Οι όψεις της νέας εβδομάδας: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Η πιο δύσκολη μέρα της εβδομάδας είναι η Παρασκευή με αντίθεση Κρόνου-Άρη. Δημιουργούνται μικροπροβληματάκια και εμπόδια. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας βγει πολλή κούραση. Κάντε υπομονή και αντιμετωπίστε όσα θεματάκια προκύπτουν. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που φέρνει ο Κρόνος είναι η επιμονή και η υπομονή. Αυτή η όψη αφορά λίγο παραπάνω τα παρορμητικά ζώδια (Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω).

Τα πιο σοβαρά θέματα που θέλουν εύνοια πραγματοποιήστε τα τώρα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Η εβδομάδα ξεκινά με αντίθεση Ήλιου Δία. Ο Δίας έχει να κάνει με μυαλό και αυτές τις μέρες όταν θα έχετε αντιθέσεις, προσοχή μην είστε υπερβολικά ισχυρογνώμονες. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση εύκολα.

Κριός: Έχουμε μια αντίθεση Ήλιου Δία και δεν είστε ιδιαίτερα δεκτικοί να ακούσετε την άλλη πλευρά. Ο Δίας, επίσης, είναι στον Τοξότη και για σας είναι βοηθητικός σε ό,τι σας συμβαίνει. Κοιτάξτε να εκμεταλλευτείτε την εύνοιά του και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Αποκομίστε γνώσεις που μπορεί να σας φανούν ωφέλιμες στην πορεία της ζωής σας.

Ταύρος: Από τη μία έχουμε την αντίθεση Ήλιου Δία που είναι στα οικονομικά σας. Αυτές οι μέρες είναι τέτοιες που νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε θέματα χρήματος. Είτε τον μισθό σας είτε τα οικονομικά της οικογένειάς σας. Ξεκαθαρίζει το τοπίο τώρα στα οικονομικά. Συναισθηματικά η Αφροδίτη έφυγε από το ζώδιό σας και τα θέματα προσωπικών σχέσεων ξεκαθαρίζουν. Εσείς του Απριλίου έχετε και επιρροή από τον Ουρανό που δείχνει απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας για να είστε ικανοποιημένοι.

Δίδυμος: Ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας, ο Δίας απέναντί σας. Σήμερα ολοκληρώνεται η αντίθεση και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις είναι προτεραιότητα τώρα. Καλό είναι σε αυτή τη φάση να δείτε πώς μπορεί πρώτα να ικανοποιήσετε εσάς τους ίδιους και μετά να δείτε τι συμβαίνει με τη σχέση σας. Μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να έρθει τώρα.

Καρκίνος: Η εβδομάδα ξεκινά με την όψη Ήλιου Δία και αυτή δείχνει ότι τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Είναι μια καλή περίοδος για να συζητήσετε θέματα δουλειάς. Μια ιδέα που μπορεί να έχετε, τώρα θα την εκτιμήσουν περισσότερο. Η όψη της Παρασκευής, Άρη και Κρόνου, κάνει το τέλος της εβδομάδας πιο ζόρικο και απαιτητικό.

Λέων: Σαφώς υπάρχουν πρακτικά και οικονομικά που σας απασχολούν και θα συνεχίσουν μέχρι και το τέλος του μήνα. Τα ενδιαφέροντα, η δημιουργία και οι προσωπικές σχέσεις είναι εύκολο τώρα να έρθουν στη ζωή σας. Καλύτερες προοπτικές δημιουργούνται τώρα στις συνεργασίες αλλά και στις προσωπικές σχέσεις. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας.

Παρθένος: Πρέπει να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικογένειας και σπιτιού. Δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακίνητα. Σκεφτείτε τώρα μια συμβίωση και αλλαγές που θέλετε να κάνετε μέσα στο σπίτι. Είναι μια καλή περίοδος να σκεφτείτε τι νέα ξεκινήματα μπορείτε να κάνετε, ακόμα και στα επαγγελματικά.

Ζυγός: Η κύρια επιρροή της εβδομάδας για σας είναι ο Κρόνος στον Αιγόκερω. Η αντίθεση Ήλιου Δία μπορεί να σας βοηθήσει σε ό,τι αφορά επικοινωνία, σπουδές, ταξίδια και προβολή της δουλειάς σας. Αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά ή να βρείτε κάτι, τώρα είναι η στιγμή. Καλή περίοδος για να προωθήσετε τον εαυτό σας.

Σκορπιός: Οικονομικά και αισθηματικά σας απασχολούν περισσότερο. Εκεί που νιώθετε ότι θα απογοητευτείτε, έρχεται κάτι, κάτι γίνεται και αποζημιώνεστε για ό,τι τραβάτε. Ειδικά στα οικονομικά πρέπει τώρα να βάλετε τα δυνατά σας γιατί υπάρχουν προοπτικές να ‘ρθει χρήμα στη ζωή σας. Σκεφτείτε σε σχέση με τα αποκτήματα που έχετε τι θα μπορούσατε να κάνετε για να τα αξιοποιήσετε και να βγάλετε χρήματα.

Τοξότης: Ο Δίας είναι στο ζώδιό σας και θα είναι μέχρι Δεκέμβρη. Ρίχνει σπόρους να ανοίξει μια προοπτική στη ζωή σας. Χτίζονται πράγματα που έχουν μέλλον. Πάρτε, όμως, πρωτοβουλίες, μην περιμένετε να έρθουν τα καλά μόνα τους.

Αιγόκερως: Ο Δίας είναι σε ένα κομμάτι σας που λέει ότι πολλά από τα οποία παιδεύεστε, φταίτε κι εσείς που συμβαίνουν. Έχετε ανασφάλειες και φοβίες. Τώρα πρέπει να τις ξεπεράσετε. Το ξεκίνημα της εβδομάδας πιο θετικό, Παρασκευή πιο ζόρικη.

Υδροχόος: Υπάρχει ένταση και κούραση. Μια αίσθηση ότι δεν την παλεύεις άλλο. Υπάρχει, όμως, και στήριξη γιατί ο Δίας στον Τοξότη βοηθά να βρεθούν άνθρωποι στη ζωή σας οι οποίοι θα σας στηρίξουν και θα κάνουν τους στόχους σας πραγματικότητα.

Ιχθείς: Το θετικό είναι τα επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα. Αν σκύψετε περισσότερο σε θέματα δουλειάς και καριέρας, θα έχετε αποτελέσματα που θα είναι εξαιρετικά. Δε θα είναι άμεσα τα αποτελέσματα, το φθινόπωρο θα φανούν αλλά κάντε το!