Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Βίκυ Παγιατάκη

Όσα είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Κριός: Ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο που το χρειάζεστε πολύ, έχετε περάσει πολλά αλλά δεν μασάτε. Μην ξεχνάτε ότι φτάνετε κοντά στο να λήξει ένα σύνθετο διάστημα. Παίρνετε κουράγιο και διευθετείτε θέματα πάσης φύσεως.

Ταύρος: Κυριακή καλύτερη μέρα και πιο αξιοποιήσιμη. Ο Ερμής φεύγει απ’τον Υδροχόο κι αυτά είναι καλά για σας. Θα μπορείτε να συμφωνήσετε, να κανονίσετε ταξίδια και γενικά να ανοίξει ο δρόμος.

Δίδυμος: Κυριακή ο Ερμής μετακινείται στους Ιχθείς. Πριν μπορούσατε να σκεφτείτε και να μην έχετε εμπόδια. Τώρα προσέξτε τι λέτε, τι γράφετε και υπογράφετε. Προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις. Σάββατο πιο βοηθητική μέρα.

Καρκίνος: Σύνθετο το Σαββατοκύριακο. Μέρες πιο πιεστικές με υποχρεώσεις. Η Κυριακή καλύτερη και τα πράγματα φτιάχνουν, οι καταστάσεις προχωρούν και φτάνετε στη λήξη ενός δύσκολου διαστήματος.

Λέων: Ξεζουμίστε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Ερμής μετακινείται την Κυριακή και τα πράγματα προχωρούν, δεν είναι πια «απέναντι». Τα πράγματα μαλακώνουν και φτιάχνουν.

Παρθένος: Τι λέτε, τι γράφετε και υπογράφετε μπαίνουν επί τάπητος από Κυριακή και μετά. Ταξίδια, μετακινήσεις και μεταφορικό μέσο έρχονται μπροστά. Στα συναισθηματικά σώζεστε τελευταία στιγμή από τις ανατροπές.

Ζυγός: Λεπτές ισορροπίες παντού τώρα. Την Κυριακή Άρης Κρόνος Πλούτωνας δε θα σας αφήνει να ξεπεράσετε δυσκολίες. Προσοχή σε υγεία, σχέσεις και οικονομικά.

Σκορπιός: Ένα εμπόδιο υποχωρεί και ένα άλλο εμφανίζεται τη νέα εβδομάδα. Το Σάββατο ναι μεν βοηθητικό αλλά όχι τόσο καλό όσο η υπέροχη Κυριακή.

Τοξότης: Είστε σε ένα καλό διάστημα με δυνατότητες. Από Κυριακή συμφωνίες, συμβόλαια, έντυπα, έγγραφα, σχόλια θα πρέπει να τα προσέχετε περισσότερο.

Αιγόκερως: Αποφύγετε βιασύνη, εγωισμό και δύσκολες αποφάσεις. Σάββατο και Κυριακή προσεκτικοί. Από Δευτέρα καλύτερα.

Υδροχόος: Σημαντικές μέρες αυτές. Σάββατο και Κυριακή αποτελούν σύμπλεγμα ημερών που μπορούν να σας απελευθερώσουν απ’το άγχος. Υπάρχουν βοήθειες για τη σχέση σας και τα οικονομικά.

Ιχθείς: Δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές. Σάββατο βοηθητική μέρα αλλά η Κυριακή καλύτερη με Ερμή στο δικό σας ζώδιο. Έρχονται συζητήσεις, προτάσεις, ταξίδια και μετακινήσεις. Οικονομικά φτιάχνουν.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.