Σελήνη από τον Σκορπιό σε περίεργες όψεις: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Σελήνη στον Σκορπιό σε όψεις με Καρκίνο και Αιγόκερω. Υπάρχει και ένα τρίγωνο ανάμεσα σε Άρη και Ποσειδώνα. Οι όψεις των πλανητών από Καρκίνο και Αιγόκερω δεν είναι και οι καλύτερες. Γενικά αυτές οι μέρες θέλουν προσοχή. Η Παρασκευή πολύ περίεργη μέρα θα είναι.

Κριός: Πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί τώρα. Σήμερα, ευτυχώς, είστε πιο αισιόδοξοι και τα πράγματα κινούνται κάπως καλύτερα παρά τις δυσκολίες. Θέματα προσωπικής ζωής έχουν προοπτική.

Ταύρος: Είναι μια περίοδος η οποία δεν είναι τόσο σκληροπυρηνική για σας όσο για άλλους. Γενικά, η τάση των ημερών είναι αρκετά πιο φιλική προς εσάς. Μη βιάζεστε αυτές τις μέρες να πάρετε αποφάσεις και να προβείτε σε δράσεις.

Δίδυμος: Πολλές φορές είναι σα να ακούτε δυο φωνές μέσα σας. Η μία φωνή τώρα λέει να πάρετε αποφάσεις και η άλλη να κάνετε πίσω. Γενικά είναι μια περίοδος με αρκετό μπέρδεμα για σας. Ο Ποσειδώνας συμμετέχει και τα μπερδεύει όλα.

Καρκίνος: Το δεύτερο από την τετράδα των παρορμητικών ζωδίων που ζορίζεται. Τα ερωτικά απορροφούν αρκετά την ενέργειά σας τώρα. Τώρα είναι η στιγμή για να πιέσετε μια κατάσταση στα προσωπικά σας. Είναι μια περίοδος που δε θα περάσουν όσα θέλετε χωρίς αντιστάσεις, σε επαγγελματικά και προσωπικά. Τα πράγματα είναι ρευστά. Δεν έχετε τον έλεγχο και δεν θα μπορέσετε να τον αποκτήσετε άμεσα.

Λέων: Σελήνη σε ένα ζώδιο που για σας αφορά την οικογένεια, το σπίτι και λεπτομέρειες που δεν πολυαντέχετε. Ίσως δραματοποιήσετε λίγο τα πράγματα. Προσοχή στην τάση σας σήμερα και αύριο να μεγαλώσετε μια συνθήκη, μια κατάσταση στο μυαλό σας και να μην μπορείτε να την αντιμετωπίσετε αποστασιοποιημένα.

Παρθένος: Είστε το ζώδιο που γενικά κριτικάρετε. Η πιο αυστηρή κριτική, βέβαια, είναι στον ίδιο σας τον εαυτό. Ας σταματήσει αυτό το αυτομαστίγωμα. Προσοχή μην αποθαρρύνεστε εξαιτίας αυτών.

Ζυγός: Όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε διάφορα, καλό είναι να εστιάζουμε στα θετικά. Εστιάστε στις σημαντικές σχέσεις και στα θετικά αυτών. Όχι στα αρνητικά. Δείτε λίγο παραπάνω τα οικονομικά θέματα σήμερα.

Σκορπιός: Πιο παραγωγική μέρα η σημερινή γεμάτη ενέργεια να κάνετε όσα θέλετε. Το συναίσθημά σας, βέβαια, δεν είναι ακριβώς σε συμφωνία με όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας.

Τοξότης: Σημερινή μέρα έχει μεγαλύτερη αγωνία και άγχος. Πρακτικά ζητήματα σας απασχολούν. Οικονομικά επίσης παίζουν δυνατά σήμερα και ίσως σας δημιουργούν λίγο άγχος. Η σημερινή μέρα δεν είναι τόσο σκληρή για σας, κοιτάξτε να βοηθήσετε και άλλους να τα δουν πιο αισιόδοξα.

Αιγόκερως: Το καλό της ημέρας λόγω Άρη με Ποσειδώνα είναι μια ωραία ιδέα ή έμπνευση που μπορεί να έχετε σήμερα. Προσέξτε λίγο περισσότερο στην επικοινωνία. Τιθασεύστε την παρόρμησή σας σήμερα και μην είστε σκληροί στα λόγια σας.

Υδροχόος: Θέλετε να γίνουν πράγματα εδώ και τώρα αλλά οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Περιμένετε εξελίξεις και όλα φαίνεται να αργούν. Ένα άγχος για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση δε σας αφήνει να είστε χαλαροί. Γενικά οι μέρες αυτές θέλουν προσοχή.

Ιχθείς: Με την όψη της ημέρας, το μυαλό σας είναι αλλού από κει που είναι το σώμα. Ο νους τρέχει σε άλλες υποχρεώσεις και δουλειές.

BONUS οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα: