Στην εκπομπή “Ελένη” και το Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας και αναφέρθηκε τόσο στη γνωριμία του και τη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου, όσο και στη μουσική εκπομπή που παρουσίαζε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ.

Ο τραγουδιστής μίλησε στον τρόπο γνωριμίας του με τη Σωτηροπούλου, λέγοντας ότι λίγο καιρό μετά την πρώτη τους συνάντηση, η ηθοποιός του έστειλε μήνυμα μέσα από ένα αεροπλάνο. «Γνωριστήκαμε στην πρεμιέρα μιας ταινίας που έπαιζε εκείνη. Είχα πάει στο Παλλάς, την ήξερα σαν ηθοποιό και εκεί τη γνώρισα από κοντά. Μετά μεσολάβησε ένα διάστημα όπου κάπως μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί ήταν σε ένα αεροπλάνο και έπαιζε ένα τραγούδι μου και με ρώτησε «είναι δικό σου το κινητό;». Της λέω: είσαι τρελή, παιδί μου, θα βάλω ήχο κλήσης το τραγούδι μου; Τι είμαι;» δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Αλλά φυσικά της λέω: αφού με ρωτάς, δεν είναι δικό μου αλλά όποτε θέλεις να βρεθούμε θα χαρώ».

Μιλώντας αναλυτικότερα για τη σύντροφό του, ο Μαραβέγιας τόνισε πως η Σωτηροπούλου του προσφέρει την ελευθερία που χρειάζεται ακόμα και μέσα στη σχέση τους. «Η Τόνια μου δίνει την ελευθερία να κάνω αυτό που αγαπώ χωρίς ωράριο και υποχρεώσεις. Εγώ αισθάνομαι την απόλυτη ελευθερία να είμαι δημιουργικός, να παίρνω τον χρόνο μου για να κάνω αυτό που θέλω. Μπορεί να λείπω μία μέρα ολόκληρη από το σπίτι. Αυτό νομίζω ότι είναι το καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν μου λείπει τίποτα από τη ζωή μου πριν την Τόνια, είμαι σε μία περίοδο πολύ καλύτερη απ’ ό,τι παλιά» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

Επιπλέον, μίλησε για τις περιόδους που μπορεί να αντιμετωπίζει μία δυσκολία και να “μαυρίζει”, λέγοντας ότι η μουσική τον βοηθά να τις ξεπερνά. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «Εννοείται πως μαυρίζω και το ξεπερνάω με τη μουσική. Όχι μόνο μια κακή διάθεση, ακόμα και μια φοβία ή μία ανασφάλεια. Δεν έμπαινα 6 χρόνια στα αεροπλάνα, το απέφευγα. Το ξεπέρασα όλο αυτό με μουσική. Έφτιαχνα ωραίες playlists να ακούω στο αεροπλάνο και δεν σκεφτόμουν τίποτα».

Τέλος, σχετικά με την εκπομπή “Δυνατά” που παρουσίασε για μια χρονιά στην ΕΡΤ, ο Κωστής Μαραβέγιας είπε ότι αρχικά είχε φανταστεί διαφορετικά τον προγραμματισμό του και ανέφερε την αλλαγή που θα έκανε σε περίπτωση επιστροφής της. «Ενώ στην αρχή είχα πάρα πολύ ενθουσιασμό και πολλή όρεξη, ήθελα συγχρόνως να κάνω συναυλίες και δεν μπορούσα. Αν την ξανάκανα, θα την έκανα μία φορά τον μήνα και σίγουρα με εξωτερικά γυρίσματα» δήλωσε στην “Ελένη”.Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου