Δέσποινα Καμπούρη: Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες στη σχέση της και τις απειλές

«Με βρήκε ένας επιχειρηματίας και μου είπε “την επόμενη φορά που θα σηκωθείς να πας στη δουλειά σου να ελέγξεις τα φρένα του αυτοκίνητου σου”»

Η Δέσποινα Καμπούρη μιλά στην «Ελένη» για τα παιδικά της χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ αναφέρεται και στην επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Επέστρεψα μετά από 8 χρόνια και νιώθω σαν να πηγαίνω 1η δημοτικού, το αναλαμβάνω, νιώθω ψαρούκλα. Οι άνθρωποι που χάρηκαν πιο πολύ ήταν οι κόρες μου, ο σύζυγος είχε έναν δισταγμό».

Για την πορεία της στην τηλεόραση: «Υπήρξαν εποχές που ένιωθα ότι δεν μπορώ να κάνω τηλεόραση. Βίωσα βίαιες συμπεριφορές. Κάποτε απειλήθηκε η ζωή μου λόγω ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ. Με βρήκε ένας επιχειρηματίας και μου είπε ‘την επόμενη φορά που θα σηκωθείς να πας στη δουλειά σου να ελέγξεις τα φρένα του αυτοκίνητου σου’».

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια στην Αφρική αλλά και για το πώς ξεπέρασε την επιλόχειο κατάθλιψη.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed