Ζώδια Ιουνίου από την Άση Μπήλιου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις του μήνα, από την εκπομπή «Stars System»

Το πλανητικό σκηνικό είναι έντονο τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Ο Ερμής στις 4/6 και η Αφροδίτη στις 9/6 μετακινούνται στην πλανητική σκακιέρα, δημιουργώντας εξελίξεις στην καθημερινότητα μας.

Ο Άρης παραμένει στον Καρκίνο σε όλη την διάρκεια του μήνα, δίνοντας το «τιμόνι» του Ιουνίου στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους.

Στις 3/6 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που είναι ιδιαίτερα θετική για νέα ξεκινήματα!

Στις 17/6 η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη είναι ταξιδιάρικη και ευνοεί ιδιαίτερα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ενώ η επανάληψη του τετραγώνου Δία – Ποσειδώνα κυριαρχεί, δημιουργώντας μεγαλύτερη σύγχυση.

Προσοχή στις 14, 19, 20 Ιουνίου, που είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες του μήνα.

Κριός: Ο Ιούνιος είναι απαιτητικός και κουραστικός για σας. Έχει πολλά «πρέπει» ακόμα και σε θέματα οικογένειας, σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Μπαίνοντας η Αφροδίτη στους Διδύμους έχετε μαξιλαράκι ασφαλείας και καλύτερης διάθεσης. Ο Ιούνιος έχει έξοδα και αυτά ίσως αφορούν το σπίτι αλλά υπάρχει κάλυψη, μην ανησυχείτε.

Ταύρος: Ο Ιούνιος δίνει έμφαση στα οικονομικά με τον Ήλιο στους Διδύμους. Η νέα Σελήνη και η Πανσέληνος είναι σε οίκους σας που αφορούν τα οικονομικά. Ο Ιούνιος φέρνει τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο. Δεν είναι κακός μήνας ούτε σημαίνει ότι η έμφαση στα οικονομικά είναι αρνητική. μετά τις 4 του μηνός, με τον Ερμή στον Καρκίνο η κρίση σας θα λειτουργήσει καλύτερα. Είναι ένα βοηθητικό στοιχείο για όσους σπουδάζουν ή είναι σε εξεταστική.

Δίδυμος: Ο μήνας αυτός δίνει μεγάλη έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας και στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Ερωτικά, γάμος ευνοούνται. Επαγγελματικά, δίνεται έμφαση στις συνεργασίες. Νέες γνωριμίες έρχονται για τους αδέσμευτους μέσα σε αυτό τον μήνα. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις που κάνετε. Προσοχή στα οικονομικά μετά τις 4 του μήνα.

Καρκίνος: Σε φιλόδοξη φάση βρίσκεστε. Ευνοείται η δράση και τώρα μπορείτε να διεκδικήσετε πράγματα. Μπορεί τώρα να σκάσουν απρόοπτα που σας καλούν να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε. Δυνατός μήνας γενικά. Δεν χαλαρώνετε τώρα. Είναι γενικά ένας μήνας που σας θέλει συγκεντρωμένους. Μεγαλύτερη πίεση έρχεται στις 14, 19 και 20 Ιουνίου.

Λέων: Αυτός ο μήνας δεν είναι τόσο κουραστικός για σας. Είναι λίγο πιο ελαφρής. Υπάρχει έμφαση στην επικοινωνία, κοινωνική ζωή, φίλους και ερωτική ζωή. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να κοιτάξετε τα θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Προσοχή σε θέματα υγείας και εργασίας τις μέρες 14, 19 και 20 Ιουνίου.

Παρθένος: Υπάρχει μια έμφαση σε θέματα καριέρας για σας. Και σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Από τις 9 του μηνός και μετά, η Αφροδίτη στους Διδύμους δεν βοηθά τόσο στα αισθηματικά και στα οικονομικά. Μπορεί να δείχνει ελλείψεις, απομάκρυνση, απόσταση. Μπορεί τώρα να μην έχετε χρόνο να ασχοληθείτε τόσο. Προσοχή στις οικονομικές υπερβολές.

Ζυγός: Ο Άρης στον Καρκίνο δεν διευκολύνει πολύ τα πράγματα για σας, ειδικά όταν μπαίνει και ο Ερμής. Προσοχή στο πώς διαχειρίζεστε τα πράγματα. Αλλαγές και ανάγκη προσαρμογής σε νέο περιβάλλον έρχονται τώρα. Προσοχή σε θέματα σπουδών. Μετά τις 9 του μήνα υπάρχει μια στήριξη, ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Στόχοι πραγματοποιούνται και πάνε πολύ καλά. Θέστε νέους στόχους στη δουλειά σας.

Σκορπιός: Ο Ιούνιος γενικά είναι θετικός για σας. Δεν έχει ουρανοκατέβατες καταστάσεις. Το μυαλό σας δουλεύει καλύτερα μετά τις 4 του μηνός με τον Ερμή στον Καρκίνο που είναι ζώδιο του νερού σαν εσάς. Ο Άρης από τον Καρκίνο, επίσης βοηθά και ευνοεί ταξίδια. Τα οικονομικά και η τακτοποίησή τους είναι προτεραιότητα.

Τοξότης: Μέσα στον Ιούνιο υπάρχει έμφαση σε σχέσεις, συνεργασίες. Νέα Σελήνη, Πανσέληνος και όλο αυτό έχει να κάνει με νέες σχέσεις. Ερωτικά και επαγγελματικά θα έχετε πολλά να συζητήσετε και να αποφασίσετε. Με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο, τα οικονομικά είναι ένας φλέγον τομέας για σας. Στα προσωπικά σας, ο Ιούνιος έχει εξελίξεις μετά τις 9 του μηνός.

Αιγόκερως: Ο μήνας αυτός έχει τον Άρη απέναντί σας και τον Ερμή άρα αυτό δείχνει πίεση. Έρχονται ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Υπάρχει κόπωση μεν, αλλά υπάρχει και αποτέλεσμα. Έχετε χτυπηθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες αλλά το τούνελ έχει έξοδο τώρα. Η δουλειά θα πάει καλύτερα μετά τις 9 του μήνα και δείτε τότε να βελτιώσετε κι άλλο τις σχέσεις σας με συναδέλφους.

Υδροχόος: Ιούνιος με Αφροδίτη και Ήλιο στους Διδύμους είναι ωραίος και σε ερωτικά. Όλα πάνε καλύτερα μετά τις 9 Ιουνίου. Ο Ερμής με τον Άρη στον Καρκίνο δείχνουν πίεση, ευθύνες και υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σας. Επίσης, τώρα ξεκουραστείτε και λίγο, φάτε σωστά. Ξεκούραση, ηρεμία και λιγότερο στρες είναι ο στόχος σας τώρα.

Ιχθείς: Ο μήνας αυτός έχει έμφαση στα θέματα σπιτιού, οικογένειας. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη στους Διδύμους φταίνε γι’αυτό. Νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά ευνοούνται. Γενικά είναι ένας καλός μήνας. Συζητήσεις για το μέλλον ευνοούνται. Μετά τις 9 του μηνός προσοχή λίγο στα συναισθηματικά σας. Μην εξιδανικεύσετε νέες γνωριμίες. Ευνοούνται σπουδές και ταξίδια τον Ιούνιο.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.