Προβλέψεις για το Πάσχα από τη Λίτσα Πατέρα

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στο «Πρωινό»

Ο Ποσειδώνας αυτές τις μέρες μας λέει ότι πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ανθρώπους, να είμαστε πιο ελαστικοί, να συγχωρούμε. Προσοχή, όμως, μη σας εξαπατήσουν.

Κριός: Πρέπει να προσέχετε τι συζητάτε αλλά και τις μετακινήσεις. Τα οικονομικά τρέχουν και σας απασχολούν πολύ. Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά τα πράγματα θα πάνε καλά.

Ταύρος: Λίγο περίεργα τα πράγματα και ειδική προσοχή ειδικά στα οικονομικά.

Δίδυμος: Μια καλή περίοδος για συλλογική δουλειά, παρά τα άγχη. Προσοχή μην εξαπατηθείτε εσείς του δεύτερου 10ημέρου. Προσοχή στα ταξίδια μην ξεχάσετε να πάρετε σημαντικά πράγματα.

Καρκίνος: Των πρώτων ημερών κινητοποιηθείτε γιατί κάτι αλλάζει τώρα για σας. Προσοχή στο παρασκήνιο. Αν ταξιδέψετε και έρθετε σε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά πρέπει να έχετε ιδιαίτερη προσοχή.

Λέων: Κάτι απρόβλεπτο γίνεται αλλά τα πράγματα γενικά είναι καλύτερα. Η Αφροδίτη ευνοεί τους γεννημένους τέλος Ιουλίου με ταξίδια και συμφωνίες. Στη δουλειά σας, γενικά για τους Λέοντες, θα εμφανιστούν παλιές υποθέσεις ξανά.

Παρθένος: Πολύ καλές μέρες για εσάς των πρώτων ημερών. 3 πλανήτες αλλάζουν τη ρουτίνα σας. Ο Ουρανός για σας αλλάζει τη ζωή σας προς το καλύτερο. Οι γεννημένοι τον Αύγουστο ελάτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γεννημένοι γύρω στις 10 πρέπει να προσέχετε εξαπατήσεις και λάθη.

Ζυγός: Έχετε οικογενειακά θέματα και η υγεία σας θέλει προσοχή. Θέματα ταξιδιού ή προγραμματισμού θέλουν προσοχή και ψυχραιμία αν γίνουν λάθη.

Σκορπιός: Είναι μέρες υποχρεώσεων. Θέματα ερωτικού συντρόφου ή παιδιών δεν πρέπει να πάρουν μεγάλη διάσταση και δεν πρέπει να γίνουν σχετικές σοβαρές συζητήσεις.

Τοξότης: Αν είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο έχετε γλυκές συναντήσεις και επαφές. Ο Άρης απέναντί σας δημιουργεί εντάσεις, ειδικά για τους γεννημένους γύρω στις 9 του μηνός. Γεννημένοι τον Νοέμβριο έχετε μηνύματα, ειδήσεις και σημαντικές συναντήσεις.

Αιγόκερως: Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και ασχολείστε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα τώρα. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε πρόσωπα του περιβάλλοντος και της οικογένειάς σας. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία και την υγεία θέλουν προσοχή.

Υδροχόος: Πολλές δουλειές τώρα. Έξοδα έρχονται, επίσης. Μετακινήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα είναι πολύ σημαντικά τώρα. Έχετε μέσα σας έγνοια για πολλά και σημαντικά πράγματα.

Ιχθείς: Οι Ιχθείς των πρώτων ημερών είστε σε φάση αλλαγών. Τα οικονομικά βελτιώνονται. Είστε γενικά σε μια φάση να κάνετε πολλά και να δώσετε ακόμα περισσότερα.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.