Πανσέληνος: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στο Stars System

Πανσέληνος απόψε, έντονο φεγγάρι στον άξονα Σκορπιού και Ταύρου.

Η Πανσέληνος επηρεάζει έντονα Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο ή έχουν ωροσκόπο σε αυτές τις μοίρες.

Κριός: Αυτή η Πανσέληνος αφορά τα οικονομικά σας. Ό,τι αφορά τα οικονομικά είναι τώρα προτεραιότητα. Προσοχή σε έξοδα, λογαριασμούς και τις λεπτομέρειες αυτών. Αποφύγετε εντάσεις σε συζητήσεις οικονομικών με τον σύντροφό σας.

Ταύρος: Για σας η επιρροή της Πανσελήνου αφορά σχέσεις, συνεργασίες και γάμο. Μπορεί να κάνετε το μεγάλο βήμα τώρα, δε σημαίνει αναγκαστικά κάτι κακό. Μπορεί και να βγείτε, βέβαια, από συνεργασίες ή σχέσεις, αν αυτό θέλετε.

Δίδυμος: Η Πανσέληνος είναι σε ένα κομμάτι σας που σχετίζεται με θέματα υγείας, εργασίας. Υπάρχει μια μεγαλύτερη ανασφάλεια. Πρέπει να δείτε σοβαρά αυτά τα θέματα.

Καρκίνος: Η Πανσέληνος αυτή αναμοχλεύει σχέσεις. Σχέσεις μπορεί να περνάνε κρίση τώρα. Μπορεί τώρα να αποφασίσετε να πάτε μια σχέση σε ένα άλλο επίπεδο. Θέματα παιδιών σας απασχολούν πιο έντονα.

Λέων: Υπάρχει μεγαλύτερη ένταση και άγχος, σε επαγγελματικά, αποφάσεις και αλλαγές ακόμα και στο σπίτι. Μπορεί να έχετε κάποιες ξαφνικές αλλαγές και προτάσεις στα επαγγελματικά. Σκέφτεστε ταξίδια τώρα.

Παρθένος: Η Πανσέληνος αυτή δείχνει αυξημένη κινητικότητα σε θέματα δουλειάς, επικοινωνίας, μετακινήσεων. Προβληματάκια με συγγενικά πρόσωπα μπορεί να προκύψουν. Δεν είναι καλές μέρες για να μαλώνετε τώρα.

Ζυγός: Τα οικονομικά βάλλονται από την Πανσέληνο απόψε. Σημαντικές εξελίξεις έρχονται. Θετικές εξελίξεις που δεν περιμένατε και δώρα έρχονται ξαφνικά. Ανατροπές είναι προ των πυλών επίσης.

Σκορπιός: Η Πανσέληνος είναι σε σας. Αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Χρειάζεται προσοχή σε συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις. Να είστε ψύχραιμοι.

Τοξότης: Πανσέληνος και έρχονται τα θέματα εργασίας και υγείας σε πρώτο πλάνο. Ενδιαφερθείτε περισσότερα γι’αυτούς τους δύο τομείς της ζωής σας περισσότερο. Με τον Δία στο ζώδιό σας νιώθετε ότι τίποτα δεν σας αγγίζει αλλά αυτό είναι μια παγίδα. Επαγγελματικά παρασκήνια επίσης υπάρχουν.

Αιγόκερως: Το Σαββατοκύριακο αφορά ερωτικές σχέσεις και φιλικές. Ακόμα και επαγγελματικές, ειδικά αν συμμετέχετε σε ομάδες. Ξαφνικές ειδήσεις σε ερωτική ζωή έρχονται. Ακόμα και μια εγκυμοσύνη μπορεί να είναι πιθανή.

Υδροχόος: Η Πανσέληνος αυτή αφορά πολύ τη δουλειά και την καριέρα σας. Όπως και το κομμάτι που αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας. Μια έκπληξη, μια αλλαγή μπορεί να έρθει. Μια ξαφνική ερωτική έλξη μπορεί να έρθει τώρα.

Ιχθείς: Μια υπόθεση που αφορά το δημόσιο, σπουδές ή ένα ταξίδι και εξωτερικό μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο τώρα. Δεν είναι αρνητική η Πανσέληνος αυτή αλλά πάντα, κάθε Πανσέληνος φέρνει μια ένταση.