«Η Φάρμα»: Κόντρα με την Ηλιάδη και την Αθανασία μετά την ψηφοφορία

Η ένταση μεταξύ τους, η συζήτηση που ακολούθησε και η Σάσα που έκανε πράγματα που η Αγγελική δεν έβλεπε

Η Αθανασία βρέθηκε αντιμέτωπη με την απόφασή της να βγάλει στον τάκο τη Σάσα Μπάστα και όπως φαίνεται οι δυο γυναίκες είναι στα μαχαίρια.

Η κολλητή της, Αγγελική Ηλιάδη, ως αρχηγός της εβδομάδας της έδωσε τη μαύρη πέτρα λέγοντας πως «το ξέρω ότι το έχεις καταλάβει και ξέρεις ότι το κάνω αυτό επειδή ήμασταν τρεις φίλες και τη μία την έστειλες έξω από εδώ και αυτό μου στοίχισε πολύ και δεν μπορώ να το συγχωρήσω. Δεν το κάνω εκδικητικά. Το κάνω για να καταλάβεις ότι αυτό που έκανες ήταν άσχημο».

Η Ολυμπιονίκης δεν δέχθηκε κανέναν από τους ισχυρισμούς της Αγγελικής της είπε ότι μόνο εκδικητική ήταν η κίνησή της και ότι όταν της έδωσε εκείνη τη μαύρη πέτρα το έκανε γιατί δημιουργούσε προβλήματα στο σπίτι. Μάλιστα είπε: «Ήταν το καλικαντζαράκι που έκανε όλη τη φασαρία και μου έλεγε ότι “να σου πω τι μου είπε εκείνος κι ο άλλος”».

Κι όσο τη διέκοπτε η Αγγελική τόσο ηλεκτριζόταν η ατμόσφαιρα ώσπου κάποια στιγμή ξέσπασε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι. «Γιατί χτυπάς το χέρι στο τραπέζι;» ήταν η ατάκα της τραγουδίστριας. «Έχε υπομονή και μίλα ήρεμα όπως εγώ. Είσαι αγχωμένη και το βλέπω, έχεις χάσει το δίκιο σου».

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed