Η έκπληξη της λαμπερής βραδιάς των διάσημων μουσικών βραβείων MTV ήταν η σύντομη εμφάνιση του Johnny Depp. Ο διάσημος ηθοποιός έδωσε το παρών… με το πρόσωπό του να είναι ψηφιακά τοποθετημένο μέσα σε κράνος αστροναύτη. Το εμβληματικό λογότυπο Moon Man του μουσικού καναλιού. Ο Depp εξέπληξε το κοινό ζητώντας εργασία..

«Θέλω να ξέρετε πως είμαι και πάλι διαθέσιμος για “γενέθλια, γάμους και αγρυπνίες, για ό,τι χρειαστείτε. Απλά πείτε το μου… Α…Είμαι και οδοντίατρος», ανέφερε χιουμοριστικά ο ηθοποιός.

Η Taylor Swift σάρωσε τα βραβεία για μια ακόμη φορά, κερδίζοντας το πολύτιμο αγαλματάκι για το καλύτερο βίντεο της χρόνιας και το καλύτερο βίντεο μεγάλης διάρκειας για το τραγούδι “All Too Well”.

«Είμαι τόση ενθουσιασμένη από το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του VMA τέσσερις από τους σκηνοθέτες που προτάθηκαν για αυτήν την κατηγορία βίντεο είναι γυναίκες», δήλωσε η Taylor Swift.

Καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς αναδείχθηκε το Ηarry’s House του νέου βασιλιά της ποπ, Χάρι Στάιλς.

Από την τελετή δεν έλειψαν και οι νικητές της Eurovision του 2021, οι εκκεντρικοί Maneskin οι οποίοι μάλιστα ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν το τραγούδι Supermodel. Όπως σε κάθε τους εμφάνιση, ο τραγουδιστής Νταμιάνο Νταβίντ και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος ήταν… προκλητικά ντυμένοι.

Ήταν μάλιστα τόσο αποκαλυπτικός που το μουσικό κανάλι αναγκάστηκε να «κόψει» μεγάλο μέρος της εμφάνισής του.

Ο Kendrick Lamar, ο Harry Styles, η Billie Eilish, ο Drake, η Taylor Swift αλλά και ο The Weeknd ήταν ανάμεσα στους μουσικούς που έλαβαν τις περισσότερες υποψηφιότητες.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.