Κρατερός Κατσούλης: Η περιπέτεια της υγείας που του άλλαξε τη ζωή

«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι το στρες βλάπτει σοβαρά την υγεία»

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη ζωή του, την περιπέτεια της υγείας του, τα αγαπημένα του Κουφονήσια αλλά και για τα παιδιά του.

«Η μαμά μου είναι εικαστικός και ζει στα Κουφονήσια τα καλοκαίρια. Πλέον τα Κουφονήσια είναι το νησί μου. Τους ξέρω και με ξέρουν από μικρό παιδί» είπε ο ηθοποιός.

Μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας που του άλλαξε τη ζωή, εξηγώντας όσα έγιναν: «Έκανα 6 μήνες αποθεραπεία για να μπορέσω να αρχίσω να ξαναπερπατάω. Έφυγα από τα πάντα, θέατρο, τηλεόραση. Μετά την ασθένεια που πέρασα αναθεώρησα πάρα πολλά πράγματα. (…) Αυτό συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη. Μούδιασε η μια μου πλευρά μέσα σε μισή ώρα. Ήμουν στο γήπεδο εκείνη την ώρα και μετά στο θέατρο απλά δεν μπορούσα να κουνήσω το πόδι μου. Νόμιζα πως ήταν από τη μέση μου, οπότε δεν ανησύχησα πολύ. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι το στρες βλάπτει σοβαρά την υγεία. Κάνω διαλογισμό και θεραπείες με ενέργεια».

Δες τη συνέντευξη:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed