Ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος στο τέλος Ιουνίου και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 26 Αυγούστου.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που αφορά τη δράση και τη διεκδίκηση.

Τέλος Ιουνίου ο Άρης γυρνάει ανάδρομος στον Υδροχόο και επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και ακόμα περισσότερο αυτούς που είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων ή έχουν ωροσκόπο κάποιο από αυτά τα ζώδια.

Στις 13 Αυγούστου θα περάσει ανάδρομος στον Αιγόκερω και θα επηρεάσει τους Κριούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ζυγούς που έχουν γενέθλια στις τελευταίες μέρες των ζωδίων αυτών ή έχουν ωροσκόπο ένα ζώδιο από αυτά.

Κριός: Ο Άρης είναι κυβερνήτης σας άρα όταν γυρίζει ανάδρομος, τα πάντα σχετίζονται με τους φίλους. Θα αναθεωρήσετε. Θα είναι μια περίοδος που ενώ θα είστε συνέχεια σε μια κοινωνική κατάσταση, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα μπείτε σε διαδικασία να τα σπάσετε με ένα φιλικό πρόσωπο ή να αποφασίσετε ότι με μια ομάδα ανθρώπων δεν έχετε πια κοινή πορεία. Από την άλλη, ο Άρης επηρεάζει τους στόχους σας και σας ευνοεί, δίνοντάς σας χρόνο να σκεφτείτε τα επόμενα βήματά σας.

Ταύρος: Το δικό σας ζώδιο επηρεάζεται πολύ από την ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο. Από τη μία έχει να κάνει με θέματα καριέρας και επαγγελματικών. Υπάρχει μια ένταση και μια αγωνία. Η έκλειψη στο τέλος Ιουλίου θα σας επηρεάσει πολύ και μπορεί να δείξει μια ανατροπή, μια αλλαγή που δεν είχατε υπολογίσει. Ό,τι μπορείτε ξεκινήστε το τον Ιούνιο και όχι Ιούλιο ή Αύγουστο. Από την άλλη, να είστε προσεκτικοί στην υγεία σας αλλά και στο πως συμπεριφέρεστε στους ανθρώπους.

Δίδυμοι: Ο Άρης δεν είναι σε ένα δύσκολο ζώδιο για σας, ευτυχώς. Η ανάδρομη πορεία του θα καθυστερήσει τα σχέδιά σας. Μέσα στο καλοκαίρι τα πράγματα θα καθυστερήσουν. Θέλει, επίσης, προσοχή στα ταξίδια που κάνετε. Προσοχή, επίσης, σε γραφειοκρατικά θέματα και σε ό,τι αφορά το δημόσιο και νομικά ζητήματα. Αν μπορείτε ολοκληρώστε τις δραστηριότητες αυτές μέσα στον Ιούνιο γιατί μετά θα καθυστερήσει πολύ.

Καρκίνος: Ο Άρης είναι στο κομμάτι των οικονομικών σας. Τα οικονομικά, λοιπόν, θα είναι προτεραιότητα το καλοκαίρι. Δεν είναι καλή περίοδος να δανείσετε, να δανειστείτε ή να πάρετε κάποιο οικονομικό ρίσκο. Κοιτάξτε να τα προφυλάξετε με κάθε τρόπο τα οικονομικά σας. Συζητήσεις περί οικονομικών ας έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 26 Ιουνίου γιατί μετά θα μπλέξετε.

Λέων: Μέσα στον Ιούνιο πρέπει να έχετε ολοκληρώσει συζητήσεις περί συνεργασιών ή σχέσεων γιατί μετά θα σας έρθουν ανατροπές και προβλήματα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα επηρεαστείτε περισσότερο και θα ζοριστείτε αρκετά, να είστε προσεκτικοί. Η έκλειψη τέλος Ιουλίου θα σας επηρεάσει απόλυτα και τα θέματα θα γίνουν καυτά. Προσοχή στην υγεία και τα νεύρα σας.

Παρθένος: Για σας ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο κομμάτι των επαγγελματικών και της καθημερινότητας της δουλειάς. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στη δουλειά και θα αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα και οι συνθήκες. Σοβαρές συζητήσεις αφήστε τις για το τέλος του καλοκαιριού πια. Προσοχή θέματα που αφορούν φυσική κατάσταση και υγεία.

Ζυγός: Ο Άρης δεν είναι σε τόσο αρνητική θέση για σας, σας ταιριάζει, αλλά είναι σε ανάδρομη πορεία κυρίως στο κομμάτι που έχει να κάνει με ερωτικά. Επιστροφές μπορεί να υπάρξουν αλλά και αναθεωρήσεις. Θέματα παιδιών επίσης είναι μπροστά. Επίσης, δεν είναι το κατάλληλο καλοκαίρι για να ανοιχτείτε επιχειρηματικά.

Σκορπιός: Οι του πρώτου δεκαημέρου πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί. Μπορεί να έχετε είτε αλλαγές είτε μια κατάσταση ρευστότητας και αγωνίας για θέματα που αφορούν σπίτι ή οικογένεια. Η έκλειψη τέλη Ιουλίου σας αφορά και θα δείξει ένταση. Προσοχή σε ό,τι αφορά την υγεία. Δεν αφήνουμε κάτι που μας ενοχλεί χωρίς να το ψάξουμε. Προσοχή, επίσης, στην οδήγηση.

Τοξότης: Η ανάδρομη πορεία του Άρη θα φέρει καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη στόχων σας. Προσοχή στις μετακινήσεις σας. Επίσης, αν θέλετε να κάνετε αλλαγή μεταφορικού μέσου, καλύτερα από Σεπτέμβρη. Ο Άρης βρίσκεται στο κομμάτι της επικοινωνίας σας οπότε προσοχή για εσάς μέσα στο καλοκαίρι στις συνεννοήσεις και στις συζητήσεις σας.

Αιγόκερως: Ο Άρης ανάδρομος στον Υδροχόο είναι στα οικονομικά σας. Προσοχή μέσα στο δίμηνο αυτό γιατί μπορεί να προκύψουν έξοδα από κει που δεν το περιμένετε. Θα μπορούσατε, επίσης, να ξαναδείτε παρελθοντικά οικονομικά θέματα και να κάνετε ένα νέο διακανονισμό. Καθυστερήσεις σε πληρωμές έρχονται μέσα στο καλοκαίρι, επίσης μην κάνετε οικονομικές διαπραγματεύσεις.

Υδροχόος: Είστε το ζώδιο που επηρεάζεται περισσότερο εφόσον ο Άρης θα είναι ανάδρομος σε σας. Θα νιώσετε αρκετά στάσιμοι. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κακό γιατί τώρα θα έχετε χρόνο να ξανασκεφτείτε πράγματα, να τα δουλέψετε μέσα σας και από Σεπτέμβρη να είστε έτοιμοι. Οι καθυστερήσεις δηλαδή θα μετατραπούν σε προετοιμασία για το μέλλον.

Ιχθείς: Ένα παρασκήνιο υπάρχει. Δεν ξέρετε που να έχετε την ενέργειά σας και τι να πρωτοκάνετε απ’ όσα θέλετε και πρέπει. Προσοχή στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, κυρίως οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο. Μην μπείτε σε διαδικασία, επίσης, να μεταφέρετε πράγματα απ’τον έναν στον άλλον γιατί στο τέλος εσείς θα εκτεθείτε.