Άρης στον Υδροχόο: Οι πρώτες ημέρες

Προβλέψεις επόμενων ημερών από τη Λίτσα Πατέρα

Ο Άρης μπήκε σήμερα, Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, στον Υδροχόο αν και δε σημαίνει ότι βάλλονται όλοι οι Υδροχόοι. Κυρίως αυτοί των πρώτων ημερών.

Σήμερα, Τετάρτη, η Σελήνη βάλλεται από τον Ποσειδώνα και θα έχουμε εξαπατήσεις. Την Παρασκευή ο Ερμής κάνει μια καλή όψη και είναι εξαιρετική μέρα για συζητήσεις και επαφές αλλά και συμφωνίες.

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τους Διδύμους που είναι του φλερτ και τώρα μπαίνει στον Καρκίνο που σημαίνει ότι κάποιοι θα έχουν απρόσμενες συναντήσεις.

Κριός: Ο κυβερνήτης σας, Άρης, μπαίνει στον Υδροχόο και θα πάψουν να σας απασχολούν τόσο πολύ τα οικονομικά σας. Οι επόμενες μέρες φέρνουν απρόβλεπτη γνωριμία. Συμφωνίες με φίλους ή συγγενείς δεν είναι ιδιαίτερα καλές. Έχουν κάτι το απατηλό.

Ταύρος: Τώρα που μπήκε ο Ουρανός σε εσάς επηρεάζει μόνο τους γεννημένους τις πρώτες μέρες και μην ξεχνάμε ότι αυτό δεν είναι κακό. Προσοχή αυτόν τον καιρό γιατί δεν είστε αντικειμενικοί και μπορεί να χάσετε το δίκιο σας. Προσοχή στην οδήγηση. Η Αφροδίτη στο τέλος της εβδομάδας θα φέρει απρόσμενες ερωτικές συναντήσεις.

Δίδυμος: Αυτό το διάστημα γίνονται σχόλια εις βάρους σας. Η Πέμπτη είναι καλή μέρα για να συζητήσετε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Σε επαγγελματικό επίπεδο χρειάζεται προσοχή για να μη σας εξαπατήσουν.

Καρκίνος: Μια αλλαγή ζωής έρχεται, πολύ καλή. Φίλοι θα σας βοηθήσουν και θα σας συμπαρασταθούν. Μεγάλοι αγώνες στα οικονομικά έρχονται. Η ένταση των προηγούμενων ημερών ηρεμεί.

Λέων: Προσοχή στην επαγγελματική σας ζωή που θα επηρεαστεί από τις αποφάσεις που θα πα΄ρετε. Μυστικές επαφές στο τέλος της εβδομάδας.

Παρθένος: Ο Ουρανός θα σας επηρεάσει πολύ. Θα ανοίξει δρόμους και ορίζοντες. Γύρω στην Παρασκευή έρχονται ωραίες γλυκές συναντήσεις. Κάτι απρόσμενο θα συμβεί. Νέα ξεκινήματα θα έρθουν και θα είναι προς όφελός σας.

Ζυγός: Η νέα θέση του Άρη είναι μεν θετική για σας, αθλητισμός, σεξ, έρωτας, αλλά θα τα βάλετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα γίνετε πολύ πιεστικοί. Μια επαγγελματική, κοινωνική εκδήλωση σας φορτίζει.

Σκορπιός: Εσείς των πρώτων ημερών έχετε πολύ σημαντικές μέρες τώρα για τα οικογενειακά σας και τις συνεργασίες. Προσοχή σε κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10, ένα όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα.

Τοξότης: Αρχίζει μαι ένταση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας και θα κρατήσει μέχρι το Νοέμβρη οπότε ρίξτε τους τόνους.

Αιγόκερως: Αλλαγές έρχονται αν και ο Κρόνος σας εμποδίζει. Την Παρασκευή έρχεται μια θεαματική συνάντηση. Η αγοραστική σας μανία θα γίνει μεγαλύτερη γι’αυτό προσέξτε. Μην μπλέξετε συναισθηματικά με οικονομικά.

Υδροχόος: Αυτό τον καιρό σας τρελαίνει ο Ουρανός. Μην τρέχετε με το αυτοκίνητο και μη μαλώνετε. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Θα ασχοληθείτε πολυ΄με τη δουλειά σας.

Ιχθύς: Ένα όνειρό σας μέσα στο δίμηνο γίνεται πραγματικότητα κι ας έχετε τον Ποσειδώνα που σας εξαπατά. Συναντήσεις των επόμενων ημερών θα έχουν και οικονομικό χαρακτήρα.

***από τη στήλη της Λίτσας Πατέρα στο «Πρωινό»