Η άβολη συνέντευξη του Jim Carrey

Τα υπαρξιακά ζητήματα στη Νew York Fashion Week

 

Ο Jim Carrey βρέθηκε στη New York Fashion Week και σίγουρα χάρισε στη δημοσιογράφο την πιο άβολη στιγμή της καριέρας της.

Μίλησε για την ματαιότητα των όλων, δήλωσε πως «διάλεξε το πιο αδιάφορο event», το ότι «δεν πιστεύει στα είδωλα και η ειρήνη βρίσκεται πέρα από τις προσωπικότητες» για να καταλήξει στο ότι «ο κόσμος δεν είναι δικός μας και δεν έχουμε καμία σημασία».

Ο ηθοποιός που μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου ήταν πάντα εκκεντρικός, στο New York Fashion Week Harper’s Bazaar Icons Party ή είπε ό,τι του κατέβηκε ή είπε μεγάλες αλήθειες.

Προσωπικά, μου θύμισε κάτι από Carrey της Μάσκας και όχι από εκείνον που έχει μπλέξει σε δικαστική διαμάχη για την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του.

Ωστόσο, ζήλεψα την cool αντίδραση της δημοσιογράφου γιατί πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη στη θέση της μπορεί να είχε βάλει τα κλάματα και να έφευγε τρέχοντας, πετώντας το μικρόφωνο.

Δες τη συνέντευξη:

ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ

EDITOR

Γράφει άρθρα και βιβλία. Όταν δεν βάζει λέξεις στη σειρά, ασχολείται με τα κουνέλια της και ακούει ατελείωτες ώρες 00s pop στο Spotify

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.