«Η Φάρμα»: Τα λόγια του Ψωμιάδη στον Γαρδέλη

«Μιλάει με τον Δία, μιλάει με τα πορτοκάλια, μιλάει με τα μανταρίνια»

Αντίθετοι κόσμοι της Φάρμας για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Σταμάτη Γαρδέλη με την κόντρα μεταξύ τους να ξεσπά με τον πρώην νομάρχη που φροντίζει να γειώνει τον ηθοποιό στη «Φάρμα».

Ο ηθοποιός των 80s μιλάει με ποιητικούς γρίφους έτσι και στο χθεσινό επεισόδιο όπως είδα όταν η Αθανασία Τσουμελέκα ρώτησε τον Ψωμιάδη αν πρέπει να ακούσει τον Σταμάτη να μην κάψει τα χαρτιά αλλά να τα κάνει λίπασμα είπε: «Ο Σταμάτης είναι σοφός. Το πρωί μίλησε με τον Δία, άλλο πάλι αυτό».

Φυσικά ο Σταμάτης Γαρδέλης του απήγγειλε την επίκληση στον Δία για να λάβει την εξής απάντηση: «Βρε αδελφέ καλά τα λες αλλά δεν καταλαβαίνω τι λες! Προσαρμόσου! Δεν θέλω να μιλάω μαζί σου!» Και λίγο πιο πέρα μονολογώντας είπε: «Από τα 10 που λέει τα 11 δεν τα καταλαβαίνω. Μιλάει με τον Δία, μιλάει με τα πορτοκάλια, μιλάει με τα μανταρίνια…»

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed