Τον Ιούνιο του 2020 κυκλοφόρησε στο Netflix η ταινία 365 Days που έκανε τον Michele Morrone διάσημο σε μία νύχτα και ίσως τον πιο περιζήτητο άντρα στον κόσμο. Παράλληλα όμως, αποτέλεσε και την πιο αμφιλεγόμενη παραγωγή του Netflix, κυρίως λόγω του σεναρίου, που ξεσήκωσε φεμινιστικές οργανώσεις και ένα κύμα αποδοκιμασίας λόγω της σεναριακής απαγωγής της πρωταγωνίστριας από το χαρακτήρα που υποδύεται ο Morrone.

Αν και η ταινία δεν εκτιμήθηκε από τους κριτικούς, αποθεώθηκε από το κοινό και στις 27 Απριλίου 2022 θα βγει στον αέρα και η συνέχειά της, αφού το φινάλε της πρώτης ταινίας άφησε ένα μεγάλο ερωτηματικό. Αρχικά, το Newsweek ανέφερε ότι τα γυρίσματα ενός σίκουελ επρόκειτο να ξεκινήσουν τον Αύγουστο του 2020 στη Σικελία, αλλά αναβλήθηκαν λόγω περιορισμών για τον COVID-19 και ξεκίνησαν επίσημα τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Όσον αφορά το καστ της ταινίας, ο βασικός πρωταγωνιστής, Michele Morrone , που υποδύεται τον Massimo, τον γκάνγκστερ με ένα ανακτορικό σπίτι όπου φυλακίζει το έρωτά του, θα βρίσκεται και στη δεύτερη ταινία, όπως και η συμπρωταγωνίστριά του Maria Sieklucka, που θα επαναλάβει το γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο της Laura. Στο δεύτερο μέρος του πολωνικού Fifty Shades of Grey, θα εμφανιστεί και πάλι η Magdalena Lamparska ως Olga, φίλη της Laura αλλά θα προστεθούν και νέα μέλη. Ο Simone Susinna, θα αποτελέσει πιθανόν το αντίπαλο δέος του Morrone, αφού η παρουσία του δημιουργεί ένα ερωτικό τρίγωνο σε μια κάπως παράλογη ανατροπή που καθορίζει τη δεύτερη ταινία.

Επιπλέον, το γεγονός ότι η σειρά ταινιών βασίζεται σε μία τριλογία βιβλίων, φανερώνει την επιβίωση της Laura μετά το φινάλε της αρχικής ταινίας. Από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής και βάσει των βιβλίων, ο Massimo και η Laura ξαναρχίζουν τη ζωή τους μαζί. Ο πρωταγωνιστής μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και παντρεύονται, αλλά ένα σημαντικό εμπόδιο εμφανίζεται.

Ο Marcelo “Nacho” Matos (τον οποίο θα υποδυθεί ο Susinna) έχει μια περίπλοκη σχέση με τον Massimo -που ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί- και απαγάγει τη Laura. Όπως συνέβη και στην αρχική ταινία, η Laura ερωτεύεται για άλλη μια φορά τον απαγωγέα της και Voilà! Στιγμιαίο ερωτικό τρίγωνο. Η Laura και η ζωή του μωρού τίθενται σε κίνδυνο στην πορεία της ταινίας και επίσης έχει γίνει γνωστό πως μάλλον ο Massimo θα έχει ένα (πιο) κακό δίδυμο.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου