Προβλέψεις Σαββατοκύριακου με έκλειψη Ηλίου

Διάβασε όσα είπε η Σμάρω Σωτηράκη στον ΑΝΤ1

Πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο που κυριαρχεί η μερική έκλειψη του Ηλίου.

Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και έχει ήδη δράσει. Επηρεάζει όλη την εβδομάδα αυτή και κρατάει και αργότερα.

Η έκλειψη αυτή είναι μια έκλειψη που ζητά αλλαγές. Ζητά να αλλάξουμε στάση στα πράγματα. ΖΗτά να κλείσουμε υποθέσεις του παρελθόντος. Να απαλλαγούμε από τοξικά άτομα και καταστάσεις. Ζητά και επαναπροσδιορισμό στην έκφρασή μας, τι είμαστε πραγματικά και τι λέει η καρδιά μας. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.

Έκλειψη στον Λέοντα από την Άση Μπήλιου

Σε κοσμικό επίπεδο, αυτή η έκλειψη φέρει πολιτικές πιέσεις, πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Μην τρομάζετε όμως. Στην Ελλάδα πιο πολύ τα πολιτικά θέματα θα είναι έντονα.

Προσοχή σε ατυχήματα.

Κριός: Αναμένονται μοιραίες εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα, όχι αναγκαστικά κάτι αρνητικό. Η έκλειψη θολώνει τα νερά. Κρατήστε λίγο την παρόρμησή σας και δείτε πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Προσοχή εσείς του πρώτου 10ημέρου. Του δευτέρου και τρίτου 10ημέρου να είστε έτοιμοι για ερωτικές επιστροφές.

Ταύρος: Οικογενειακά και κοινωνικά θέματα τίθενται επί τάπητος. Θα δεχτείτε πιέσεις, θα αναλάβετε υποχρεώσεις. Το πως θα διαχειριστείτε τα πράγματα είναι το πιο σημαντικό. Γίνετε μαχητές. Προσοχή οι γεννημένοι από 7 έως 12 Μαΐου.

Έκλειψη Ηλίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν

Δίδυμοι: Προσοχή στην επικοινωνία σας. Μοιραίες συναντήσεις αναμένονται. Θα λέτε πολλά και θα εκτεθείτε. Επανασυνδέσεις με φίλους έρχονται. Προσοχή τι λέτε, που το λέτε και πώς το λέτε. Μην υιοθετήσετε τώρα καταστάσεις αν δεν σας ταιριάζει σίγουρα.

Καρκίνος: Ένα αίσθημα απώλειας έχετε αυτό το διάστημα. Οφείλεται στο γεγονός ότι η έκλειψη σας θυμίζει τι δεν έχετε. Να σκέφτεστε όσα έχετε και όχι όσα χάνονται. Εσείς του πρώτου 10ημέρου βάλτε όρια στην οικογένειά σας. Εσείς του δεύτερου 10ημέρου θα έχετε υπερένταση και θα ξεσπάτε σε άτομα που δεν φταίνε. Του τρίτου 10ημέρου θα νιώθετε ένταση στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής.

Λέων: Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Τώρα θα δείξετε πόσο δυνατοί είστε. Από τις 9 έως 14 Αυγούστου θα απογοητευτείτε από πολλά. Προσοχή στην υγεία σας. Απώλεια ενέργειας που θα σας κοστίσει ακριβά. Ερωτικά μπερδέματα αναμένονται καθώς το παρελθόν γυρίζει. Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Παρθένος: Έρχονται ανατροπές που οδηγούν σε κάτι καλό. Αφεθείτε στο σύμπαν. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να ελεγχθούν. Τα ίδια τα γεγονότα θα σας το αποδείξουν. Έρχονται καλύτερα μονοπάτια. Όσοι είστε εγωιστές, θα δυσκολευτείτε πολύ.

Ζυγός: Επαναπροσδιορίζεστε μέσα από σχέσεις και συνεργασίες. Πολύ σημαντικό. Σε ό,τι αφορά άλλους βλέπετε κομμάτια του εαυτού σας. Μόλις το συνειδητοποιήσετε θα κάνετε αυτό το κλικ και θα αλλάξετε συμπεριφορά.

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

Σκορπιός: Αλλαγές σε καριέρα και κοινωνική ζωή αναμένονται. Επιβεβλημένες αλλαγές έρχονται γιατί μπορεί να ανακαλύψετε ότι επιμένετε σε καταστάσεις που δεν έχουν κάτι σημαντικό να σας προσφέρουν. Να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές. Εσείς του πρώτου 10ημέρου θα νιώσετε ανασφαλείς. Του δευτέρου και τρίτου 10ημέρου θα έχετε πιέσεις λόγω δουλειάς και κοινωνικών υποχρεώσεων.

Τοξότης: Μοιραίες συναντήσεις και εξελίξεις αναμένονται, όχι αναγκαστικά αρνητικές. Πάρτε αποφάσεις, αναθεωρήστε παλαιότερες. Δείτε με ποιους ανθρώπους πρέπει να συμμαχήσετε. Δεν αποκλείεται κάτω από δύσκολες συνθήκες να γνωρίσετε κάτι ωραίο ερωτικό ή ακόμα και κάτι επαγγελματικό, κάτι που θα σας κάνει να λάμψετε.

Αιγόκερως: Η έκλειψη σας κάνει να ψάξετε λίγο το μέσα σας. Το να ανασύρετε καταστάσεις είναι στενάχωρο και πιεστικό αλλά μπορείτε έτσι να δώσετε λύσεις και να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σας. Βγείτε από την εσωστρέφειά σας και ανοιχτείτε γιατί θα βοηθηθείτε πολύ.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα ταξίδι στην Άνδρο!

Υδροχόος: Πέφτουν οι μάσκες. Θα δείτε τους ανθρώπους όπως πραγματικά είναι. Η έκλειψη είναι απέναντί σας άρα στο ζώδιο των σχέσεών σας. Τώρα τα γεγονότα αναγκάζουν τους ανθρώπους να αποκαλύψουν τον εαυτό τους. Αυτό, βέβαια, μπορεί να είναι πολύ θετικό αλλά και πολύ απογοητευτικό. Να είστε έτοιμοι και για τα δύο. Να θυμάστε πάντα ότι είναι καλύτερο να ξέρουμε ποιος άνθρωπος πραγματικά μας αξίζει και ποιος όχι.

Ιχθείς: Μην αφήνετε φόβους να υπονομεύουν την ευτυχία σας. Έρχονται στην επιφάνεια δύσκολα κομμάτια. Γυρνάτε σε απωθημένα και δύσκολες καταστάσεις. Μη φοβάστε μην ξανασυμβούν στο μέλλον αυτά. Δεν θα υπάρξει τίποτα κακό. Κλείστε οριστικά παρτίδες του παρελθόντος. Εσείς του δευτέρου 10ημέρου προσπαθήστε να μην ωραιοποιείτε καταστάσεις.

Αναλυτικά οι προβλέψεις: