Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου από την Άση Μπήλιου

Αναλυτικά για κάθε 10ήμερο ζωδίων

Η Άση Μπήλιου  κάνει τις ερωτικές προβλέψεις του μήνα αναλυτικά για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερο.

Κριός: Εσείς του πρώτου 10ημέρου, τον μήνα αυτό θα αναζητήσετε ασφάλεια, σιγουριά και τρυφερότητα. Ειδικά από τις 15 του μήνα και μετά με τον Άρη στον Καρκίνο, εκεί θα θέλετε να νιώσετε συναίσθημα. Εσείς του δεύτερου 10ημέρου θα έχετε ανάγκη επιβεβαίωσης στη σχέση και να ξέρετε ότι ο άνθρωπος που είναι μαζί σας θέλει πραγματικά να είναι εκεί. Καλός μήνας για νέες γνωριμίες. Για το τρίτο 10ήμερο υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ και παιχνίδι. Ανοίξτε λίγο τους ορίζοντές σας. Μετά τις 15 του μήνα πέφτει λίγο η ένταση.

Ταύρος: Για το πρώτο 10ήμερο, από τις 15 του μήνα ζεσταίνονται τα πράγματα. Μπορεί να προκύψουν ξαφνικοί έρωτες. Για εσάς που είστε σε σχέση, μπορεί τώρα να πάρετε απόσταση από τον σύντροφό σας. Το δεύτερο 10ήμερο, εσείς είστε προβληματισμένοι. Για να έρθει το νέο πρέπει να τελειώσει μια φθαρμένη κατάσταση. Εσείς του τρίτου 10ημέρου θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η Πανσέληνος θα γίνει ακριβώς απέναντί σας στις 19 του μηνός και αυτό δείχνει πως ίσως έρθετε αντιμέτωποι με αποφάσεις που θα πάρει η άλλη πλευρά, μπορεί ακόμα και θετική όπως η απόφαση πρότασης γάμου.

Δίδυμος: Για εσάς του πρώτου 10ημέρου δεν υπάρχει μεγάλη διάθεση για δεσμεύσεις. Σας αρέσει το παιχνίδι τώρα. Μετά τις 15 του μήνα μπορεί να νιώσετε μια νοσταλγία για ένα άτομο του παρελθόντος. Γενικά δεν είναι ένας ξεκάθαρος μήνας στα ερωτικά. Το δεύτερο 10ήμερο έχει ένα πιο μπερδεμένο συναίσθημα ανάμεσα σε φιλικό και ερωτικό. Μπορεί μέσω φίλων να έρθει μια γνωριμία με ερωτικό ενδιαφέρον. Το τρίτο 10ήμερο μπορεί να έχει νέα δεδομένα στα ερωτικά του. Ο Μάιος γενικά δεν έχει ως προτεραιότητα των έρωτα.

Καρκίνος: Για το πρώτο 10ήμερο, από τα μέσα Μαΐου και μετά οι εξελίξεις στα ερωτικά. Θα είστε εκδηλωτικοί και θα προκύψουν νέες γνωριμίες. Με τον Κρόνο απέναντί σας, αναζητάτε κάτι που έχει μέλλον. Για το δεύτερο 10ήμερο χρειάζεται προσοχή για να μην καταπιέσετε και να μην καταπιεστείτε. Πιο θετική η τελευταία εβδομάδα του μήνα. Για το τρίτο 10ήμερο, η Πανσέληνος στις 19 του μηνός είναι στον τομέα των ερωτικών, φέρνει κορύφωση στο συναίσθημά σας, μπορεί να φέρει και μια νέα σχέση. Ευχάριστα νέα μπορεί να έρθουν.

Λέων: Για το πρώτο 10ήμερο, η ελευθερία αυτό το μήνα χωρίς καταπιέσεις είναι πολύ ηχηρή μέσα σας. Νέες γνωριμίες φαίνεται τώρα να μην έχουν μέλλον. Για το δεύτερο 10ήμερο, υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλά όσο περνά ο Μάιος, οι εξελίξεις μειώνονται. Το τρίτο 10ήμερο έχει ευκαιρίες για φλερτ και νέες σχέσεις. Προσοχή στις 19 του μήνα για τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, λόγω Πανσελήνου, που μπορεί αν φέρει τριβές.

Παρθένος: Για εσάς του πρώτου 10ημέρου, το καλύτερο διάστημα είναι από 15 Μαΐου και μετά, τόσο για όσους ψάχνουν κάτι νέο όσο και για τους δεσμευμένους.  Για το δεύτερο 10ήμερο, είναι πιο δύσκολο να αποφύγετε την ένταση και τα αρνητικά συναισθήματα, όπως τη ζήλια. Εμμονές βγαίνουν στην επιφάνεια. Στο τέλος του μήνα στρώνουν τα πράγματα. Για το τρίτο 10ήμερο, εσείς μπορεί να νιώθετε ένα βάρος, μια απογοήτευση. Προσπαθήστε να μην δραματοποιείτε πολύ τις καταστάσεις.

Ζυγός: Για το πρώτο 10ήμερο, εσείς από τις 15 του μήνα και μετά έχετε ευκαιρίες αν είστε αδέσμευτοι. Αυτό, όμως, δεν είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στη ζωή σας. Ο Μάιος γενικά δεν είναι και ο πιο ερωτικός μήνας. Το δεύτερο 10ήμερο, εσείς μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να οριοθετήσετε τη σχέση σας. Πού πάτε, τι κάνετε, θα προχωρήσετε παρακάτω; Όλη αυτή η πίεση είναι λόγω Κρόνου. Για εσάς του τρίτου 10ημέρου, έχετε μια μεγαλύτερη αβάντα τώρα. Η όψη Αφροδίτης Δία βοηθά για νέες γνωριμίες και φλερτ. Μέχρι τις 15 τα πράγματα καλύτερα για νέους έρωτες.

Σκορπιός: Για το πρώτο 10ήμερο, για σας από τα μέσα του μήνα τα πράγματα γίνονται πιο έντονα. Περισσότερες πιθανότητες για έρωτες. Μια ήδη υπάρχουσα σχέση μπορεί τώρα να τονωθεί. Για το δεύτερο 10ήμερο, η νέα Σελήνη δίνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα κρατήσουν. Για εσάς του τρίτου 10ημέρου, υπάρχει μια Πανσέληνος στις 19 του μηνός και εκεί κορυφώνονται τα ερωτικά σας. Ή θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις να δώσετε τέλος ή να δείτε πολύ σοβαρά τα προβλήματά σας.

Τοξότης: Για το πρώτο 10ήμερο, ο Μάιος έχει ερωτικό ενδιαφέρον προς το τέλος του, μετά τις 21 δηλαδή. Για το δεύτερο 10ήμερο, υπάρχει ευκολία στα φλερτ αλλά δε θέλετε δεσμεύσεις, εκτός κι αν σας αποδείξει ο άλλος ότι αξίζει. Για το τρίτο 10ήμερο, είναι παιχνιδιάρικος μήνας με διάθεση για φλερτ.

Αιγόκερως: Για εσάς του πρώτου 10ημέρου, από τις 15 του μήνα πιο ερωτικό διάστημα. Κεραυνοβόλες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν. Το δεύτερο 10ήμερο, θα μπορούσε να έχει νέες γνωριμίες και φλερτ. Αλλά και μια εγκυμοσύνη. Το τρίτο 10ήμερο, θέλει προσοχή σε νέες σχέσεις και αν είστε σε σχέση, μπορεί να πάρετε αποστάσεις τώρα.

Υδροχόος: Για εσάς του πρώτου 10ημέρου, χρειάζεται προσοχή, ειδικά από τα μέσα του μήνα και μετά για να μην απομακρυνθείτε από τον σύντροφό σας. Ο Μάιος δεν είναι και ο πιο ερωτικός μήνας. Για το δεύτερο 10ήμερο, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ανάγκη για σταθερότητα τώρα. Θέλετε το χρόνο σας για να ξεπεράσετε κάτι. Ο Μάιος μέχρι τα μέσα του δίνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Το τρίτο 10ήμερο, μπορείτε τώρα να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει τώρα. Ο Ιούνιος θα είναι καλύτερος στα ερωτικά σας.

Ιχθείς: Για εσάς του πρώτου 10ημέρου, από τις 15 του μήνα ξεκινάνε τα καλά. Φλερτ, γνωριμίες ευνοούνται. Το δεύτερο 10ήμερο, με τον Ποσειδώνα είστε μπερδεμένοι και ξεγελιέστε. Ωραιόποιείτε καταστάσεις και θέλει προσοχή. Στο τέλος του μήνα τα πράγματα είναι πιο γλυκά. Το τρίτο 10ήμερο, είστε σε πιο σταθερές συνθήκες και με ευκαιρίες στα προσωπικά σας. Καλύτερα τα πράγματα μετά τις 15 του μήνα.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.