Ιωάννα Μαλέσκου: Οι παρουσιάστριες στα δοκιμαστικά, αυτή που μόλις υπέγραψε και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Η δημοσιογράφος έκλεισε για να βρίσκεται στη φιλόδοξη εκπομπή του ΣΚΑΙ

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το νέο πρόσωπο του ΣΚΑΙ, τα δοκιμαστικά συνεχίζονται και οι παρουσιάστριες περνούν το κατώφλι του σταθμού. Κάποια υπέγραψε, ενώ η ημερομηνία της πρεμιέρας φαίνεται να έκλεισε.

Ο σταθμός βασίζει μεγάλος μέρος του ψυχαγωγικού του προγράμματος σε εκείνη. Πρόκειται για την πιο πολυαναμενόμενη εκπομπή της σεζόν και τα πρόσωπα σιγά σιγά «κλείνουν» για την εκπομπή με μία γνώριμη δημοσιογράφο να υπογράφει και να εντάσσεται στο δυναμικό του LOVE IT.

Πρόκειται για την Μάρτζυ Λαζάρου, τη δημοσιογράφο που γνωρίσαμε καλύτερα από τη συμμετοχή της στα «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιου Φουρθιώτη. «Έκλεισε», λοιπόν, η γυναίκα που θα απαρτίζει την ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου για την νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ και είναι η Μάρτυ Λαζάρου.

Από δοκιμαστικά για να βρεθούν στο πλάι της Μαλέσκου πέρασαν η Νάνσυ Παραδεισανού, η Δέσποινα Καμπούρη και η Τζένη Μελιτά όμως ο σταθμός καταστάλαξε στην Μάρτζυ Λαζάρου.

Οι παραπάνω πληροφορίες έγιναν γνωστές μέσα από την εκπομπή KalokairiNOT, όπως και η ημερομηνία της πρεμιέρας που φαίνεται να είναι η Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed