Έκλειψη και Ανάδρομος: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στην εκπομπή “Stars System”

Μια σούπερ δυνατή και καρμική έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Ιουνίου και συμπίπτει με το θερινό ηλιοστάσιο.

Με αφορμή αυτό το αστρολογικό γεγονός, η Άση Μπήλιου εξηγεί σε ποιους τομείς θα επηρεαστούμε ανάλογα με το δεκαήμερο του ζωδίου, που έχουμε γεννηθεί. Το «άγγιγμα» της συγκεκριμένης ηλιακής έκλειψης θα δεχτούν κυρίως τα παρορμητικά και τα μεταβλητά ζώδια και συγκεκριμένα όσοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερω και όσοι έχουν γενέθλια τις τελευταίες ημέρες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, που ήταν ανάδρομη από τις 13 Μαΐου και δημιούργησε σύγχυση και μπερδέματα στις σχέσεις και τα οικονομικά, επιτέλους επιστρέφει στην ορθή της πορεία και από τις 25 Ιουνίου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις. Η γνωστή αστρολόγος αναφέρει όλες τις θετικές ημερομηνίες για κάθε δεκαήμερο ζωδίου και εξηγεί ποια διαστήματα θα έχουμε εύνοια στις σχέσεις, τα ερωτικά και τα οικονομικά μας.

Η Άση Μπήλιου αναφέρεται και στην επιρροή του Ερμή, που πλέον βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, τονίζοντας ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις και αναβολές. Παράλληλα, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων και συμφωνιών.

Κριός: Εσείς του πρώτου 10ημέρου έχετε νέα δεδομένα και ξεκινήματα. Καλό διάστημα για φλερτ, να δείξετε το ενδιαφέρον σας. Για εσάς του δεύτερου 10ημέρου, δεν επηρεάζεστε τόσο από την έκλειψη. Επηρεάζεστε περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή και θέλει προσοχή σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να μην πάει καλά σε σχέσεις. Για εσάς του τρίτου 10ημέρου, είστε πιο ανεπηρέαστοι από όλα. Αυτές οι μέρες θα είναι πιο ήπιες.

Παρακάτω τα videos για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.