Ελένη Μενεγάκη: Η βραδινή έξοδος της Πέμπτης στο Σούνιο

Πού βρέθηκε η παρουσιάστρια;

Μπορεί να βρίσκεται καθημερινά, επί 25 χρόνια, στους τηλεοπτικούς δέκτες μας για 3 ώρες σχεδόν, όμως η Ελένη Μενεγάκη αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις και είναι σπάνιες οι φορές που επιλέγει να παραβρεθεί σε κάποια από αυτές.

Αυτή η Πέμπτη, όμως, ήταν από εκείνες τις σπάνιες φορές που άξιζαν μία έξοδο για την Ελένη. Η καλλονή παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Πρόκειται για ένα fashion show-παρουσίαση της συλλογής για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020 της Μαίρης Κατράντζου, στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed