Άρης στον Καρκίνο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Άρης μπήκε στον Καρκίνο και θα παραμείνει μέχρι και την 1η Ιουλίου. Δεν είναι ακριβώς το ζώδιο που του ταιριάζει, είναι ακριβώς απέναντι από εκεί που θα έπρεπε. Θέλει προσοχή για κάποια ζώδια.

Κριός: Ο κυβερνήτης σας περνά σε ένα κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά σπίτι και οικογένεια. Εξελίξεις έρχονται που επηρεάζουν και επαγγελματικά. Θα έχετε σημαντικές αλλαγές. Ακολουθήστε προτάσεις που σας έχουν γίνει.

Ταύρος: Είναι μια καλύτερη θέση για σας. Πιο έντονη κοινωνική διάθεση τώρα, περισσότερη εξωστρέφεια. Πολλά ραντεβού, πολλές συζητήσεις, πέφτουν ιδέες. Αφορά ταξίδια επίσης. Όσοι είστε σε φάση σπουδών, μέσα στο επόμενο διάστημα θα τα πάτε καλά.

Δίδυμος: Φεύγει από το ζώδιό σας και αυτό σημαίνει λιγότερο άγχος, λιγότερο στρες και νευρικότητα. Μπαίνει σε έναν τομέα που αφορά τα οικονομικά. Η προσοχή σας πηγαίνει εκεί τώρα, προσπαθώντας να διευθετήσετε ό,τι αφορά χρέη και οφειλές. Ναι μεν υπάρχουν έξοδα αλλά τώρα έχετε φιλοδοξίες στο να βελτιώσετε το οικονομικό σας προφίλ.

Καρκίνος: Ο Άρης από σήμερα στο ζώδιό σας. Αυτό φέρνει φιλοδοξίες, διεκδίκηση και δράση. Πολύ σημαντικό διάστημα τώρα για σας.

Λέων: Ξεκινά μια περίοδος, ακριβώς πριν μπει ο Άρης σε σας, που επηρεάζεται ένας τομέας του ωροσκοπίου σας που αφορά την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση, τα φορτία που βαραίνουν τη ζωή σας και πώς θα απαλλαχτείτε από αυτά. Δεν είναι τόσο βαρύγδουπο, είναι πιο απλό απ’ότι ακούγεται.

Παρθένος: Είναι μια θετική θέση και για σας. Δείχνει έντονη κοινωνική διάθεση μέσα στον επόμενο ενάμιση μήνα. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με φίλους και συνεργάτες. Θα θέσετε νέους στόχους και θα δουλέψετε μαζί με άλλους για να τους πετύχετε. Είναι μια περίοδος που τονώνει τις φιλοδοξίες σας.

Ζυγός: Κομβική η θέση του Άρη για σας. Έχετε άμεση επιρροή από αυτή την πλανητική αλλαγή. Περισσότερο άγχος και ένταση στα επαγγελματικά τώρα. Πολλή δουλειά, προσπάθεια και απαιτήσεις μέχρι 1η Ιουλίου.

Σκορπιός: Μια χαρά θέση για σας. Βοηθά να αναλάβετε πρωτοβουλίες, είναι σε ένα ζώδιο του νερού όπως εσείς. Νέα σχέδια, ταξίδια, σπουδές, επαφές με ξένους ευνοούνται. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό, μέχρι 1η Ιουλίου, για τα σημαντικά.

Τοξότης: Ο Άρης μπαίνει στα οικονομικά σας. Βοηθά να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας τώρα, να αναλάβετε δράση και να λύσετε όσα σας ταλαιπωρούν και σας προβληματίζουν. Τώρα θα ασχοληθείτε και με θέματα υγείας που θέλουν προσοχή.

Αιγόκερως: Κατά μέτωπον επίθεση. Ακριβώς απέναντί σας τώρα ο Άρης. Δηλαδή είναι στο κομμάτι των άλλων στη ζωή σας, των σημαντικών. Μπορεί να είναι ο σύντροφός σας, ο/η σύζυγος, ο/η συνεργάτης. Ξεκινά μια πιο ανταγωνιστική περίοδος μέχρι αρχές Ιουλίου. Περισσότερη πίεση και μεγαλύτερη ένταση τώρα.

Υδροχόος: Δουλειά δουλειά δουλειά. Φέρνει και ευκαιρίες στα επαγγελματικά αλλά και περισσότερες ώρες εργασίας. Μπορεί για κάποιους λόγους να επωμιστείτε δουλειές άλλων. Προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αναλάβετε τώρα δυναμικούς ρόλους για να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα.

Ιχθείς: Είναι σε μια καλή θέση για σας ο Άρης τώρα. Δείχνει έντονες επιθυμίες. Ξεκινά η «κυνηγητική» περίοδος στα ερωτικά σας. Περισσότερες κατακτήσεις και φλερτ έρχονται. Είναι ένας τομέας που αφορά την υγεία και τη διασκέδαση όμως.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.