είναι ξεκάθαρος. Από τα μέσα Νοέμβρη και μετά έρχονται οι απαντήσεις.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας, όπως το 2010. Είναι ο καιρός να έρθετε αντιμέτωποι και με τους προσωπικούς σας δαίμονες αλλά και με τα ουσιαστικά προβλήματα που υπάρχουν, χωρίς να σας πιάνουν εμμονές, ζήλια και εκδικητικότητα. Ρίξτε φως σε σκοτεινές σχέσεις αλλά μη βιαστείτε να βγάλετε λάθος συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε έντονη και απότομη δράση. Η ηρεμία θα έρθει τον Δεκέμβρη για σας.

Τοξότης: Η ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση στην ερωτική σας ζωή αλλά και μια διάθεση εσωστρέφειας. Πράγματα σας ενοχλούν αλλά δεν μπαίνετε σε διαδικασία να σπάσετε αυγά και να έρθετε σε κόντρα. Προτιμάτε να τα λύσετε μόνοι σας ή να τα βάλετε κάτω απ’το χαλάκι. Μια σχέση ερωτική μπορεί να μπει στο μικροσκόπιο για να δείτε αν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί ή θα πρέπει να απαλλαγείτε αν μια σχέση έχει γίνει τοξική.

Ζώδια Οκτωβρίου από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως: Αυτός ο μήνας έχει αστάθεια και αντικρουόμενα συναισθήματα. Τη μια μέρα θα σας φαίνονται όλα ιδανικά και την άλλη μέρα μαύρα. Είναι ένας περίεργος μήνας και θα επηρεάσει τις σχέσεις σας, ερωτικές και μη. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στα όρια φιλικών και ερωτικών σχέσεων. Μπορεί να είναι λίγο δυσδιάκριτα αυτά τα όρια. Επίσης, μια ερωτική σχέση μπορεί ξαφνικά να μην έχει αυτή την ένταση και να τον νιώσετε πια ως φίλος σας και μόνο. Στα τέλη του μήνα μπορεί κάτι να προκύψει αλλά θέλει χρόνο για να αναπτυχθεί.

Υδροχόος: Ανάδρομη στα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Αν η σχέση σας δεν πρέπει να εκτεθεί γιατί μπορεί πχ να δουλεύετε μαζί ή είναι παράνομη για κάποιους λόγους, προσέξτε, μην την εκθέσετε. Νέες σχέσεις ειδικά αυτόν τον μήνα μπορεί να είναι ακατάλληλες όσο κι αν σας γοητεύουν. Κεραυνοβόλοι έρωτες δε θα είναι σίγουρα για πάντα. Αφήστε το Νοέμβρη να σας φέρει καλύτερα και πιο ξεκάθαρα πράγματα.

Ιχθείς: Με εσάς μπορεί να συμβεί το εξής. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη σε συμβατό με εσάς ζώδιο και η ανάδρομη αυτή πορεία θα σας κάνει να νιώσετε μια απόσταση με το σύντροφό σας. Μπορεί αυτή η απόσταση να είναι όχι μόνο φυσική αλλά και ψυχική. Μια κατάσταση δύσκολη του παρελθόντος που νομίζατε ότι τη λήξατε, τώρα θα επανεμφανιστεί. Ρίξτε φως σε δύσκολες καταστάσεις, μην τις κρατάτε μέσα σας να σας τρώνε.

H beauty routine της Kendall Jenner

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.