Τζόνι Ντεπ– Άμπερ Χερντ: Οι «αηδιαστικές» καταθέσεις για την «κόλαση» που έζησαν στο γάμο τους

Η δικαστική διαμάχη μόλις ξεκίνησε και αναμένεται να έχει πιο έντονη συνέχεια

Για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίων της βετανικής τάμπλοϊντ The Sun εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης ο χολιγουντιανός αστέρας Τζόνι Ντεπ.

Το 2018 η γνωστή εφημερίδα είχε δημοσιεύσει ότι ο διάσημος ηθοποιός κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Στην πρώτη μέρα της δίκης παρευρέθηκε και η Χερντ θέλοντας να υποστηρίξει την εγκυρότητα του ρεπορτάζ της εφημερίδας. Μάλιστα, αυτή η δικαστική υπόθεση θα διαρκέσει πάνω από 3 εβδομάδες.

Πρώτος κατέθεσε ο ηθοποιός, υποστηρίζοντας πως αποφάσισε να τη χωρίσει όταν εκείνη αφόδευσε στο κρεβάτι τους ως φάρσα. Υπεύθυνοι για το περιστατικό, δήλωσε, πως ήταν η Άμπερ Χερντ ή ένας φίλος της.

Μάλιστα, είπε πως του έκοψε το δάχτυλο εκσφενδονίζοντας πάνω του ένα μπουκάλι βότκα σε ένα περιστατικό στην Αυστραλία το 2015. Επίσης, τόνισε πως ήταν λεκτικά επιθετική σε μια ιδιωτική ναυλωμένη πτήση στα τέλη του 2014, πριν αρχίσει να τον χτυπά επανειλημμένα στο πρόσωπο.

Περισσότερα στο παρακάτω ρεπορτάζ:

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed