Ζώδια Πέμπτης από τη Λίτσα Πατέρα

Οι προβλέψεις στο «Πρωινό»

Σήμερα το τοπίο θα είναι θολό και παραπλανητικό. Ψέματα, ίντριγκες, παρασκήνιο.

Κριός: Ευτυχώς ο Δίας σας βοηθά και σας σώζει. Η Αφροδίτη, επίσης, σας κάνει γοητευτικούς. Μέσα σ’όλα το παρασκήνιο υπάρχει όμως και κάποια οικογενειακά θέματα μπορεί να προκύψουν. Στα επαγγελματικά σας εσείς του Απριλίου πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Ταύρος: Φίλοι ή συλλογική δουλειά φέρνουν πρόβλημα και όχι αρκετή ειλικρίνεια. Παίρνετε αποφάσεις αυτό το διάστημα που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας. Προσοχή μη σας παραπλανήσουν σε επαγγελματικό/οικονομικό επίπεδο.

Πως να καταπολεμήσεις το φριζάρισμα 

 

Δίδυμος: Προσοχή όσα παραπλανητικά συμβαίνουν σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η υπέρμετρη αισιοδοξία σας μπορεί να σας οδηγήσει εκεί. Προσοχή μη πάρετε το λάθος δρόμο.

Καρκίνος: Είστε σε αντιφατική φάση. Θέματα στα επαγγελματικά διευρύνονται. Κρόνος και Πλούτωνας απέναντί σας κάνει δύσκολες σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ποσειδώνας, όμως, σας ανοίγει νέους δρόμους με τον σύντροφό σου, ή και με κάποιον άλλο, όχι τον σύντροφο ακριβώς. Προσοχή μην κάνετε υπερβολές στα επαγγελματικά σας.

Λέων: Είστε έτοιμοι να αντιδράσετε. Σήμερα και αύριο ο Πλούτωνας κάνει εσωτερικές διεργασίες. Σημαντικές αποφάσεις μπορεί να σας οδηγήσουν αλλού τώρα. Ο Δίας σας κάνει αισιόδοξους αλλά ένα θέμα οικονομικών είναι λίγο μπερδεμένο.

Παρθένος: Προσοχή στις υπερβολές, ειδικά σήμερα. Θέματα συντρόφου ή συνεργατών μην τα αντιμετωπίσετε υπερβολικά. Ίσως νιώθετε ένα «παραμύθι» για πράγματα που θα πάνε καλά αλλά προσέξτε μην είναι απατηλά όλα αυτά και κάνετε λάθος.

Ζυγός: Αυτό το διάστημα έχετε κάποια σοβαρά θέματα. Προσοχή τώρα που ο Ήλιος συναντά τον Πλούτωνα και μέσα σας γίνεται μια σημαντική διεργασία. Άλλωστε και τα γεγονότα από μέσα μας ξεκινάνε. Ο Άρης απέναντί σας φέρνει ένταση με σύντροφο ή συνεργάτες. Θέματα εργασίας ή υγείας τα μπερδεύει ο Ποσειδώνας.

Σκορπιός: Είστε ανεβασμένοι στα ουράνια αν είστε καλλιτέχνες ειδικά. Μια διαίσθηση είναι σημαντική τώρα και θα αποδώσει. Προσέξτε μην μπλέξετε έρωτα με οικονομικά.

Αφροδίτη στον Τοξότη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

 

Τοξότης: Ο Ποσειδώνας κινεί τα νήματα σε οικογένεια και ακίνητη περιουσία για σας. Ειδικά για εσάς του δευτέρου 10ημέρου. Απρόσμενη τροπή σε ένα οικογενειακό θέμα. Τα οικονομικά σας απασχολούν άμεσα και προσοχή μη γίνετε πιεστικοί ή επικριτικοί.

Αιγόκερως: Δεν είναι κακή η όψη, έρχονται νέες σημαντικές ιδέες. Προσοχή, μόνο, στο παρασκήνιο και στην ένταση που αυτό δημιουργεί. Προσοχή, επίσης, στην οδήγηση, μην τρέχετε.

Υδροχόος: Έχετε μια σκέψη η οποία τσακίζει κόκαλα. Σκέφτεστε πάντα μπροστά. Σήμερα, όμως, αν αυτό έχει σχέση με τα οικονομικά θα πρέπει να το σκεφτείτε δύο φορές και να το διπλοτσεκάρετε. Προσοχή πως μιλάτε στους γύρω σας, είστε λίγο έντονοι, εριστικοί. Η όψη των ημερών, αν δεν κάνετε υπερβολές, μπορεί να βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά σας. Ερωτικά το άλλο σας μισό θα το βρείτε από φιλικές παρέες.

Ιχθείς: Έχετε διαίσθηση αυτές τις μέρες. Καλλιτέχνες θα κάνετε θαύματα. Προσοχή στις υπερβολές αυτές τις μέρες και μην πετάτε τόσο πολύ στα σύννεφα γιατί στο τέλος θα προσγειωθείτε ανώμαλα.