Έκλειψη Ιουλίου: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ποια ζώδια επηρεάζονται και σε ποιους τομείς;

Η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού είνια στις 13 Ιουλίου και είναι η πρώτη σε ζώδια παρορμητικού σταυρού δηλαδή στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερου άρα επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Επηρεάζει από την προηγούμενη μέρα.

Είναι μια ηλιακή έκλειψη, πολύ σημαντική. Οι εκλείψεις άλλωστε είναι δείκτες εξελίξεων.

Αυτή η Έκλειψη είναι στο ζώδιο που αφορά περισσότερο την ασφάλεια, την οικογένεια.

Κριός: Η έκλειψη αυτή είναι στο κομμάτι της οικογένειας και του σπιτιού. Μπορεί να υπάρξει μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο του σπιτιού αν έχετε γενέθλια κοντά στις 10 Απριλίου. Μπορεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο για άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Προσοχή σε κόντρες και διαφωνίες στο σπίτι. Μια απόφαση μπορεί να οριστικοποιείται τώρα, σχετική με το σπίτι.

Ταύρος: Δεν είναι τόσο δύσκολη αυτή η έκλειψη για σας. Εκτός κι αν έχετε ωροσκόπο ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται. Η έκλειψη αυτή μυρίζει ταξίδι για σας, οι διακοπές σας ξεκινούν ή τώρα κλείνουν. Θα δείτε φίλους και ξεκινά η ξεγνοιασιά. Θέλει προσοχή όμως σε αντιπαραθέσεις με άτομα εξουσίας στο χώρο της δουλειάς.

Δίδυμοι: Η έκλειψη αυτή αφορά τα οικονομικά σας. Θα φέρει νέα σχετικά με οικονομική συμφωνία. Μια αντιπαράθεση μπορεί να έρθει σε κάποιο οικονομικό ζήτημα στο μισθό σας καθώς ίσως δε θέλουν να σας δώσουν αυτό που ζητάτε. Σε ένα παλαιότερο συμβόλαιο κάποιοι όροι μπορεί να αλλάξουν τώρα. Προσοχή αυτές τις μέρες μη χάσετε αντικείμενα αξίας.

Καρκίνος: Μια έκλειψη στα γενέθλιά σας και η πρώτη που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Πολλές φορές με τις εκλείψεις αυτές εμφανίζονται άτομα στη ζωή μας που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο. Για εσάς είναι μια νέα συνεργασία, μια νέα σχέση και αποφάσεις που σας αλλάζουν. Μια έκλειψη δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Οι Εκλείψεις είναι αυτές που ακόμα κι αν εμείς δειλιάζουμε να κάνουμε πράγματα, αυτές μας πουσάρουν και μας βοηθούν. Τώρα μπορεί μια συνεργασία να ολοκληρωθεί για να ξεκινήσει μια καλύτερη.

Λέων: Αυτή η έκλειψη είναι ηλιακή άρα όλοι εσείς επηρεάζεστε γιατί ο Ήλιος είναι κυβερνήτης σας. Από τη μία η έκλειψη έχει να κάνει με υγεία και φυσική κατάσταση και από την άλλη ίσως τώρα πρέπει να βρείτε χρόνο για ηρεμία και ξεκούραση. Ψυχολογικά είστε πολύ κουρασμένοι και τώρα πρέπει να χαλαρώσετε. Προσοχή στο παρασκήνιο.

Παρθένος: Είναι μια έκλειψη που έμμεσα σας αφορά και έχει να κάνει με πρόσωπα στο φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον. Φιλικές καταστάσεις σας επηρεάζουν. Τώρα, επίσης, θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και εμμονές. Θέλει προσοχή. Επίσης, προσοχή σε παιχνίδια εξουσίας. Ένας νέος στόχος, μια νέα ιδέα έρχεται τώρα.

Ζυγός: Η έκλειψη αυτή αφορά την καριέρα σας αλλά και θέματα σπιτιού και οικογένειας. Έρχονται αλλαγές στην καριέρα σας αλλά με τον Άρη ανάδρομο μην έρθετε σε ρήξη με ανθρώπους που έχουν σημαντικό λόγο στη δουλειά σας.

Σκορπιός: Αυτή η έκλειψη μπορεί να ανοίξει την όρεξή σας για ένα ταξίδι, δεν είναι αρνητική. Σας ευνοεί να φτιάξετε βαλίτσες. Αν δεν έχετε τέτοιο πλάνο, ίσως έχετε μια τάση φυγής. Εξελίξεις σε θέματα σπουδών και επαγγελματικών έρχονται. Μπορεί να βγει μια ένταση στα ερωτικά σας αυτή την περίοδο.

Τοξότης: Αυτή η έκλειψη χτυπά στο πορτοφόλι. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια έκλειψη που μπορεί να βρει αρκετούς από εσάς σε μια φάση διαπραγμάτευσης οικονομικών. Μια δική σας συμφωνία στα επαγγελματικά αλλά και μια αγοραπωλησία έρχονται. Θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας. Αν τώρα θέλετε να σας δουν με πιο θετικό μάτι άνθρωποι που σχετίζονται με οικονομικά, μην το κάνετε, αφήστε το για πιο μετά. Η αντίθεση με τον Πλούτωνα δεν είναι ευνοϊκή για να πείσετε ανθρώπους.

Αιγόκερως: Είναι μια έκλειψη ακριβώς απέναντί σας άρα αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο ή στα προσωπικά σας. Επειδή αυτή η έκλειψη είναι και μια νέα Σελήνη ταυτόχρονα, μπορεί εκείνες τις μέρες να υπάρξουν νέα δεδομένα που θα σας βάλουν στη διαδικασία να πάρετε μια απόφαση και μάλλον να συμβιβαστείτε. Είναι μια έκλειψη που ξεκινά τον κύκλο των εκλείψεων στο δικό σας ζώδιο και δείχνει ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας. Άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή μας την περίοδο των εκλείψεων που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο.

Υδροχόος: Καλοκαίρι είναι και θα έπρεπε κανονικά να είναι όλα πιο χαλαρά αλλά αυτό το καλοκαίρι δεν είναι ακριβώς η διασκέδαση που κυριαρχεί. Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας και την επόμενη έκλειψη που θα είναι πάνω σας, δεν χαλαρώνετε. Η έκλειψη αυτή, τώρα, δείχνει θέματα επαγγελματικών, υποχρεώσεις, ευθύνες. Προσοχή στις σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους. Προσοχή σε υγεία και φυσική κατάσταση, κυρίως στο κομμάτι της πρόληψης. Δεν είναι ξεκούραστη περίοδος αλλά είναι παραγωγική και αποδοτική.

Ιχθείς: Εδώ έχουμε μια έκλειψη Ηλίου σε ένα φιλικό προς εσάς ζώδιο. Σας προτρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να προκύψει και ένα νέο πρόσωπο στα ερωτικά σας. Για κάποιους μπορεί να είναι μια σχέση που τώρα βγάζει προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.